| Yazar | Konu: Maphack nedir?? :d |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 20:35 %0 | |
|
| Evet maphack nedir? |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 21 Temmuz 2007 00:45 %0 | |
|
1 - Çalıştırıldığında haritanın tümünü gösteren program.[Bilindiği üzere oyun her girdiğinizde haritalar değişir - Yoksa değişmezmi ]
2 - Map leri hekleyen program.
3 - Mepek
[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
www.baal.com.tr.tc |
| |
 Moderatör |  | 21 Temmuz 2007 01:37 %0 | |
|
değişir. ama her haritadan 3-5 tane var. mepek ayrıca shrine'ları, monsterların yerini ve sayısını falanda gösteriyor.
mepek is 4 n00bs. nn.
dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
 Moderatör |  | 22 Temmuz 2007 02:50 %0 | |
|
kendim mepek olmuşum burda, ezberledim senelerdir bütün map'leri zaten.
mepek kullananlar throne'a teleport olan yada bol bol mf yapan gheed arkadaşlardır (bkz. ice).
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Temmuz 2007 17:10 (27/07/2007, 17:11) %0 | |
|
maphack > mepek > kepek = kapak
evrimi böyledir. fazla kullanmayin kepek yapar üstüne bi güzelde kapak olur |
| |
| Oyuncu |  | 29 Temmuz 2007 04:26 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: allreadydead
kendim mepek olmuşum burda, ezberledim senelerdir bütün map'leri zaten.
mepek kullananlar throne'a teleport olan yada bol bol mf yapan gheed arkadaşlardır (bkz. ice).
Ben mepek kullanmam. (Banlıyorlar sonra Olredi banlandı.)
Siz de kullanmayın.
Laf aramızda Olredi kullanıyor olabilir.
www.baal.com.tr.tc |
| |
 Moderatör |  | 29 Temmuz 2007 18:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: baal | ice
Ben mepek kullanmam. (Banlıyorlar sonra Olredi banlandı.)
Siz de kullanmayın.
Laf aramızda Olredi kullanıyor olabilir.
www.baal.com.tr.tc
löl n00b. nn mepek kepek.
|
| |
| Binbaşı |  | 31 Temmuz 2007 03:37 %0 | |
|
| edit:allreadydead.uslup ve yazış tarzı nedeni ile editlenmiştir. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 08:53 %0 | |
|
hmm... its confusing!
amcamız imza toplamayada başladı olredi için,
barmah bassam olur mu? |
| |
| Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 08:58 %0 | |
|
Çok merak ediyorum acaba alreadydead in kaç tane forum mesajını okudun. Yada diablo forumlarında kaç kişiye yardımın dokundu.
alıntı: Gönderen: zzzZZZzzz
yönetici bile şu rezil dili kullanıyorsa forum ahalisinin zırvalamakta suçu ne?
2niz çok eğleniyor olabilirsiniz. bu konuşmalarla zevkten 4 köşe oluyor da olabilirsiniz. ama şu diablo gibi saygın bir oyunun forumunu msne çevirmeyin. konuyla alakasız mesajlarını şikayet ettim ve baya bi temizlik oldu. ama gereken uylarılar gelen kutunuza düşmedi galiba.
allreadyead sana yöneticinin sahip olması gerektiği özellikleri belirtme ihtiyacı duyuyorum.
bir yönetici yazdığı mesajlarda foruma örnek olacak şekilde konuşur. msnde veya pm ile istediğin şekilde konuş ama yüzlerce kişinin bakabileceği yerlerde bir moderatör olduğunu hatırla.
tekrar söylüyorum. burası msn değil. belki haftada 2-3 mesaj atılan bir yer ama, burası msn değil
www.baal.com.tr.tc |
| |
. |
 Moderatör |  | 31 Temmuz 2007 09:00 %0 | |
|
sabah sabah hepinizmi onlaynsınız be
canawar, senin mesajdaki alıntıyıda editleyeecektim ama kalsın. ordan kopyalar yapıştırır artık
ek olarak, bir açıklama yapayım. Diablo kısmının genel tartışma bölümü ilk açıldığından beri çizgisi hep bu şekilde gelmiştir. benden önceki mod ve yönetici arkadaşlarda benim yaptığımdan farklı bir uygulama içinde değildiler. bu kısım hep "konu dışı" nın diablo hali olarak süregelmiştir. siz şikayet edebilirsiniz, bazı yöneticilerde bunu onaylayabilir. ama bu 5 yıldan fazla burda olan ve bu kısmın kural ve koşullarına uyum sağlayıp burada kalmış insanların yazma uslubu ve yazma alışkanlıklarını değiştirmeyecektir.
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 10:50 %0 | |
|
 |
| |
| Oyuncu |  | 31 Temmuz 2007 17:04 %0 | |
|
| ben pek müdahale etmek istemiyorum hem 5 yıldır burda da değilim. birkaç aydır burdayım sadece. ama belirtmek istedim: birkaç kez sorum olmuştu ve mod arkadaş olsun diğerleri olsun yardımcı oldular. yani ben cevabımı aldım. ha cevabımın yanında espriler takılmalar da oldu. kötü mü oldu? hayır. sonuçta diabloyu eğlenmek için oynuyoruz. buraya biraz da eğlenmek için geliyor olmamız lazım. yoksa herkes neden ciddi olsun ki altı ütsü bi oyun. siyaset mi tartışıyoruz ekonomi mi... |
| |
| Binbaşı |  | 01 Ağustos 2007 04:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: baal | manowar
Çok merak ediyorum acaba alreadydead in kaç tane forum mesajını okudun. Yada diablo forumlarında kaç kişiye yardımın dokundu.
www.baal.com.tr.tc
yazık sana. bilgilerimi yabancı forumlarda bu oyunu ciddiye alanlarla paylaşmayı tercih ediyorum. canı sıkılınca laf olsun diye diabloyu açıp burada 1-2 soru soranlara verilecek en güzel yanıt "google"
bu bölüm zaten ölmüş durumda. fakat bu kimsye burada keyfince muhabbet etme hakkını vermez. buraya ayda sadece 1 tane bile mesaj atılacak olsa bu "diablo" ile ilgili olmalıdır. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Ağustos 2007 08:26 %0 | |
|
@alreadydead
bnm mesajı silmemişsin ya kıskanmış.adam nede olsa yabancı forumlar kralı.alışmış avrupa standartlarına.sil bütün mesajlarımı olredicim
yazık sana. bilgilerimi yabancı forumlarda bu oyunu ciddiye alanlarla paylaşmayı tercih ediyorum. canı sıkılınca laf olsun diye diabloyu açıp burada 1-2 soru soranlara verilecek en güzel yanıt "google"
bu bölüm zaten ölmüş durumda. fakat bu kimsye burada keyfince muhabbet etme hakkını vermez. buraya ayda sadece 1 tane bile mesaj atılacak olsa bu "diablo" ile ilgili olmalıdır.
bana noob diyerek seviyeni ortaya koymuşsun. tek geçerli savunman başkasına hakaret ederek gerçekleşiyor heralde. aynen devam. sana da bu yakışıyor.
buradan sadece benim mesajımı editleyip senin beni aşağılayan mesajına dokunmayan allreadydead e de en derin selamlarımı yolluyorum. laf bana olduğu için kalsın orda 1 sene sorun değil. size bir şey denince silersiniz tekrar
www.baal.com.tr.tc |
| |
 Moderatör |  | 01 Ağustos 2007 08:52 %0 | |
|
bu bölüm zaten ölmüş durumda. fakat bu kimsye burada keyfince muhabbet etme hakkını vermez. buraya ayda sadece 1 tane bile mesaj atılacak olsa bu "diablo" ile ilgili olmalıdır.
bana noob diyerek seviyeni ortaya koymuşsun. tek geçerli savunman başkasına hakaret ederek gerçekleşiyor heralde. aynen devam. sana da bu yakışıyor.
buradan sadece benim mesajımı editleyip senin beni aşağılayan mesajına dokunmayan allreadydead e de en derin selamlarımı yolluyorum. laf bana olduğu için kalsın orda 1 sene sorun değil. size bir şey denince silersiniz tekrar
noob denmeyi hakedecek hareketler ve hakaretlerde bulunurken size tolerans gösterilip "büyüksün hocam. nette yabancı forumlarda da varsın zaten. varlığın lutuftur, gelde kurtar bizim forumuda" denmesini mi bekliyordunuz ?
daha öncede belirttiğim gibi, burası birleşmeden önce genel alandı ve sadece diablo oyuncularının genel geyikleri için kullanılıyordu. buradaki tartışmaların %99 gayri ciddi idi. ciddi %1 tartışmalarda genel tartışma kısmında kalırsa 5ci mesajdan sonra cıvırdı.
"diablo" tartışmalarının yeri strateji ve ticaret kısmı idi. yönetim tartışılacak ciddi bir konunun kalmadığına kanaat getirdiğinde elimizde sadece burası kaldı.bunu açıklamama rağmen hala bilmiyor gibi davranmanız anlaşılamaz.
burda da halen gelen ciddi sorulara ciddi cevaplar veriyoruz. siz gelip "paladin için yeni patch'de FHR bp leri nedir" diye sormuş olsaydınız "löl n00b" muhabbetlerine maruz kalmazdınız.
ama gelip "maphack nedir, nasıl dupe yaparım, LAN'da oynuyorum editli karakterim için gosu itemler nedir" gibi sorular sorarsanız alacağınız cevaplar ya alay kinaye dolu olur yada 2 ayda 0 cevapla konu kaybolur gider.
sizi bilmiyorum ama ben "noob" kelimesi içinde bir hakaret göremiyorum. ha, şikayet kısmı çalışmıyorsa arkadaştan uygun şekilde rica edersiniz kaldırır. kaldırmassa ozaman müdahale ederim. ama "sen busun işte, bu kadarsın. adammısın bana noob diyebilecek. ben yabancı forumlarda yazıyorum" tavırları o kelimenin ordan kaldırılması konusunda hem yazan kişide hem müdahale edecek kişide çelişki yaratacaktır.
son olarak, burası ölmüş ise, siz niye buraya gelipte vaktinizi burada harcıyorsunuz ? bırakın dağınık kalsın...
|
| |
 Moderatör |  | 01 Ağustos 2007 08:56 %0 | |
|
canawar sende o "n00b"ları kaldırırmısın ? yeni arkadaşımız kendine hakaret olarak alıyormuş onları.
|
| |
 Moderatör |  | 01 Ağustos 2007 14:10 %0 | |
|
Abaw hikmet abi koş koş kavga var 
GameX forever
|
| |
| Binbaşı |  | 01 Ağustos 2007 17:00 %0 | |
|
| edited:allreadydead |
| |
 Moderatör |  | 01 Ağustos 2007 17:12 %0 | |
|
zzzz yada herneyse, konuyu gereksiz noktalara taşıdığından zaten mepek falan "n00b"lara göre olduğu ve forumlarımızda yeni gelenler dahil "n00b" olmadığından konuyu kapatıyorum.
|
| |
| |