Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 22:28 Toplam 247 oyuncu 48 sunucu 857 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Osn artık kulak ver...

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
22 Temmuz 2007 11:23 %0
OSN bunlara kulak versin senle banada kulaklık lam o zaman

http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *
http://www.ihtyr.com/forum
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

WinZip
Oyuncu
24 Temmuz 2007 01:30 %0
Kulaklığı ben sana alırım rambo sen paradan haber ver...

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

_PromeSa_
Oyuncu
25 Temmuz 2007 02:21 %2
alıntı:
Gönderen: Johnnie Walker
acıyorum aşağılamak değildir.cod 2 nin güzellikerini yaşamadığınız için acıyorum dedim.ayrıca ben sizin karşınızda değilim yanınızdayım bana hasmınız gibi yaklaşmayın lütfen.

Yaw illa COD2 multiplayer oynamiyoruz diye bu kadar laf yedimizi hatirlamiyorum. Sen burda COD2 yi bize tanitip sevdirmeye calissan zaten oyle tabirler kullanp te lafi uzatmaya gelmezsin senin niyetin farkli yani tmm aferin devam et kardesim ama surdaki insanlar bil ki COD2 yi de oynamislardir zamaninda sahsen ben oynadim.. Biz sana laf etmiyoruz ki aferin oyna zevkini al bizim ne yaptigimiz seni de fazla ilgilendirmesin. Yaptin zaten yeterince reklam haydi GL HF..

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

25 Temmuz 2007 11:16 %0
alıntı:
Gönderen: _PromeSa_

Yaw illa COD2 multiplayer oynamiyoruz diye bu kadar laf yedimizi hatirlamiyorum. Sen burda COD2 yi bize tanitip sevdirmeye calissan zaten oyle tabirler kullanp te lafi uzatmaya gelmezsin senin niyetin farkli yani tmm aferin devam et kardesim ama surdaki insanlar bil ki COD2 yi de oynamislardir zamaninda sahsen ben oynadim.. Biz sana laf etmiyoruz ki aferin oyna zevkini al bizim ne yaptigimiz seni de fazla ilgilendirmesin. Yaptin zaten yeterince reklam haydi GL HF..

ÖZETLEMİŞSİN TEŞEKKÜRLER

Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
25 Temmuz 2007 12:56 %4
yok bu dönem dönem hep olur ... illa birisi kopar gelir "nihohahaha siz hala CS mi oynuyorsunuz" diye ... Neticede benim gördüğüm biz hala hep burdayız ... gelip gidenler değişiyor sadece

* The Forgottens *

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
25 Temmuz 2007 17:49 %7
cod2 ruzgari = kopya oyun. baska bir sebebi yok.

alıntı:
Gönderen: ^4SHARK

Cod2'ci olarak yazdıklarına hak veriyorum, ama burda unuttuğun nokta call of duty2 sunucuları 20 adet 16 ve 20 kişilik sunucular 20 kişiden sayarsak 400 oyuncu yapar. Css ise sunucu full çekse 100 oyuncu yapar.(burda oyuncu bazını göstermek istedim 400 players = cash)Css'de eskide olsa işleyen bir sistem oturmuş, adminler mevcut aynı durum şimdi cod içinde yapılmaya çalışılıyor.Üstelik cod2 için bir turnuva mevcut bununda payı olduğunu düşünüyorum.
Açıkcası cod2'nin durumu css'den çok daha vahim...
Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever....

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
25 Temmuz 2007 17:57 (25/07/2007, 18:07) %3
alıntı:
Gönderen: Johnnie Walker
acıyorum aşağılamak değildir.cod 2 nin güzellikerini yaşamadığınız için acıyorum dedim.ayrıca ben sizin karşınızda değilim yanınızdayım bana hasmınız gibi yaklaşmayın lütfen.

ben ayni zamanda bir cod2 oyuncusuyum. arada girer kurtlarimi doker cikarim.

ama kisisel zevkim hic bir zaman cs nin yerini tutamayacagi kanaatinde. ha dedigim gibi, adi ustunde, kisisel zevk. ama cod un bukadar fenomen olmasini da virtual daemon ve insert edilen sirin bir iso dosyasina bagliyorum ben. bu ulke hala kopya oyun seviyor. yapacak bir sey yok.

css sunucularinda az adam var, ha ben bundan rahatsiz miyim? yo. cod a ne zaman girsem "bizim takima gel @g@", "b@bs, hexorz kullanma!", "ohohohohho nasil kodum hepinize hhohohoh", " kingz benim b@bs"

tanidik geldi mi bunlar? elbette geldi. cok degil , en fazla 3-4 sene once cs oynayan kitle aynen boyleydi. kopya oyun, girla sunucu, 6 yas grubundan 50 yas grubuna dunya hileci, seviyesiz adam, kufurbazlar.

source un parali olmasi ve orjinal zorunlu olmasi bizi kurtardi bana sorarsaniz. hic birisi de geri gelmesin mumkunse. ama benim kisisel zevkime laf da edilmesin.

benim tek sikintim css1 sunucusunun tick rate 33 olmasi, rate i 15000 de sinirlamasi. bir de choke un fena halde firlamasi catismalarda, atislarimi almamasi oyunun. baska hic bir derdim yok. cs sunuculari boyle degildi, rateler sonradan kisildi. baglanti olarak cod a giriyorum, hic sorun yok, kaymak gibi, css ye giriyorum sorun basliyor.

WinZip
Oyuncu
28 Temmuz 2007 00:40 %0
Sadece benim mermim gitmiyor sanmaya başlamıştım artık, ca:s serverlarına artık düzenleme şart oldu.

Ayrıca kopya oyun konusunda sonuna kadar haklısın...

Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"

WinZip
Oyuncu
02 Ağustos 2007 01:27 %0
özel üyelik 2005 in 12 ci ayında başladı ondan önce bütün serverlar ücretsizdi, nerden baksan 1.5 yıl olmuş serverlara süre konalı ve özel üyelik başlayalıki bu tip sorunlarımızın olmasıda son 3 aydan itibarendir.

Sorun gemileri yaknak değil ilk osn açıldığında değerli bir arkadaşımızın yazdığı bir mesajdaki gibi uzak kaldığın evine giriş yapmış gibi şendik ve sorunumuz o günden bu güne zamanla kaybettiğimiz şeyleri yakalamaktır.

osn nin cs camiasından uzaklaşmasını engellemek ve daha fazla ilgi ve daha iyi cs serverları istememizden, özel üye haklarının korunmasından yanadır.

Kazıklandığımı düşünsem tavrım daha farklı olurduki özel üye olduysam osn ye destek için olmuşumdur imkanları için değil, ama her özel üye benim gibi düşünmek zorunda değildir, haklar korunmalıdır.

S@DO
Binbaşı

Binbaşı

PaSha

09 Ağustos 2007 16:20 (09/08/2007, 16:23) %0
Sonuçta bazı hizmet süreklilikleri için ortak bir pencere için belirli bedeller ödenmesi gerekir bu bazen maddi bazende manevi olmalıdır. Bu gün aylık 10 $ para veriyor die kimse aslanlık yapmasın yada padişahlık beklemesin. Ödenen bedel karşısında verilmesi taahhüt edilen hizmet bellidir.

1. Beklemeden Bağlanma
2. Sunucuda Reserve Slot kullanım hakkı
3. Webden bağlandığı için "bet" yapabilme hakkı
4. Özel üye forumu
5. Online destekte öncelik

Evet bazen anlaşılması zor oluyo sıkıntılar oluyo ama hemen haralla gürele ile çözülmüyo iyimser olmalı kötüye yorulmamalı sonuçta ben bu oyunu dostlarımla keyif aldıgım için oynuyorum bu bnm zevkim. Ama bunun bir oyun oldugunu unutan ahlaki degerlerden yoksun ( hileciler ve küfür etmeyi yetenek sayan dankılaklar ) hatırlatmak konusundada elimden geldiğince tavrım açık ve nettir.

www.pashaklan.com

Baco.

Oyuncu
09 Ağustos 2007 22:47 %0
alıntı:
Gönderen: S@DO
Sonuçta bazı hizmet süreklilikleri için ortak bir pencere için belirli bedeller ödenmesi gerekir bu bazen maddi bazende manevi olmalıdır. Bu gün aylık 10 $ para veriyor die kimse aslanlık yapmasın yada padişahlık beklemesin. Ödenen bedel karşısında verilmesi taahhüt edilen hizmet bellidir.
1. Beklemeden Bağlanma
2. Sunucuda Reserve Slot kullanım hakkı
3. Webden bağlandığı için "bet" yapabilme hakkı
4. Özel üye forumu
5. Online destekte öncelik
Evet bazen anlaşılması zor oluyo sıkıntılar oluyo ama hemen haralla gürele ile çözülmüyo iyimser olmalı kötüye yorulmamalı sonuçta ben bu oyunu dostlarımla keyif aldıgım için oynuyorum bu bnm zevkim. Ama bunun bir oyun oldugunu unutan ahlaki degerlerden yoksun ( hileciler ve küfür etmeyi yetenek sayan dankılaklar ) hatırlatmak konusundada elimden geldiğince tavrım açık ve nettir.
www.pashaklan.com

Güzel açıklama....

Biz özel üyeler dahil, yer yer ,zaman zaman, teknik yada idari birtakım eleştriler yapabiliriz elbette. Burada ki amaç tekdir;
''' Oyun oynayarak, günün ve hayatın stresini dostlar ile, sohbetin beli kırılmak sureti ile stres attığımız platformun elbette kusursuz olmasını istememizdir. '''
Ancaaakkkk; s@do'nun dediği gibi; özel üyelik ödeneği karşılığında; kurumdan sağlanacağı taahhüt edilen ayrıcalıklar yukarıda gayet basit ve anlaşılırdır. Bunun dışında ne vaat edildi ki ne umulacak!!!
Dost cemaatimizde, yani serverlerimizde, yaşı kemale erme arifesinde olan bizlerin sadece ufak ayrıcalıklarımız için bir katkı payı yaptığımız düşünülmeli. Herkes de bunu daha salim düşünmeli.
Bu arada ne ödedin yada ne yaptın da kazıklandın diye sormazlar mı adama??? (Zip'im bu lafım sana değil. Anladın sen)
Güldürdün beni....

WinZip
Oyuncu
25 Ağustos 2007 18:38 %0
Değişen hiç bir şey yok, sadece göz boyama...

Elle tutulan gözle görülebilen değişiklikler ne zaman olacak acaba...

[PaSha]CornHolio
Oyuncu
25 Ağustos 2007 19:42 %0
Sen sanane zamanında da, avatürk'de de, şimdi de elle tutulur bi değişiklik gördün mü hiç En büyük değişiklik 32 kişilik serverdı, ona da şükredelim.

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
26 Ağustos 2007 14:25 (26/08/2007, 14:26) %0
Avatürk de event'lar vardı lam puan kazanıp oyun moyun alıyorduk beleşe bari

Ayrıca ben elle tutulan bir değişiklik istemiyorum şahsımca

* The Forgottens *

WinZip
Oyuncu
26 Ağustos 2007 20:48 %0
alıntı:
Gönderen: ihtyr.RamboKazim
Avatürk de event'lar vardı lam puan kazanıp oyun moyun alıyorduk beleşe bari
Ayrıca ben elle tutulan bir değişiklik istemiyorum şahsımca http://www.ihtyr.com/
* The Forgottens *

İşte bu rambo en azında bu bile yok, oyun oynar puan toplardık en azından oyun alırken kdv çıkardı, nerde avaturkü bile mumla arıyorum...

Ben elle tutulan bir değişiklik görmek isterim en azından, olsunda isteyen istediğine kullanabilsin...

WinZip
Oyuncu
26 Ağustos 2007 20:49 %0
alıntı:
Gönderen: [PaSha]CornHolio
Sen sanane zamanında da, avatürk'de de, şimdi de elle tutulur bi değişiklik gördün mü hiç En büyük değişiklik 32 kişilik serverdı, ona da şükredelim.

32 kişilik serverda zamanında çok güzel bir fikirdi fakat hileciler ve küçük haritalar devreye girince artık oda sadece frag server oldu çıktı, ya harita değişmeli yada bütün serverlar 24 kişi ile sınırlandırılmalı...

[PaSha]CornHolio
Oyuncu
26 Ağustos 2007 22:32 %0
İşportadan cod2 alın oynayın yaa cod2 kralların oyunu. Delikanlı adam beleş oyun oynar.

WonnicK
Oyuncu
27 Ağustos 2007 09:45 %0
Ben ne Cod2 nede source oynuyorum. Ama forumu okuduğumda aklıma şu avaturkteki sistem geldi. Saat 16:00 a kadar serverlar herkese açıktı, 16:00 dan sonra sadece voyager üyeler girebiliyordu. Belki böyle birşeyde yapılabilir.

WinZip
Oyuncu
27 Ağustos 2007 15:00 %0
alıntı:
Gönderen: [PaSha]CornHolio
İşportadan cod2 alın oynayın yaa cod2 kralların oyunu. Delikanlı adam beleş oyun oynar.

Olurmu canım sende cod2 çok süper oyunmuş grafikleri hl2 tabanlı dod:s den 10 kat iyi oynanabilirliği mükemmelmiş ondan oynanıyor bu cod 2 zaten cod 3 steam üzerinden satılmaya başlanınca ne kadar büyük fun ının olduğunu anlayacağız...

Bugün e yatırım yapmak zaten en kolay yatırım şeklidir, misal sanane günlük yatırımlar sayesinde bu günlere kadar geldi...

[9thSF]-CANKIYA
Oyuncu
31 Ağustos 2007 16:10 %0
Avatürk de sorunlar bu şekilde başlamıştı,üyeler ile ilgilenmemek veya cevap yazmamak eksik cevap yazmak,rambokazımın pusu yerini bulamamak,beyler işin içinde az buçuk ticaret olursa artık çekecegizdir ama tabi işine gelende çekmez o ayrı konu,herşeyin bir alternatifi var ama guzel dostlukların ,muhabbetlerin gırla gurlerin bir alternatifi yok.
Sanırım duzilecek ama ne saman duzelicak yakındır,en azından destek cevap geliyor..
bu Winzip arkadaş bizim eskidenki ihtyr moruklardan olanmiki ?

WinZip
Oyuncu
31 Ağustos 2007 21:26 %0
O moruklardan biride benim iyi hatırladında rambo kadar moruklayamadım daha

Aslında kısaca söyliyeyim düzeleceği yok, ilgileneninde olmadığı gibi...

Biz yine kankalarla muhabbetimizi yapar oyunumuzu oynar yatarız gerisi boş, çabalamak nafile çünkü muhatab yok ve olmayacakda ne yazıkki...

adoni
Yarbay
Yarbay
05 Eylül 2007 00:04 %0
Valla ben kendimce dostlarımla eğlendiğim bir yere ufakta bir yardım diye.Ama bi nebzede kalite bekliyorum en azından oyunun cılkını çıkaranlar için Bacom ve Sadom beni anladı sanırım öperim herkesleri

slapshot
Oyuncu
05 Eylül 2007 13:01 %0
İhtiyarları bunaltmıssınız 3 5 hareket bekliyorlar.

Codename47 sen yaşıyormusun hala

Tacox
Oyuncu
09 Eylül 2007 23:51 %0
cs ve türevlerinde de kalite beklemek çok yersiz artık.

şu zamanda tek kalite org. wow dur

kArSiyaKa
Yarbay
Yarbay
10 Eylül 2007 00:15 %0
bu kadar anlatım yönünden güçlü bir yazıya yapılan bazı yorumlar gerçekten içten acısı..Winzip arkadaşa katılıyorum ve ekleyebilecek başka bir şey de bulamıyorum...

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön