|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: No fear kadrosu | | Oyuncu |  | 30 Haziran 00:52 %2 | |
| Yaklaşık 2-3 senedir No Fear Ailesinin içindeydim .Herşey için teşekkür ederim bana ilk başta Klan ın kapılarını acan deha abime , adnan abime ve gürkan abime cok teşekkür ederim iyisiyle kötüsüyle cok güzel günlerimiz oldu(Kötü birşey görmedim ).Gerçektende çok güzel vakit geçirdim sizlerle beraberken ama ayrılma kararı aldım kendi adıma . Bende Aylardır oyundan soğuduğum için düzenli olarak giremiyordum . ayda 1 bilemedin 2 sefer girebiliyordum anca. Lafı Uzatmayacam bende klandan ayrılıyorum . Klandan ayrıldıgım sizi bırakacagım anlamına gelmez oyuna geldiğimde yine görüşürüz abilerim kardeşlerim hepiniz kendinize iyi bakın Allaha Emanet herşey için tekrardan teşekkür ediyorum.
Seviyorum hepinizi Sadece No Fear tagı altında olmayacagım oyunda görüşmek üzere girersem eğer .
Kalın Sağlıcakla | | | |
| | Oyuncu |  | 19 Temmuz 03:31 %0 | |
| alıntı: Gönderen: WinZip
Zamanındaki o zaman sene 98-99 yılları idi, istanbulu mesken tutmuştu o zamanlar bu kardeşim, çok güzel dostlar vardıki halada var yenilerinin üzerini asla örtemeyeceği kalpde her zaman sıkışacak bir yerin olduğu istanbulda.
Canım sıkıldı derdi WinZip kardeşin 3 saat sonra ankarada bulurdu dostunu ekmeğini paylaşır, derdini anlatır, huzurunu bulur, yolcu ederdi dostunu, karanlık caddelerde, sönük sokak lambalarının arasından hüzünlü ve mutlu bir şekilde evine ağır adımlarla yürürken, azmı sokak kedisi topladı bu kardeşin.
Yokluğun verdiği huzurdur dost, varlığın sunduğu paylaşmadır dost, ilk tokatı atacağın tüm gücünle vurabileceğin kişidir dost incinmez kırılmaz hiç küsmez.
10 yıl geçsede aradan telefonunda kayıtlıdır o isim en zor anında aranacak kişidir o, ne tel numaranı değiştirirsin nede dostunun numarasını değiştirebilme ihtimalini.
Yıllar sonra karşısına çıksanda nerdesin veya neredeydin demez dost, sarılır tüm hasretini kemiklerinde hissedersin derdini söylemene gerek olmaz, o zaten her şeyi hisseder.
İstanbuldur bana ögreten, sevmeyi, sevilmeyi, dostu, düşmanı, şevkati, aşkı....
Kısacası bacom ve tüm dostlar yolu ankaradan geçene kapım, geçmeyene telefonum daima açıktır, bana bir kezde olsa selam vermiş, selam almış, Allahın her kuluna açık olduğu gibi.
Biz abilerimizden bunu ögrendik, çocuklarımıza bunu ögretebilirsek ne mutlu bizlere.
Sağlıcakla kalın.
Oyunda gülemeyenler lütfen sadece fragını alsın veya fragım olsun ama benden uzak dursun."Bir Dost"
Abi kopardın beni walla ne kadar kral adamlar olduğunuzu bir kere daha göstermiş oldunuz bu oyunda çok sevdiğim 3 klan var zaten bir tanesi Proto-Turk's zaten o kendi klanım diğerleride PASHA ve No Fear no fearlar hepsini çok seviyorum adam gibi adamlar herkeze nasıl davranıcaklarını iyi biliyorlar.Burdan bu oyundaki Tüm pasha ve Nofear abilerime selamlar. | | | | Albay |  | 22 Temmuz 09:40 %0 | |
| canerim çok duygulandım
ORDAN 2 BAĞ 100 LÜK KARGO RİCA EDEYİM
(peçete alıcam)
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | No Fear

|  | 26 Temmuz 18:33 %0 | |
| bu şarkı biizm olsun cnm her zmaan kardeşimsin,abimsiniz valla ozluyom eskı gunleri arad abir gelınde 2 geyik yapalım.muhabbet edecek adam kalamdı nerdeyse baska servarlara kaçmaya başladım.
gonlumun pınarında adın ceylanım olsun.... | | | | Oyuncu |  | 29 Temmuz 17:55 %0 | |
| | Bu zincirin zayıf halkası bacodur. | | |  Binbaşı
PaSha

|  | 30 Temmuz 11:45 %0 | |
| alıntı: Gönderen: [PaSha]CornHolio
Bu zincirin zayıf halkası bacodur.
Bencede hemde en zayıf olan halkası
Kimine göre KRALIZ, kimine göre YALANIZ,
Kimse merak etmesin, adamına göre ADAMIZ.
www.pashaklan.com
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 03 Ağustos 10:35 %0 | |
| alıntı: Gönderen: SMMM
canerim çok duygulandım
ORDAN 2 BAĞ 100 LÜK KARGO RİCA EDEYİM
(peçete alıcam)
Değerli abicim foruma gelemediğim için bağlarda geçikme olmuştur, elden teslim 3,75 kg 100 lük gönderdim. ( bizde kilo ile abi saysay kim uğraşacak). 
Cesur bir kez, korkak bin kez ölür.
UĞUR MUMCU | | | | Oyuncu |  | 03 Ağustos 10:37 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Sipa^
bu şarkı biizm olsun cnm her zmaan kardeşimsin,abimsiniz valla ozluyom eskı gunleri arad abir gelınde 2 geyik yapalım.muhabbet edecek adam kalamdı nerdeyse baska servarlara kaçmaya başladım.
gonlumun pınarında adın ceylanım olsun....
Sipa kardeşim tf2 benden olsun gel tf2 oynayalım gülelim çoşalım, yaban gülleri mersinleri beraber toplayalım, gel tf2 ye gel, yeterki üzülme sen.
Cesur bir kez, korkak bin kez ölür.
UĞUR MUMCU | | | | |
|
|
|
|
|
|