Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 07:55 Toplam 7 oyuncu 56 sunucu 208 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: World of warcraft: wrath of the lich king

[GX]Bortu

Moderatör
03 Ağustos 2007 23:31 %0
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/

Blizzard ilk wow için ilk ek paketi çıkarttıktan yaklaşık altı ay sonra 2 ek paketini duyurdu. Wrath of the Lich King.

In the cold, harsh northlands...
The Lich King Arthas has set in motion events that could lead to the extinction of all life on Azeroth. With the armies of the undead and the necromantic power of the plague threatening to sweep across the land, only the mightiest heroes can oppose the Lich King's will and end his reign of terror for all time.

Blizzard Entertainment's latest expansion to World of Warcraft Wrath of the Lich King adds a host of epic content to the existing game world. Players will achieve soaring levels of power, explore a vast new continent, and battle other high-level heroes to determine the fate of Azeroth. As you pit yourself against the dangers of the north, prepare to:
Features

* Master the necromantic powers of the Death Knight - World of Warcraft's first Hero class.
* Quest to level 80, gaining potent new abilities and talents along the way.
* Learn the craft of spell augmentation with the new Inscription profession.
* Brave the harsh new continent of Northrend, the icy domain of the Lich King.
* Engage in epic siege warfare, deploying mighty siege engines to lay waste to destructible buildings in your path.
* Transform your hero's look with new character-customization options, including new hairstyles and dances.
* Explore perilous new dungeons filled with some of the deadliest creatures -- and greatest treasures -- on Azeroth.
* And much, much more...

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

adren*
Oyuncu
04 Ağustos 2007 10:20 %0
TBC ile zaten rp yi bitirdiler ve oyuncu kaybettiler,bu patch oyunu tamamen bitirir...Bir yerde okumuştum bliz yöneticilerinden biri wow un en az 4 sene daha ayakta kalabileceğini söylemişti,Bu şekilde bunu yapabileceklerini sanmıyorum,4 seneyi bir kenara bırakın 6 ay bile dayanamıyorlar.Bakalım Nihilum'un Arthası kesmesi kaç ay sürecek.(Kişisel tahminim max 2 ay)

syntax
Oyuncu
05 Ağustos 2007 02:56 %0
b.kunu çıkardılar, tbc'yi 1.5 ay oynayıp bıraktım, benim için wow ashenvale'da NE hunterımla üstüm lvl'lere uzaktan ok atıp kaçtığım zamanlarda güzeldi, hiç bir zamanda kimseye o zamanlardaki tadı veremez, bilmediğin bi$eyleri ke$fetmek, oha adam lvl 32 bide gelmi$ beni kesiyor demek.

i don't care about his sickly dog... (. Y .)

Biyonikamele
Oyuncu
06 Ağustos 2007 18:01 %0
öylede böylede alıp oynıyacaksınız

bu 1
2. cisi normal şartlarda blizz bu paketı 2008 de cıkaracaktı

ancak wow serverlarında bıle general channeldan mılyonların

AGE OF CONAN hakkındakı fıkır ve yorumlarını gorunce GM ler tabıkı bunu blizz yonetıcılerıne taşıdılar ve daha erken cıkarma akrarı alındı

ya bızım oyuncumuz cs den baska oyun oynıyamaz

BWL MC NAXX gıremıyoruz dıye yakınan mılyonlarca oyuncu vardı guıldsız yada guıld dısı tutulan

honor sistemın berbatlıgı vardı

adamlar TBC ıle bunu tamamen degıstırdıler

28 saatte 70 lvl olundu en delıkanlı raıd 25 kişi
guıldsız kalan oyunculara ıllakı epic olacam dıyen oyunculara 5 kişlik instancealra heroic mod koydum gıt gır dedı rep yap al dedı

ama blizz in atladıgı bırsey vardı
ınsanlar 2 yıldır degısıklıge actı

mıllet 3 ayda duzecegıunı duzdu alacagını aldı eskı moda dondu mıllet sımdı yıne pvp takılıyo yada 3 4 uncu alt ı actı 70 yaptı beklıyokı degısık bısı olsun

yanı sahsen tarren mıll eu da bızım guıld 2 ayda rep rewardları dızık BT pacth ıle gruu yu ındıren 2 eu guıldı olduk v.s.

AGE OF CONAN tek gecerım

blizz in 4 sene demesının altında suda var
bu wow ıcın son paket baska paket gelmeyecek

cunku 2009 da bıldıgım kadarı ıle wow 2 gelıyor

steam İd:4421223 Gg.

n2o
Oyuncu
07 Ağustos 2007 00:02 %0
yazık bu blizzarda.. para s ı c ı c a z diye güzelim kaeli illidanı hatta archimondeyi 25 aml topluluklarına kurban edıyorlar.. arthas ve anubarak da oyledir muhtemelen. 3 koskoca ırk archimondeye karşı birleşiyorlar, o kadar kişilik ordularıyla durduramıyorlar ama gelgörki wowda 25 kisi gelip kesion herifi. ne adalet ama vay bee. artık oullarımız cinematiklerden arthası izleyip "vay be ne adammış ama lichking olmuş bunca mevzudan sonra buna karşı koyabilecek varmıdır ki wc dünyasında?" dicekler ama gelgörki 25 kisi (degismezse) gitmis kesmisler arthası yazık..

bundan sonraki expansionlarda da neler neler olmaz.. "rage of the fallen god" mudur bilmem nedir kiljaeden ve sargeras ı da kurban ederler. ortada artık millete kestirtcek başka "süper güçlü" eleman kalmazsa pve nin (en azından nihilum gibi guildlerin) sonu gelmiş demektir öyle değilmi? pve gider pvp kalır.

blizzard'ın para diye warcraft dünyasında artık saygı duyabileceğim bir hero bırakmaması gerçekten gülünç.

ablak
Oyuncu
07 Ağustos 2007 00:55 (07/08/2007, 00:55) %0
Illidanın kesilmesi gibi bir hatanın tekrarlancağını hiç sanmıyorum ki şunu atlamayın bu tbc ile değil sonradan gelen bir yamayla olmuştur.

Genişleme paketi için ise şunları söyleyebilirim; Death Knight ların Stormwind veya Orgrimar'da dolaşacağına inanmıyorum.Ben ally için savaşanların, "for the horde" diye bağıranların karşısına Arthas'ın (Namı diğer Lich King) patronluğunu yaptığı üçüncü bir gücün geleceğine inanıyorum.Çok hayalperest görünebilirim ama tanıtım videosunda bir kaç ipucu yakaladım.Örneğin bir lichin yanından geçen warlock gibi, örneğin tanıtımda gösterilen insan ırkına mensup Death Knight'ın "all must serve THE ONE TRUE KING" demesi gibi.Tabi bu çok iddialı bir paragraf olarak algılanmasın benim gördüğüm inandığım ve olmasını çok ama çok istediğim budur.Daha sonra hesap soramayın diye bu notu düşüyorum :))

Şunuda eklemezsem olmayacak; burdaki herkezin "destructible buildings" yani yıkılabilir binalar olmasını, "siege weapons" yani kuşatma silahları olayını atladığını görüyorum.Eğerki bu özellikler Kalimdora ve Eastern Kingdom'a da taşınacaksa, Stormwind'ın Orgirimar'ın kuşatılıp, kuşatma silahlarıyla yerlebir edilebileceği fikri benim aklımı başımdan almıştır.Bu sizi nasıl heyecanlandırmadı onada şaşıyorum.Ha amaç "abi ben wowu aştım yedim yuttum." demekse önce tek gelen yeniliğin "new monsters and killing arthas 25 ppl" olmadığı gerçeğini görelim görmeyenleri uyaralım.

Merak edenler için: Blizzard'dan babam çıksa oynarım!

[GX]Bortu

Moderatör
07 Ağustos 2007 03:38 %0
Siege battle lar için sadece northrendin outdoor pvp bölgesi ve yeni bir battlegrounda kullanılacağı söylenmiş. Outdoor pvp raidleri yüzünden serverları çöküpte bg sistemini kuran blizzardın tekrar milleti orgrimmar yada ironforge raidleri kurmaya yönelteceğini sanmam.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Biyonikamele
Oyuncu
07 Ağustos 2007 08:57 %0
siege weaponları flying mount gıbı dusun hepsı outdoor da gecerlı

ne zaman flyıng mount la ben orgumardan karahasana uçarak gıderım ozaman benım orgumarımı yıkabılırler

da ne kadar dogrudur bılmıyorum bızm serverdakı bır guılde bulan oyuncunun abısı tarrenmıll gm lerınden oldugunu ve bu yenı bossların oyle 25 ppl olayının cok daha uzerınde bır olaya sahıp olacagını soyluyormus

yanı 25 kişi girdin diyelim 40 atack ın en az %46 sı wipe olabılecek konumda v.s. dıye soyluyormus

tabı bu soylentı oyun gelmeden ve bız tarrenmıll de Bloodrage olarak boss u ındırmeden bılemeyeceksiniz hahaha

we are king of guilds

Tarren Mill eu server Horde Undead Hybrid Priest Bloodelf MM Hunter 70

steam İd:4421223 Gg.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Ağustos 2007 16:31 (14/08/2007, 16:32) %0
kusura bakmayında ben 80 e kadar kasamam tekrar.lord of the rings online a başlamayı planlıyorum.Kim bilir ne kadar olucak bu exp pack.
lvl 70 Hunter ım var.Hevesliyken echayakee tamelemiştim.Horde petidir kendisi.Tamelemek için 2 account lazım.Alliance ım ben ama bırakıcam.

[SpR]CousiN
Oyuncu
14 Ağustos 2007 20:23 %0
büyük ihtimalle 2008in başında çıkcak gibi 5 yıllık değer biçtiler ama bakıcaz daha kaç yıl...

WoW : Wrath Of The Lich King...

^9B2/kök/kare/zz
Yarbay
Yarbay
16 Ağustos 2007 19:04 %0
biranönce çıksada oynasak

ColdFire_f|CSR
Yarbay
Yarbay
16 Ağustos 2007 21:32 %0
Valla oyunu en başından oynayanlar bırakıyor bezmiş biçimde ve ağır eleştirilerde bulunuyorlar.Fakat onlar farketmesede WoW şuan en iyi mmrpg ve hala yeni oyuncular oluyor.Ayrıcı biri pvpde itemi düzen alıyor demiş YANLIŞ.40lvl dan sonra twinklerin önemi kalmadığı için charınıza talentınıza gearınıza göre belirli class ları eğer charınıza hakimseniz alırsınız.Yani o itemlere özenipde rogue da sword kullanırsanız adam kesemeyebilirsiniz ama stunlockta ustalaşında warriorları bile alırsınız.Tabi bu bir misal.

FatalERROR!
Oyuncu
12 Eylül 2007 03:43 %0
alıntı:
Gönderen: Ale'sta
kusura bakmayında ben 80 e kadar kasamam tekrar.lord of the rings online a başlamayı planlıyorum.Kim bilir ne kadar olucak bu exp pack.
lvl 70 Hunter ım var.Hevesliyken echayakee tamelemiştim.Horde petidir kendisi.Tamelemek için 2 account lazım.Alliance ım ben ama bırakıcam.

Dostum bende ne petler vardı ne itemlar vardı TBC gelmeden bıraktım. Çünkü bizim gibi adamların hakkını korumadı WoW bi anda sildi. 1 sene oluyor bırakalı çok rahatım şimdi.

[GX]Bortu

Moderatör
12 Eylül 2007 21:05 %0
alıntı:
Gönderen: [CSR]ColdFire_f
Valla oyunu en başından oynayanlar bırakıyor bezmiş biçimde ve ağır eleştirilerde bulunuyorlar.Fakat onlar farketmesede WoW şuan en iyi mmrpg ve hala yeni oyuncular oluyor.Ayrıcı biri pvpde itemi düzen alıyor demiş YANLIŞ.40lvl dan sonra twinklerin önemi kalmadığı için charınıza talentınıza gearınıza göre belirli class ları eğer charınıza hakimseniz alırsınız.Yani o itemlere özenipde rogue da sword kullanırsanız adam kesemeyebilirsiniz ama stunlockta ustalaşında warriorları bile alırsınız.Tabi bu bir misal.

şu an pvp olayında ne yazıkki resilience>skill. (bana oynamayı bilmeyen oldugu yerde durup spell cast etmeye çalışan oyuncuları ornek vermeyin pls )

GameX forever

Overblood
Oyuncu
15 Ocak 16:47 %0
Başka bi konuya yazdığım benzer mesajı kesip güncelliyorum. Ben 2 senedir wow oynuyordum 4 (warrior,Shaman,Hunter ve Lock) lvl 70 koştum ve bi okadrda twinbklerim vardı. Ama artık Billizard oyunun suyunuçıkardı son patchlerle ve raid den raid e online olurken artık PVE realmlardaki charlarım ile pve yapmak isterken pve yerine oyun tümüyle pvpe döndüğünü gördüm. Bilmem belki WOTLK (Yeni exp.) çıkağından olsa gerek ama geçen gün dolan wow hesabımı ilk defa açmak için eskisi gibi heyecanlı hissetmedim kendimi. Sonuçta wow u bıraktım şimdi age of conan yolları taşlı geliyor barbar conan der beklerim.
--------------
AGE OF CONAN WoW u kicklicek (+1) Billizard dengeleri bozdu oynun içine etti raidlerden bile tat alamaz olduk. İşin açıkcası ciddi bi mmorpg derim artık ne öle laylaylom cu gnomeler x(
WoW WTF! Artık. Lol ben eski wow savunucularındandım birde :\...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: