arkdlar aynı sistemde 2 farklı diablo açmak istiorum eşya transferi için bi program kullanılıomuş ismini bilen war mı?bide bu hile sayılmıo demi ? yardım için tşkrlerr
tek bir dll dosyası ile mümkün oluyor 2 d2 açmak. adı d2gfx.dll olan dosyayı hacked olanı ile değiştirirseniz birden fazla d2 açabilirsiniz. ama bu şekilde bnet'e girmeye kalkarsanız ban yeme olasılığınız yüksek. dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
www.google.com dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
alıntı:Gönderen: martin3x
arkdlar aynı sistemde 2 farklı diablo açmak istiorum eşya transferi için bi program kullanılıomuş ismini bilen war mı?bide bu hile sayılmıo demi ? yardım için tşkrlerr
Windows'ta 2 ayrı kullanıcı açarak yapabilirsin bunu. Tek yapman gereken 2. kullanıcı hesabını açman ve 2 ayrı kullanıcı hesabında 2 ayrı diablo açman... Ben yapmştım zamanında.
gereksiz yorum yapma böcek yuzır.sende yardım et sanada söylesinler dont try to kill me cos i'm allreadydead.