|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Neden kimse yardım etmiyor???? | | Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 18:58 %0 | |
| 2 Hafta önce bir başlık açarak Quake III ile ilgili bir yardım istedim. Ancak bir kişiden bile cevap gelmedi. Sorduğum konuyu bilmediğim için yüzlerce kez özür dileyerek tekrar sormak istiyorum. yardımcı olursanız inanın çok sevinirim. Bilginin bu kadar değerli olduğu bir platforma benim kadar cahil birini aldığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Ben tek başıma Quake oynuyorum internetim çok yavaş,oyuna harita yüklemek istiyorum. Oynasana.com da bulunan bir çok haritayı indirdim, ancak bu haritaları nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum, dosyaları Baseq3 dosyasının içine kopyaladım ancak oyunda göremiyorum? Nasıl yapacağımı tarif eder, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...! | | | |
| | Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 19:10 %0 | |
| | Konsol aç ( tuşuna bas). Oraya /map XXX.bsp yaz. Hileli oynamak istiyorsan devmap yaz | | | | Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 21:34 %0 | |
| odonata,
eskiden burada hatırlarım TheGuardian diye bir arkadas vardi.
Sorulan soruyu daha refreshlemeden cevabını almıs olurdun. Ama köprüden çok sular aktı, Quakerların sayısı azaldı, baska yerlere göçtüler filan.
Ben sorununun ne olduğunu tam anlayamadım. Normalde calısması lazım. Yüklediğin haritalar dısında belki de Güncel yamaları indirmedin. Bahsettiğin haritalar Point Release 1.32 , CPMA 1.43, OSP nin güncel versiyonlarına ihtiyaç duyuyor olabilir.
Sana tavsiyem bu yamalardan özellikle Point release ve CPMA 1.43 ü bir an önce indirmendir.
Quake ' i install etmek yerine, klasörden kopyaladığında da böyle bazı problemlerle karsılasabilirsin. O yüzden hazır bir klasörden kopyalamak yerine FULL install yapıp üzerine güncel yamaları kurmanı tavsiye edebilirim. | | | | Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 21:47 %0 | |
| Birde bu sitenin şöyle bir problemi var. Mesela adamın bir sorunu var. Google yapıp araştırıyor sonra yolu bir şekilde buraya düşüyor.
Zahmet edip bir kullanıcı açıyor, sorununu yazıyor, 10 dakka cevap bekledikten sonra cevap gelmemişse bir daha göremiyorsun o adamı.
Ben senin yazını görmüştüm ama mesaj sayının bir olduğunu görünce cevap yazmaktan vazgeçtim. | | | | Oyuncu |  | 01 Ağustos 2007 07:42 %0 | |
| | neyse arkadasın mesaj sayısı 2 artık :] bu da bu durumu sorun olmaktan cıkartıyor. | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2007 11:01 %0 | |
| Mesela, "metin.bsp" isimli bir haritayı oynamak için;
\baseq3\maps
içine haritayı atıyorum (yanında birde aas uzantılı bir dosya gelebiliyor (metin.aas mesela), onuda aynı yere at gitsin).
Oyuna gir. ( ) tuşuna basarak konsolu aç ve
\map metin
yada
\map metin.bsp
yaz. Çizginin yönüne dikkat et. Ters tarafa çizgi yaparsan ( / ) haritayı bulamıyorum hatası verir.
Direk \baseq3 içine haritayı atıp çalıştıranlarda var. Sen dene artık.
DN: ÖM ile aynı yazıyı gönderdim, artık hangisini okursa. | | | | |
|
|
|
|
|
|