Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 23:01 Toplam 209 oyuncu 48 sunucu 832 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Osn artık kulak ver...

[AnT]DiGiTuRk
Oyuncu
13 Eylül 2007 20:30 %0
alıntı:
Gönderen: Johnnie Walker
e yani osn nin cod 2 ye daha çok önem vermesi sizi şaşırtmasın.cod 2 çok daha geniş kitlelere hitap ediyor.yani sözün kısası osn yapması gerekeni (doğru olanı) yapıyor.



Şunu unutmamak gerekirki OSN' ede Cod2 veya herhangi online bir oyun oynuyorsanız bu biz ihtiyar CSS cileri sayesindedir. SNN kapandığında ve OSN açıldığında bize gönderilen aktivason mailleri sayesinde bu server tekrar aktif ve oynanabilir hale gelmiştir. eskiden sadece CS vardı yeni nesil belki bu oyundan haz almıyo olabilir fakat herşey bu oyunla başladı TR de belkide online oynayan ilk nesil biziz belkide son nesil biz olucaz ben hala CS 7-1 hayranıyım sierranın en iyi çıkardığı versiyon CSS olmuştur benim gözümde 1.0 dan 1.6 ya kadar olan versiyonlarını hiç oynamadım. CSS daha çok ilgiyi hak ediyor.
 
^4SHARK
Orgeneral
Orgeneral
16 Eylül 2007 17:09 %0
alıntı:
Gönderen: [ihtyr]Namessar

ben ayni zamanda bir cod2 oyuncusuyum. arada girer kurtlarimi doker cikarim.
ama kisisel zevkim hic bir zaman cs nin yerini tutamayacagi kanaatinde. ha dedigim gibi, adi ustunde, kisisel zevk. ama cod un bukadar fenomen olmasini da virtual daemon ve insert edilen sirin bir iso dosyasina bagliyorum ben. bu ulke hala kopya oyun seviyor. yapacak bir sey yok.
css sunucularinda az adam var, ha ben bundan rahatsiz miyim? yo. cod a ne zaman girsem "bizim takima gel @g@", "b@bs, hexorz kullanma!", "ohohohohho nasil kodum hepinize hhohohoh", " kingz benim b@bs"
tanidik geldi mi bunlar? elbette geldi. cok degil , en fazla 3-4 sene once cs oynayan kitle aynen boyleydi. kopya oyun, girla sunucu, 6 yas grubundan 50 yas grubuna dunya hileci, seviyesiz adam, kufurbazlar.
source un parali olmasi ve orjinal zorunlu olmasi bizi kurtardi bana sorarsaniz. hic birisi de geri gelmesin mumkunse. ama benim kisisel zevkime laf da edilmesin.
benim tek sikintim css1 sunucusunun tick rate 33 olmasi, rate i 15000 de sinirlamasi. bir de choke un fena halde firlamasi catismalarda, atislarimi almamasi oyunun. baska hic bir derdim yok. cs sunuculari boyle degildi, rateler sonradan kisildi. baglanti olarak cod a giriyorum, hic sorun yok, kaymak gibi, css ye giriyorum sorun basliyor.




alıntı:
Gönderen: [ihtyr]Namessar
cod2 ruzgari = kopya oyun. baska bir sebebi yok.




Eski bir cs'ci olarak dediğinden sadece cs için para harcanıyor cod2'nin alayı beleş gibi bir durum gözleniyor. Sen ve diğerleri nasıl ücret vermişlerse cod2 için harcanan paralarıda unutmaman gerekir. Burda anlatılmak istenen şu an için ücretli yada ücretsiz fark etmeden rağbet gören oyuna servis sağlayıcının yönelmesi.! En basit açıklaması (rağbet + reklam = para) Kopya kullanımın verdiği oyuncu artışıda bunda büyük bir etken unutmamak gerekir, lakin css sunuları full çekse cod2 serverlarında steam mecburi olsa dahi cod2 yine oyuncu sayısı olarak fazla olacaktır(osn için) bana göre.
Birde nerde çokluk orda b.k'luk durumu var css'de daha önceden sölediğim gibi bir altyapı var istatislikler vs skinler deneyimli adminler yada benzer özellikler, ama cod2 için daha başlangıcı yeni geçmiş durumda. Elbette css için şikayet konunuzun önemi büyük, yineliyorum cod2 inanın css'den 10 kat daha vahim durumda.!Seninde sölediğin gibi konuşmalar, küfür kısaltmaları her say'mesajı ile beraber kullanılmakta. Bir diğeri ise css için intel gamex turnuvasında yer alan bir oyundu, cod2 ise sadece misafirler için sunulmuştu. İmkan olarakda bizden ilerdesiniz yane sizdeki sorunlarıda unutmayarak siz şikayet ediyorsanız biz oyunu bırakalım.!

Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....
 
KASIMOGLU
Oyuncu
16 Eylül 2007 18:59 %0
alıntı:
Gönderen: [PaSha]CornHolio
İşportadan cod2 alın oynayın yaa cod2 kralların oyunu. Delikanlı adam beleş oyun oynar.


+1 Winzip bende yorumlarina katılıyorum bende ozel uyelik almiştim bir ara ama ozel uye olmama ragmen oyuna girince başka bir sunucuya yonlendiriyorusnuz hatasi veriyordu.
 
WinZip
Oyuncu
27 Nisan 23:54 %0
Bu yazıyı yazalı 9 ay 10 gün oldu, 9 ay 10 günde ne olur herkes bilir, osn de cs adına bir değişiklik yok ve değişiklik adına bir umutta yok.

Cesur bir kez, korkak bin kez ölür.
UĞUR MUMCU
 
TrxTure
Oyuncu
29 Nisan 21:44 %0
ben 23 nisan için bir sürpriz bekliyordum, bu kadar zamandır artık hep şikayet forumları, neyse çocuk bayramı olduğu içindir, 19 mayıs ı beklicez, gen.lik bayramında bizlere bi kıyak yaparlar artık heralde... geç doğum olsa ne olur, ölü doğmasında... bizde ihtiyar olmadan doğsa tam süper olur tabi...
 
^GOI_hakan_
Binbaşı
Binbaşı
04 Mayıs 12:59 %0
süpersin benden sana destek destek 1
destek2 destek3
 
 
Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön