| Yazar | Konu: Osn artık kulak ver... |
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2007 15:06 %38 | |
|
Ben sene 2001 den beri hemen hemen hep aynı restoranda yemek yerim anlıyacağınız ben bu restoranın müdavimiyim, daha önceki forumlardada belirttiğim gibi müdavimi olduğum bu yerde zamanı geldi kapıyı çektim çıktım zamanı geldi servis kötü oldu çorbadan sinek çıktı olsun kardeşim olur böyle şeyler diyip sineye çektim, ama bu restoranda kimseye bir terbiyesizlik etmedim edenede izin vermedim, hatta camını kırıp kaçanada eyvallah demedim peşinden koştum yakaladım.
Peki neden dostlukları güzel işletmecisi iyiolduğu için, şimdi bakıyorum restoranın kapısında kuyruk var işletmeci diyorki ey müdavim sıra beklemek istemiyorsan 10 dolar ver sıraya girme seni yan kapıdan alayım içeriye, uyar diyip 10 dolar veriyorum huzurluyum ama gün geldi ya bu müsteri kalitesizliği nerden çıktı diye durdum iti çakalı aile ortamını bozmaya başladı bir baktımki arkada bir kapı daha var,herkez ordan giriyor içeri hem kapıda sıra var hem arka kapıdan adam giriyor hemde 10 dolar vermişim yan kapıdanda ben giriyorum.
Bir gün arka kapıdan giriyorum, işletmeci görüyor slm naber diyor ya kardeşim burdan neden adam alıyorsun? Cevap yok işte kapıyı kilitleyemedim falan filan kapıdakiler sırada ama, olsun, ben 10 doları neden veriyorum burdan gireyim, e gir!
Bayram olur restorana bayrak asan olmaz müşteri ölür taziye zorla yazılır , oturduğun masadan tut kaşık bıçağa kadar reklam alınır fakat reklamlardan hizmet yavaşlar servis geç gelir kimsenin umrunda değil, masa örtüsü değiştir bari resimleri değiştir 40 yıllık masaları kullandırma yok resmen ticaret haneye döndü restoran, işletmeci değiştimi ne olduysa artık, ha unuttum bu arada restoran yeni bir büfe açtı mükemmel ekmek arası sucuk satıyor ismi cod süper bir kuyruk var galiba artık kimse sulu yemek yemiyor gençlik işte tabiki gençlikde haklı...
Ekmek arası sucuk için cs den daha az para harcıyor müşteri nerdeyse 3 ytl fakat sulu yemek pahalı 20 dolar,ama benim anlamadığım işletmeci zihniyeti 3 ytl lik müşteriye 100 ekmek arası sucuk satacağına 20 dolarlık müşterine 40 tane servis yap ama iyi yap, şimdi ne ekmek arası sucuk iyi ne servisin kalitesi.
Kimse yanlış anlamasın demiyorum anlayan anlasın çok online desteğe yazı yazdım yok yapacağız bir dahaki 10 kasıma bir dahaki bayrama falan filan değişen bir şey yok, benim hayatda bir felsefem vardır kapıyı çarpmak adamı öldürmek çok kolaydır mühim olan zor olanı imkansızı başarmaktır...
Ben veya biz düzeltirim demiyorum ben müşteriyim en iyisini istiyorum, paramın karşılığını, para vermiyorsamda beklediğim sürenin tam karşılığını istiyorum.İşletmede sorumlu adminlerin görevlerini tam yapmasını arka kapıdan adam almamasını istiyorum.Para kazanmak için müşterileri rahatsız edilmesinden vazgeçilmesini istiyorum.32 kişilik server saçmalığından sıyrılınsın istiyorum.
Klan sunucularında oynadığım zaman elde ettiğim pinglerden daha iyi pingle osn serverlarında oyun oynamak istiyorum.
Sakın çalışmalar var demeyinki birşey diyeceğinizide sanmıyorum, artık konuşma değil birşeyler yapma zamanınız geldi diyorum.
40 yıllık restoranı lahmacuncuya çevirmeyin diyorum...
Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost" |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2007 15:53 %0 | |
|
| Mukemmel yazmıssın. + |
| |
| Oyuncu |  | 17 Temmuz 2007 16:54 %0 | |
|
Sadece cod2 sunucularına alaka gösteriliyor
counter strike source sunucuları üvey evlat muamelesi görüyor
TEKLİFİM ŞUDUR
CS2 SUNUCUSUNU 24 KİŞİLİK YAP
SADECE ÖZEL ÜYE GİREBİLSİN |
| |
 Binbaşı
PaSha

|  | 17 Temmuz 2007 19:17 %0 | |
|
Başlık çok hoş olmuş
Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 00:53 %0 | |
|
| gereklı her seyı soylemısın abı gercekten c.s.s uvey evlat gıbı davlanılıyor |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 01:42 %0 | |
|
Ne oldu ki yavs? Winzip usta boşuna kızmaz :\
Birileri terbiyesizlik falan mı etti? |
| |
 Orgeneral |  | 18 Temmuz 2007 02:12 (18/07/2007, 02:13) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [PaSha] WinZip
Cod2'ci olarak yazdıklarına hak veriyorum, ama burda unuttuğun nokta call of duty2 sunucuları 20 adet 16 ve 20 kişilik sunucular 20 kişiden sayarsak 400 oyuncu yapar. Css ise sunucu full çekse 100 oyuncu yapar.(burda oyuncu bazını göstermek istedim 400 players = cash)Css'de eskide olsa işleyen bir sistem oturmuş, adminler mevcut aynı durum şimdi cod içinde yapılmaya çalışılıyor.Üstelik cod2 için bir turnuva mevcut bununda payı olduğunu düşünüyorum.
Açıkcası cod2'nin durumu css'den çok daha vahim...
Asa sende kalsın dayı / Player Kicked 4ever.... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 14:23 %0 | |
|
bende sizin kadar belki sizden uzun süredir bu restoranin müşterileri arasindayim. ama cs2 yi 24 kişilik özel üyelere acik yaparak bu problemi nasil hallediceksiniz anlamış değilim. elinize hiç oynuncu oynamayan bi sunucudan başka hiç bişi geçmez . yani özel üye olsan bile 3 kişinin oynadigi yere mi girersin yoksa 20 kişinin oynadigi yere mi? para verdiğinizi biliyorum ama ayrıcaligi baska yerde arayin. bu şekilde değil.
daha kaliteli serverlarda daha düşük pingle oynama isteğinize katiliyorum ve nerede o eski 1 sayfa dolusu osn cs serverlari diyorum ve bitiriyorum  |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 16:45 %0 | |
|
| Winzip te Rebel de haklı. Bizde restoranı terkedeli yıllar oldu ama içeride hala belki arkadaşlarım vardır diye kapısından iceri bakarım her hafta. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 17:02 %0 | |
|
+1 ne zaman sorulsa "yok çalışma var yok şu var yok bu var" şeklinde cevap geliyor. Hiçbirşey yok işte arkadaş. Ne çalışma var ne birşey. Online destekten cevap bile alamıyoruz çalışmayı geçtim.
I am that grips the heart in fright,
hearkens the night and silences the light...
www.gamexline.com |
| |
. |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 17:36 %0 | |
|
| yazdıklarına ekleme yapmaya gerek bile yok abi.senin ve bizim gibi duşunen bi çok insan vardır.artık bişeyler yapılsın diyorum. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 18:02 %0 | |
|
Online desteğe 15 Haziranda bir hileciyi ihbar ettim. Hala cevap verecekler...
Offline Destek ya da OffUleenDestek diyebiliriz kısaca kendilerine
--
Creept
17/06/07 01:20
Bunu loglardan bulmak mümkün değilmidir? Sunucu loglarına düşmüyor mu bu bilgi?
Operatör
16/06/07 23:02
Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde, şikayet ettiğiniz oyuncunun SteamID'leri gözükmemektedir. Lütfen görüntüdeki kullanıcıların SteamID'lerini yazarak bu çağrı üzerinden iletiniz.
Saygılarımızla,
Oynasana.com
Online Oyun
Creept
15/06/07 09:55
Selamlar;
14 Haziran'da, OSN.1'de RNC isimli biri hile (wallhack) yapıyordu. Demosu ektedir.
Gereğinin yapılmasını talep ediyorum...
Dosya: rnc.dem (1002.04k) |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 21:43 %0 | |
|
Para verip özel üye olanlar doğal olarak karşılığında profesyonel hizmet bekliyor. Öte yandan, bildiğim kadarıyla OSN'nin bu işle ilgili maaş karşılığı calışan herhangi bir part time veya full time calışanı yok. Çünkü özel uyelikten gelen sınırlı gelir de sunucu masraflarının bir kısmını karşılıyor ancak. Sonuç olarak, bir tarafta haklı bir profesyonel hizmet beklentisi; diger tarafta iyi niyetle amatör olarak hizmet verip yaranamamanın haya kırıklığı gibi bir durum oluşuyor. Yani evet o restoranda yiyip hesap ödüyoruz ama orası aslında bir dernek lokalinden öte degil. Hem de hizmeti yine bir grup dernek üyesinin verdiği bir lokal. Valla ben de bilmiyorum kim daha haklı ama müşteri daima haklıdır  |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 21:51 %0 | |
|
Cod oynayan arkadaşlarada seslenmek istiyorum; benim cod oyuncuları ile ilgili hiçbir problemim yok büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan bu oyunu oynayan insanlarada gerekli değerin verilmemesinden yana şikayetim var.
Ewet 400 kişi, biz 32 kişilik serverin arka kapısından girenlerle uğraşamıyoruz size allah kolaylık versin, aranızda bu oyuna osn den daha ciddi bakan arkadaşların varlıklarından oyun için harcadıkları paralardan kurdukları site ve forumlardanda haberim var fakat sizin kadar değer veren bir osn yok neyazıkki.
Özel üye alanında şikayetlerinizi yazıyorsunuz ama o alanda bile muhatab yok sizlerede bizlerede, benim sinir olduğum şeylerden biride budur.
Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost" |
| |
| Oyuncu |  | 18 Temmuz 2007 21:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [PaSha]CornHolio
Para verip özel üye olanlar doğal olarak karşılığında profesyonel hizmet bekliyor. Öte yandan, bildiğim kadarıyla OSN'nin bu işle ilgili maaş karşılığı calışan herhangi bir part time veya full time calışanı yok. Çünkü özel uyelikten gelen sınırlı gelir de sunucu masraflarının bir kısmını karşılıyor ancak. Sonuç olarak, bir tarafta haklı bir profesyonel hizmet beklentisi; diger tarafta iyi niyetle amatör olarak hizmet verip yaranamamanın haya kırıklığı gibi bir durum oluşuyor. Yani evet o restoranda yiyip hesap ödüyoruz ama orası aslında bir dernek lokalinden öte degil. Hem de hizmeti yine bir grup dernek üyesinin verdiği bir lokal. Valla ben de bilmiyorum kim daha haklı ama müşteri daima haklıdır
Derneklerin duvarlarına afiş asılmaz her yazdığı resim oyun gibi şeyler renklenmez gözüne gözüne reklamlar sokulmaz, eger bu kadar reklamı gözüme çarpıyorsaki bunun sebebide müşterilerse, müşteri hakkını almalıdır.
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 14:20 (20/07/2007, 14:21) %0 | |
|
| +1 Winzip zaten soylenmesi gereken her seyi soylemis //... |
| |
| Binbaşı |  | 20 Temmuz 2007 14:35 %0 | |
|
| e yani osn nin cod 2 ye daha çok önem vermesi sizi şaşırtmasın.cod 2 çok daha geniş kitlelere hitap ediyor.yani sözün kısası osn yapması gerekeni (doğru olanı) yapıyor. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 18:00 %0 | |
|
winzip abi dün valla verdiğim paraya lanet etim ...
giremiyordum servera nasıll bir durum ya 10 dolarında değilim işin paaramla rezil olma durumundaydım ... |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 18:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Johnnie Walker
e yani osn nin cod 2 ye daha çok önem vermesi sizi şaşırtmasın.cod 2 çok daha geniş kitlelere hitap ediyor.yani sözün kısası osn yapması gerekeni (doğru olanı) yapıyor.
arkadasım konu ne sen ne diyorsun ? merak ediyorum birgün cod2 de senle karsılasırmıyız nasıl birisin ki bu kadar king gibi heryerde ötüyorsun ... zaten büyük oyuncu olsan burada yeri yersiz konusmazsın |
| |
| Binbaşı |  | 20 Temmuz 2007 18:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kW
arkadasım konu ne sen ne diyorsun ? merak ediyorum birgün cod2 de senle karsılasırmıyız nasıl birisin ki bu kadar king gibi heryerde ötüyorsun ... zaten büyük oyuncu olsan burada yeri yersiz konusmazsın
1.yazdığım tüm mesajlarda üslubumu korudum ve koruyacağım.(ötüyorsun gibi ifadeleri özel üye olsan bile kullanmaman daha hoş olur).2.cod 2 nin güzelliklerini anlamak için yada bu konuda tartışma açıp tavsiyelerde bulunmak için oyunun lordu kingi yada masteri olmak gerekmez.ben sadece kendi çapımda bir cod 2 oyuncusuyum ama servera gelmek istersen tabiiki gel güzel bi şekilde oynarız cod 2 yi sende beğenirsin belki fikirlerin değişir. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 19:24 %0 | |
|
üslup koruyana bak
alıntı: Gönderen: Johnnie Walker
Kardeşim grafik desen yok gerçekçilik desen o da yok,bırakın artık şu köhne oyunu cod 2 ye gelin gerçek fps bu.şimdi hemen bir cod 2 alıp osn sunucularına girin hepinizi davet ediyorum gerçek fps yi yaşayın.Eğer hala cs de ısrarcıysanız sizlere acıyorum ve go go go diyorum.
HEPİNİZE ACIYORUM diyen kim?
cs oynuyoruz diye bizi AŞAĞILAYAN kim? |
| |
| Binbaşı |  | 20 Temmuz 2007 19:31 %0 | |
|
| acıyorum aşağılamak değildir.cod 2 nin güzellikerini yaşamadığınız için acıyorum dedim.ayrıca ben sizin karşınızda değilim yanınızdayım bana hasmınız gibi yaklaşmayın lütfen. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 22:45 %0 | |
|
Arkadaşlar konuyu dağıtmak ve dallandırmak istemiyorum, bir çok cod özel üyesininki kaç kişisiniz sayı belli çektiği sıkıntıları okuma şansım olduki diyer arkadaşları bilmiyorum...
Konu ne sen kralsın nede ben konu ortak hizmet alamama sorunumuz ve bu sorunu osn nin halletmesini sağlamaktır...
Serverlarda ve forumlarda benim gibi sorunlarınız hissettikleriniz neyse yazın bari belki okuyacak birileri çıkacaktır...
| |
| Oyuncu |  | 21 Temmuz 2007 21:39 %0 | |
|
| bugun yine ayni olay osn böyle devam ederse özel üyelerini kaybedecek .. benden baslıyarak ... off |
| |
| Oyuncu |  | 21 Temmuz 2007 22:37 %0 | |
|
Onu bilmem de ben her gördüğümde osn kulaklık ver diye okuyorum konuyu  |
| |
| |