| Yazar | Kalıcı konu: Konu dışı hakkında yeni düzenlemeler |

|  | 23 Ağustos 2007 22:00 %11 | |
|
Konu Dışı forumundaki tartışmaların ve konuların kalitesinin arttırılması için aşağıdaki düzenlemelerin yapılması
uygun görülmüştür.
Alıntı konuları:
+ Konu içeriği herhangi bir tartışma platformu sunmayan,
+ Yalnızca popülerlik amacı güden,
+ Konuyu açan kullanıcının alıntı yapılan materyal hakkında görüş bildirmemiş olduğu;
Anket konuları:
+ Tartışma içeriği sunmayan, yalnızca konu içeriğindeki tercihlerle sınırlı kalınan;
Önceden Verilen Konular:
+ Kendisinden önce gelen konu ile arasında önemli bir fark olmayan,
+ Kendisinden önceki konu arşiv statüsüne henüz düşmemiş olan;
Siyasi İçerik:
+ Görüş bildirmektense propaganda amacı içeren, kişisel tartışmaya ihtimal veren, kişilik haklarını zedeleyici ve
diğer kullanıcıların siyasi görüşlerine saygı göstermeyen;
+ Uygunsuz, hakaret barındıran mesajları;
Eski konuların güncellenmesi:
+ Mesajın tarihini güncellemek dışında konuya önemli bir katkı yapmayan;
Konu ve mesajlar hakkında sınırlamalar getirilmiştir. Bu tarihten itibaren yazılacak olan mesajlarınızda yukarıda
belirtilen maddelere benzer içerik bulundurmamanız konusunda hassasiyet göstermenizi bekliyoruz.
Saygılarımızla,
Oynasana.com
Online Oyun |
| |
|
|

|  | 23 Ağustos 2007 22:03 %0 | |
|
Bu şekilde inşallah daha kaliteli içerikli, keyifle tartışılacak konular açılır.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Binbaşı |  | 23 Ağustos 2007 22:07 %0 | |
|
| harika. gösterdiğimiz tepkiler işe yaramış. |
| |
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 22:18 %0 | |
|
Peki diyelim bunlar yapıldı. O zaman n'olacak?
Üşeniyorum öyleyse yarın. |
| |
| Binbaşı |  | 23 Ağustos 2007 22:19 %0 | |
|
| forumun kalitesi artacak, 10 yaşındakilerin forumu ele geçirmesi bir nebze engellenecek |
| |
fakirdik

|  | 23 Ağustos 2007 22:21 %0 | |
|
Hayır hayır. Bunlar derken yapılmaması gereken şeyleri kastetmiştim. Yani gerçekleştiğinde ne olacak?
Üşeniyorum öyleyse yarın. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ağustos 2007 22:23 %0 | |
|
ben söyliyim bunları çıkartırsan forumdan geriye bir şey kalmaz.
"İçinden geleni söyle yoksa hayata küsüverirsin..."
http://www.pinhani.com/inandiginmasallar/helebigel.mp3 |
| |

|  | 23 Ağustos 2007 22:25 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Corvex.
Peki diyelim bunlar yapıldı. O zaman n'olacak?
Üşeniyorum öyleyse yarın.
Kurallara aykırı Mesajlar/Konular gösterimden kaldırılacak.
Hakaret, küfür gibi durumlarda da uzaklaştırmalar verilecek.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 23 Ağustos 2007 22:27 %0 | |
|
Eski konuların güncellenmesi sürekli olacaktır. Arama yaptığımız zaman sadece konu başlıklarına ulaşabiliyoruz.
Birde, geçenlerde eski çizgi filmlerle alakalı bir konu açtım. 6 ay ve 1 sene önce iki defa açılmış. Arşiv olması için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor? |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ağustos 2007 22:29 %3 | |
|
soru: bunlar yapıldığı zaman ne olacak peki ?
cevap: forumda kimse kalmayacak.
bende az çok biliyorum bu işleri.
soru: bu kurallar neye döner peki ?
cevap: şapka kanunu gibi olur. şapka takmayanlara hapis cezası gibi bir şey var sanırım hala yürürlükte olan. uygulanıyor mu ? hayır.
alıntı: Gönderen: Tora
http://www.pinhani.com/inandiginmasallar/helebigel.mp3 |
| |
. |

|  | 23 Ağustos 2007 22:35 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Zarekc
soru: bunlar yapıldığı zaman ne olacak peki ?
cevap: forumda kimse kalmayacak.
bende az çok biliyorum bu işleri.
soru: bu kurallar neye döner peki ?
cevap: şapka kanunu gibi olur. şapka takmayanlara hapis cezası gibi bir şey var sanırım hala yürürlükte olan. uygulanıyor mu ? hayır.
http://www.pinhani.com/inandiginmasallar/helebigel.mp3
Bu kurallar forum içeriğinin kalitesini artırmak amacıyla duyurulmuştur.
Birçok kullanıcımızın rahatsız olduğu konular üzerinde görüşülmüş ve bunlar uygun bulunmuştur.
Kurallara göz atıldığında da "kaliteli, seviyeli içerik" için düzenlemeler yapıldığı görülmektedir.
|
| |
| Oyuncu |  | 23 Ağustos 2007 22:40 %0 | |
|
Bu kuralların yaptırımları sert uygulanırsa bu forumda konu açılmaz, yumuşak uygulanırsa eskinin aynısı olur. Önemli olan yaptırım yapacak adamın forumu açan adama garezi olup olmadığı ve/veya o adamın forum/tartışma anlayışı.
Bunların buraya yazılması birşey ifade etmiyor uygulama bambaşka çıkabilir hayırlısı olsun  |
| |
| Binbaşı |  | 23 Ağustos 2007 22:45 %0 | |
|
Bunlar uygulanirsa user katliami olcak.
bkz:Soykırım''userkırım''
Barış Savaşla Kazanılır...
|
| |
| Binbaşı |  | 23 Ağustos 2007 23:14 %0 | |
|
| Arkadaşlar burada asıl biş bize düşüyor. Foruma sürekli ilgi uyandırabilecek, üzerinde konuşulabilecek güzel ve yartıcı konular sürmeliyiz. Ben forumu alıntı mesajlardan kurtarabilmek için bu tarz konu açımlarına geçen başlamıştım. Aynı duyarlılığı herkes göstermeli. |
| |
CNBC-e

|  | 23 Ağustos 2007 23:52 %0 | |
|
| Bence zamani gelmisti bu duzenlemelerin. .Bu kararlarin uygulanmasinda eger tarafsiz olunursa, moderatorden moderatore insiyatif farki olmazsa ve uzun sure ayni istikrar saglanirsa forumun kalitesinde artis olur. Hayirlisi olmasi dilegimle. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ağustos 2007 23:54 %0 | |
|
| Nacizane onerim konu disi kaldirilsin zaten bir suru oyun basligi var millet onun altinda konussun. |
| |
CNBC-e

|  | 24 Ağustos 2007 00:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Arbuzik
Nacizane onerim konu disi kaldirilsin zaten bir suru oyun basligi var millet onun altinda konussun.
Dogru bir uygulama olmaz bence. Ben son bir kac yildir sadece Konu Disi bolumunu takip ediyorum. Burasida kapanirsa ben ve benim gibi Konu Disi takilan arkadaslar yavas yavas bu limandan demir alacaktir. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 00:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: enabest
Dogru bir uygulama olmaz bence. Ben son bir kac yildir sadece Konu Disi bolumunu takip ediyorum. Burasida kapanirsa ben ve benim gibi Konu Disi takilan arkadaslar yavas yavas bu limandan demir alacaktir.
Ben zaten banliyim.Onumuzdeki ayin dokuzunda banim kalcak.Banli kaldigim 1 yillik sure zarfinda hep kun disindaydim.Ama hep siyaset milleti ezmeye calismak filan s1k1yor adami.Not klavyem kafayi yemis 1 harfi basmiyo. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 04:28 %0 | |
|
şimdi şurda 2 tane siyasi video konsa zank diye kilit... konu dışı değilmi burası, herkes yazıyo aklına geleni..madem istemiyosunz siyasi görüş konu dışında,ona göre bi yer açın orda yansıtalım görüşlerimizi...
kOcAeLi MeRkEz GiReMeZ HeRkEz...
uNuTmAyIn BiZ SiZ sOkAğA çIkArKeN aNnElErİnİzİn UyArDıĞı O kÖtÜ çOcUkLaRıZ... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 11:47 %0 | |
|
İdeal bir ortamda kişiler görüşlerini paylaşırlar, çatıştırmazlar. Biz böyle bir ortam olmadığımızdan (ve muhtemelen olamayacağımızdan, zira siyaset konuşmayı bilmiyoruz) herkes için en iyisi bu; sanal ortamda siyaset konuşmamak.
"It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!" |
| |
| Binbaşı |  | 24 Ağustos 2007 12:22 %0 | |
|
ash zamanında seninde kural dışı postların vardı sendemi uzaklaştırılıcan acaba ???? |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 22:00 %0 | |
|
Süper çözüm önerileri. Bu işi biliyorsunuz  |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 22:09 %0 | |
|
ne güzel kavga edioduk sanal ortamda sinir atıoduk yapamıcaz mı be şimdi onu  |
| |
| Binbaşı |  | 03 Eylül 2007 15:10 %0 | |
|
| ohoo ama resmen her konu kitlenmiş.sıkı yönetim mi ilan etti osn nedir? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Aralık 2007 18:35 %0 | |
|
İnşallah
Bu şekilde inşallah daha kaliteli içerikli, keyifle tartışılacak konular açılır.
|
| |
| |