Diabloda 3 bölüm birleştirildi mi? yoksa perşembe pazarı ve rehberlerin olduğu bölüm komple silindi mi? Rehberler kısmından bazı rehberlere ihtiyacım olacakta.
birleştirildi. o rehberlerin hepsi 1.09 yada öncesi için. işinize yaramayacaktır.
illada rehber isterim derseniz, arama ile bulabilirsiniz. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
arşivde 657 sayfa var.. ben bi kısmına baktım (100den fazla heralde) bulamadım dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.