|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Wopet 5 - tur 2 - gruplar genel | | Oyuncu |  | 08 Ağustos 2007 03:22 %0 | |
| A Grubu - Birinci finale, ikinci 3.lük maçına yükselecektir.
Bu.Hero - NE
RK^t0lga - ORC
Bu.WonKy - ORC
DP | Sleeep - ORC
Bu.k4s4p - NE
B Grubu - Birinci finale, ikinci 3.lük maçına yükselecektir.
Bu.iMpeRiaL - NE
Cromwell - RND
West-ice - ORC
Bu.aries - UD
Bu.Scratch - NE
Hatırlatma:
Çarşamba: Uygun vakitleri yazma
Perşembe: Tur 2 maçları
Cuma:Tur 2 maçları
Gruplar için Hamachi Server'leri:
a grubu için:
Name: wopet5tur2grupa
Password: 12345
b grubu için:
Name: wopet5tur2grupb
Password: 12345
Genel Kurallar:
http://www.oynasana.com/forum/m273565
Map Kuralları:
http://www.oynasana.com/forum/m273563
Hosting & Disconnect Kuralları:
http://www.oynasana.com/forum/m273566 | | | |
| | Oyuncu |  | 08 Ağustos 2007 14:35 %0 | |
| bi sorunu dile getirmek istiyorum.
dün teqle ben maçımı yaptım,winer post olayından ben post etmedim,teq eder die düşündüm,edememiş;maç yapılmadı sayılmıs 0 puan almısım,maçın repleri de war tur-1 grup c topicinde;sanırım lose a 1 puan werilio;o puanla grubumu yeri deişiyor herlade,ben önemli gördüüm için yazıyorum bunu,ama bu saatten sonra bi şey deiştirirmi bilmem.. | | | | Oyuncu |  | 09 Ağustos 2007 12:48 %0 | |
| | Benimde tuhafıma giden birşey var.1.tur d grubunun forumlarına bakarsanız talse ve throniele msj yazıp çarşamba gece 12 ye kadar bilgisayar başında beklediğim halde benim durumum 2-2 win lose olmuş.O ana kadar 2 kişiyle oynadım.1 win bir lose dum.Normalde bunun 3-1 olması gerekmezmiydi. | | | | Oyuncu |  | 09 Ağustos 2007 14:12 (09/08/2007, 14:14) %0 | |
| alıntı: Gönderen: West-ice
bi sorunu dile getirmek istiyorum.
dün teqle ben maçımı yaptım,winer post olayından ben post etmedim,teq eder die düşündüm,edememiş;maç yapılmadı sayılmıs 0 puan almısım,maçın repleri de war tur-1 grup c topicinde;sanırım lose a 1 puan werilio;o puanla grubumu yeri deişiyor herlade,ben önemli gördüüm için yazıyorum bunu,ama bu saatten sonra bi şey deiştirirmi bilmem..
Evet bu duruma göre +1 puan daha alman lazım ve hatta wonkynin önüne geçerek grupta birinci olarak diğer grupa yükselmiş oluosun ancak gruplar kapanmıştır yazısından sonraki hiçbirşey geçerli değildir. O yüzden bu söylediklerinin malesef bi etkisi olmayacak. | | | | Oyuncu |  | 09 Ağustos 2007 14:23 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Rosenrot2007
Benimde tuhafıma giden birşey var.1.tur d grubunun forumlarına bakarsanız talse ve throniele msj yazıp çarşamba gece 12 ye kadar bilgisayar başında beklediğim halde benim durumum 2-2 win lose olmuş.O ana kadar 2 kişiyle oynadım.1 win bir lose dum.Normalde bunun 3-1 olması gerekmezmiydi.
Benim yaptığım şey topicteki mesajları okuyarak kuralları uygulayıp karar vermek, yani msnde konuştuğunuz yada arada geçen diyaloglar konusunda mantık yürütme gibi bi lüksüm yok.
Rosenrot vs throniel maçınızı oynayamamışsınız ve alttaki kuralı ihlal ettiğinizden ötürü...
"Cumartesi günü yazılan "uygun vakit mesajları"ndan sonra, siz ve rakibinizin kesişen müsait vakitlerinizden birini seçip o vakitte oynamayı teklif edeceksiniz. Bu teklifi topiğe mesaj atarak yapacaksınız. "
...sonuç Double Lose oluyor. | | | | |
|
|
|
|
|
|