Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 05:52 Toplam 0 oyuncu 56 sunucu 214 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Druide yardım

RedBaron_me
Oyuncu
28 Temmuz 2007 12:15 %0
elimde aldur seti var yanliz maceden dolayi dmg az.Bunu 3 tane %20 deadly strike mi geliştirsem yoksa %20 crushing blow lami
yada baska fikri olan varsa yardım lutfen

allreadydead

Moderatör
28 Temmuz 2007 19:58 %0
ne druid o ? fury falanmı ?crushing blow'u genelde daha yararlı görüyorum. DS base damage i yüksekse daha güzel oluyor ama mace in durum ortada.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

aLCuiN
Oyuncu
31 Temmuz 2007 12:19 %0
3 Lo yada 3 ber mi?!?!?!?!? hangi realmda oynuyorsun o itemlerle pvm ci melee druid itemlerin varken o runelerin var?!?!?! senin yerinde olsam 2 beri trade eder eth tomb reaver alip zod takarim (2shael*zod) kaymak ibi olur tabi ed si mf si resi iyi olsun 2 ber filan ediyordu ben birakmadan once. obur runelerlede zod alırsın =)) aldur setin komplesinden saglıyacagından daha iyi bi performans saglarsın. butun temlerini cıkarsan eth tomb + zod 2 shael alsan eline bu halinden iyi olur ^^ kaymak gibi guilluame face + 15 all res +15 max yada baska bi suffix olan bi helm daha iyi olur. armor tal armor iyi gider perf topazlı. eldiven draculdan sasma. kemer tabiki her run ici nfarklı olabilir solo agırlıklı takılıyorsan gene mf giy yada tgden vazgecme pabuc kesinlikle war travel derim pvm de 15-45 dmg 50 mf stat v.s o15-45 dmg eth tombla furyli 1000 filan oynatır dmgini =P charmlar ss skil + vita bas smalları resine gore ayarla hireling nightmare offensive al daima fury isen (might dmgin 5/2 artar ortalama) gerisi sana kalmıs =)

Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

baal | manowar
Oyuncu
31 Temmuz 2007 18:43 %0
Şöyle bir okudumda artık çok yabancı gelio anasını satiyim... :S

alıntı:
Gönderen: aLCuiN
3 Lo yada 3 ber mi?!?!?!?!? hangi realmda oynuyorsun o itemlerle pvm ci melee druid itemlerin varken o runelerin var?!?!?! senin yerinde olsam 2 beri trade eder eth tomb reaver alip zod takarim (2shael*zod) kaymak ibi olur tabi ed si mf si resi iyi olsun 2 ber filan ediyordu ben birakmadan once. obur runelerlede zod alırsın =)) aldur setin komplesinden saglıyacagından daha iyi bi performans saglarsın. butun temlerini cıkarsan eth tomb + zod 2 shael alsan eline bu halinden iyi olur ^^ kaymak gibi guilluame face + 15 all res +15 max yada baska bi suffix olan bi helm daha iyi olur. armor tal armor iyi gider perf topazlı. eldiven draculdan sasma. kemer tabiki her run ici nfarklı olabilir solo agırlıklı takılıyorsan gene mf giy yada tgden vazgecme pabuc kesinlikle war travel derim pvm de 15-45 dmg 50 mf stat v.s o15-45 dmg eth tombla furyli 1000 filan oynatır dmgini =P charmlar ss skil + vita bas smalları resine gore ayarla hireling nightmare offensive al daima fury isen (might dmgin 5/2 artar ortalama) gerisi sana kalmıs =)
Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
www.baal.com.tr.tc

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: