Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 22:06 Toplam 300 oyuncu 47 sunucu 970 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Arkadaşlar bence oyun kendini gereksiz tekrar ediyor

bahtiyar0011
Oyuncu
09 Ağustos 2007 17:33 %0
arkadaşlar bence oyunda bazı bölümler kendini gereksiz tekrar ediyor taklit bölümler çok. ve bazı yerler gereksiz derecede zor böcükler adamı bırakmıyor.hl 1 bence daha özgün tekrarsız
ve güzeldi .gerçi oyunun başındayım siz ne düşünüyorsunuz? bu arada zor dediğim bir yerde kaldım

kaldğım yer lowlife

böcükler çıkıyo askeri barikat var araba sürükleyip araba üstüne çıkıp karşıya geçmem lazım(sanırım). bu şekilde bir barikat geçtim diğeri geçilmiyo kaldım öyle

yardım ederseniz teşekkür ederim

erozbey
Oyuncu
10 Ağustos 2007 01:33 %0
resim koysan iyi olrdu fakat tahminim yer ise orada tek bir delik var onu ittireceksin deliğe sonra o kapı açılacak oradaki combineleri öldürecen alyx gelecek kapıyı açarken citadelde patlamalar olacak alyx tırsacak hemen uadan gidelim diyecek

eğer odn sonrasını diosan yani antlionguarddan sonrasını diyorsan onu öldüreecn sonra yukarıdan sağdan soldan glecekler tab ondan önce delikleri arabayla tıkayacaksın ardında greideki silahla gelen combineleri öldürecen ve devam edicen

bahtiyar0011
Oyuncu
10 Ağustos 2007 15:31 %0
çok teşekkür ederim ama hiç bişi anlamadım yabancı ismlerin ne olduğunuda söylersen iyi olur ayrıca aynı yerden bahsetmiyoz galiba

gordonfreeman74
Oyuncu
10 Ağustos 2007 16:36 %0
arkadaş geçemediğin yerdeki olayları biraz açsana.Çevrede neler var.Karanlıktamı ilerliyon?

erozbey
Oyuncu
10 Ağustos 2007 16:47 %0
hocam bi resim koysan iyi olur takıldığın yerde F5 e bas sonra screenshots bölümünde göreeceksin koy çünkü bir sürü öyle yer var

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: