Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 03:12 Toplam 33 oyuncu 55 sunucu 339 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Şahin gaming ödüllü v1.6 counter-strike lan game turnuvası vol.4

yavuzpolat
Oyuncu
27 Temmuz 2007 16:15 %0
sen neye gırmıssın ben 3 tane resmı turnuwaya girdim ama senın profılınde bı sey goremıorum ben bana cpl hakem suyu buyumu anlatıosun ??

silent-
Oyuncu
27 Temmuz 2007 17:22 %0
bu tartışma biraz fazla uzamadı mı? gelirseniz gelirsiniz gelmezseniz gelmezsiniz kimse sizi zorlamıyor.forumlardan çemkirerek bi yere varılmaz

-hardtveaN-
Oyuncu
28 Temmuz 2007 14:56 %0
çemkirerek !!!

yavuzpolat
Oyuncu
30 Temmuz 2007 12:24 %0
ewet dogru fazla uzaadı ama ben orda gorduklerımı yasadıklarımı söledım hic bı seyde de yalan konusmadım adma bana cpl kuralını soruo kendıne bakıorum 1 tane resmı turnuwaya gırmemıs profılıne bakıorumda bıde sen benımkıne tıkladınmı felan filan uzatmak ıstemıorum ama kucumseyerek en son hangı köy takımında felan girdin dio kendine bakmadan bana laf soktugunu zannedıo hıc bı sekılde de yalan sölemedım orda gorduklerım ıcın

-hardtveaN-
Oyuncu
30 Temmuz 2007 15:02 %0
alıntı:
Gönderen: yavuzpolat
ewet dogru fazla uzaadı ama ben orda gorduklerımı yasadıklarımı söledım hic bı seyde de yalan konusmadım adma bana cpl kuralını soruo kendıne bakıorum 1 tane resmı turnuwaya gırmemıs profılıne bakıorumda bıde sen benımkıne tıkladınmı felan filan uzatmak ıstemıorum ama kucumseyerek en son hangı köy takımında felan girdin dio kendine bakmadan bana laf soktugunu zannedıo hıc bı sekılde de yalan sölemedım orda gorduklerım ıcın

sadece bir merak merakımdan soruyum girdigin resmi turnuvaların adını yazarmısın ve hangi şehirde olduklarını? merakımdan !!!

3Rc | cassano
Oyuncu
01 Ağustos 2007 20:01 (02/08/2007, 14:16) %0
kaan sende her lafa hamsi gibi atlamışsın gılına ni bakale çıkmışsın goca göbeğinle ortalı garıştırıyon nise buralar küfül küfül esiyo eski sıcak galmadı sözlerime bir şarkıyla son noktayı koymak istiyom.
nörüyonnn gı nörüyonn gıı saçlarınmı örüyon gı
ben seni çok özledim bıldır zamanı böle dealdi
halil goca kafan batsın nirden bulun böle türküleri.
:F

-hardtveaN-
Oyuncu
02 Ağustos 2007 13:28 %0
alıntı:
Gönderen: 3Rc | cassano
kaan sende her lafa hamsi gibi atlamışsın gılına ni bakale çıkmışsın goca göbeğinle ortalı garıştırıyon nise buralar küfül küfül esiyo eski sıcak galmadı sözlerime bir şarkıyla son noktayı koymak istiyom.
nörüyonnn gı nörüyonn gıı saçlarınmı örüyon gı
ben seni çok özledim bıldır zamanı böle dealdi
hail goca kafan batsın nirden bulun böle türküleri

sajdadjasdasdASDASDjasdasdakdjasjdhajdasDJAH

3Rc | cassano
Oyuncu
02 Ağustos 2007 14:17 %0
alıntı:
Gönderen: -hardtveaN-

sajdadjasdasdASDASDjasdasdakdjasjdhajdasDJAH

hoşuna gitti zaar :Ğ

yavuzpolat