Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
12/10/08 03:15 Toplam 64 oyuncu 56 sunucu 417 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Burnu kalkıklar yardım etmesin bana lutfen

PuLSeDriVeR
Oyuncu
22 Temmuz 2007 22:09 %0
ya birisi bana patchi nası kurabilecegimi anlatabilirmi?? patchi indirdim ama kuramıyorm yardım edermisiniz??

TiesTorN
Oyuncu
23 Temmuz 2007 00:12 %0
Sorunu tekrar gözden geçirip, bu soruya kimin nasıl cevap verebileceğinide söylersen sevinirim.

Ulan hangi oyun, hangi patch?

I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...
www.gamexline.com

Doq4c4n
Oyuncu
23 Temmuz 2007 01:53 %0
alıntı:
Gönderen: TiesTorN
Sorunu tekrar gözden geçirip, bu soruya kimin nasıl cevap verebileceğinide söylersen sevinirim.
Ulan hangi oyun, hangi patch?
I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...
www.gamexline.com

şimdi gelcek dicek ,sen burnu kalkıksın falan dicek.
not : pardon, tek mesajlılardan .bi daha uğramaz buraya.

PuLSeDriVeR
Oyuncu
23 Temmuz 2007 16:56 (23/07/2007, 17:17) %0
hehe haklısınız laan zero hour ama genel hatlarıyla aynıdır die seettiydim ben kem kum..ayrca cok haklı olduumu dusunuom burda bisuru adam soru sormus kimse cewap wermiyo herkes anasından bilerekmi douyo ??HAYIR + 2. msjım tek mesajcı deilim hhhehehehe

KuLYaBaNi
Oyuncu
12 Ağustos 2007 22:00 %0
SLM arkadaşlar.Ben herşeye varım fakat bana generals zero hakkında online oynayamak konusunda mesala yapmam gereken ne varsa bi bilgi sunarlarsa sevinirim. oyunu uzun süredir oynuyorum net haricinde.NET bağlantım (ADSL KOTALI) nete girince sürekli UPDATE diyor.!!!! İYİ EĞLENCELER. bu konuyu bana da anlatabilirsen teşekkürleriimi sunacam!!! HELP!!!

PuLSeDriVeR
Oyuncu
14 Ağustos 2007 16:44 %0
ya walla anladıımı anlatiim yanlıs warsa buyuklerimiz duzeltsin şimdi ilk once millet hep patchle oynuyo (kopya cd ciler) sonra hamachi indiriyon kuruyon felan işte.. bende tam anlamadım zaten bide patch kurması karısık ama nası yaptım hatırlamıyom kusura bakma ya :S

Rare81
Oyuncu
18 Ağustos 2007 20:45 %0
1.önce generals ve zero houru silecen .Regisrty kayıtları dahil.
2. sonra generalsı kuracan.Zeroyu kurcan.1.04 patch ı kurcan.
3.Temiz kurulum yaparsanız patchı kurarken hata vermez.Sonra hamachiyi yüklecen.
4.hamachiden bir ağa gircen.Zero hour ağlarından birine yani.Forumun diğer konularında çok sayıda ağ bulabilirsin.
5.Zero hour a gircen.Options u açıp online ip ve lan ip yi 5 ile başlayan numara olarak seçecen.
6.Sonra networka girecen network ta bağlı olduğun ağ ya da ağlardaki kişi sayısı kadar olan oyuncuları lobby de görürsün.

DAHA KOLAY YOLU ORJİNAL ALCAN YÜKLECEN.ONLİNE DİCEN.YÜZELERCE OYUNCUYLA KAPIŞCAN.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: