Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 04:42 Toplam 41 oyuncu 47 sunucu 411 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Şahin gaming ödüllü v1.6 counter-strike lan game turnuvası vol.4

p10N
Oyuncu
19 Temmuz 2007 11:35 %0
turnuvamızı 29 temmuz a erteledik 10-12 takım arası katılım beklıyoruz tekrar katılan takımlara basarılar

-hardtveaN-
Oyuncu
20 Temmuz 2007 15:07 %0
benim için ayın 29 una almanız gerçekten çok ince bi davranış asahdjhadua

zngchEn
Oyuncu
20 Temmuz 2007 15:26 %0
alıntı:
Gönderen: -hardtveaN-
benim için ayın 29 una almanız gerçekten çok ince bi davranış asahdjhadua

biz bunu neden hiç düşünemedik .. Tabiki yaaaa

Keaton_krky
Oyuncu
21 Temmuz 2007 17:16 %0
hiçbir şekilde cpl kuralları uygulanmıyo hakem falan da yok kulaklıklarda çalışmıyo bizim arkadaş sessiz oynadı eşit şekilde oynanmıyo bilmiyenlerin dikkatine

zngchEn
Oyuncu
21 Temmuz 2007 19:08 %0
1 HAKEM VAR TURNUVADA KURAL DIŞI BİŞE YAPILMADI. Öyle bişe yapıldıysa her takım itiraz hakkına sahiptir.
2 KULAKLIK VERMEK ZORUNDA DEİL KAFE. YİNEDE HER İHTİMALE KARŞI KULAKLIK TAHSİS EDİLİYOR.
sanırım şehir dışında ilk turnuvanız. Turnuvayla hiç bi alakam yok ama o gün bende ordaydım. Ekipmanlarını getiren takımlar hiç bi zorlukla karşılaşmadılar. İyi turnuvalar.

yavuzpolat
Oyuncu
21 Temmuz 2007 22:04 %0
selam arkadasım ben keatonun arkadasyım bende o takımla gırdım keaton nun dedıkleri dogru yalanmı söleyecez nerde cpl kuralı uygulandı bıze kulaklık gelmedı adamların sorunu wardı cafenın takımın asagıdan kasa yukarı cıkarttılar ust kat ana baba gunuydü adam mac yapaıoz sankı gelen sandalyemın ustune yaslanıo du hakem de yoqtu 16 bit acsalar kımsenın ruhu duymayacak madem hakem wardı 1 kişi bile kill yemedi fadeblack war ama farketmıokı takım arkadası nerde öldugunu adamın tam nerde oldugunu catır catır söluo bu arada ilk gidişimiz deil sehır dısına

kiespoo
Oyuncu
22 Temmuz 2007 02:14 %0
Eğer CPL kuralları fln bu kadar profesyonel düşünüyorsanız , kulaklığınız fln da olmakı ki orda da 100 defa söledim ben sizin kulaklığınızı temin etme gibi bi durumu yok ki cafe nin.Kendin getiriceksin kulaklığını ...

Dekuaa
Oyuncu
22 Temmuz 2007 04:25 (22/07/2007, 04:33) %0
Adamın kolu değiyo diyo yaa! Siz 2 maç yaptınız altı üstü 2 maçta da arka tarafta oturdunuz kimse geçemez ki o tarafa sadece sizin yanınızda getirdiğiniz adamlar arkanıza oturdu! Kendi arkadaşlarınız sizi dürtüyosa biz ne yapalım ? Ha bu arada cidden biz size kulaklık temin etmek zorunda deiliz. ""nerde cpl kuralı uygulandı bıze kulaklık gelmedı "" nedir ya ? CPL kurallarında böle bişey mi yazıyo ? Topicte zaten pc cfgleri dışında kulaklık mouse temin edeceğiz diye bişey yazmamıştık. Ekipmanlarıyla gelen oyuncular sorunsuz oynayıp gittiler.

yavuzpolat
Oyuncu
22 Temmuz 2007 21:03 %0
tmm hadi dielim kulaklıkta haklısınız getırmedık hata ettik dielm size guwenerek (gecen gelmemızde öle bi sorunla karsılasmadıgımız ıcın guwendık hatırlıosanız ) cpl kuralları we hakem felan olmadı cpl kurallarında öle bagırmak konusmak öldukten sonra adamın yerini rapor etmeye ne dıeceksınız

-hardtveaN-
Oyuncu
22 Temmuz 2007 21:47 %0
yaaaa CPL kuralları nedir sorsam en az 5 ini bilyosundur + yerini filan soluyo diyosun onlar soluyosa sizde solemişsinizdir o zaman adillik burdadır kulaklık konusunda konu$maya gerek yok yani CPL kurallarınada ilk defa duyuyorum ...

Keaton_krky
Oyuncu
22 Temmuz 2007 23:01 %0
kardesim cafede kulaklık yok diyede bişey yazmamıssınız yazsaydınız getirirdik viz kendi kulaklugımızı ayrıca yapmıyacagınız seylerıde yazmayın cpl

silent-
Oyuncu
23 Temmuz 2007 00:41 %0
neyse keaton baba vela havle di

rab0
Oyuncu
23 Temmuz 2007 01:15 %0
alıntı:
Gönderen: yavuzpolat
selam arkadasım ben keatonun arkadasyım bende o takımla gırdım keaton nun dedıkleri dogru yalanmı söleyecez nerde cpl kuralı uygulandı bıze kulaklık gelmedı adamların sorunu wardı cafenın takımın asagıdan kasa yukarı cıkarttılar ust kat ana baba gunuydü adam mac yapaıoz sankı gelen sandalyemın ustune yaslanıo du hakem de yoqtu 16 bit acsalar kımsenın ruhu duymayacak madem hakem wardı 1 kişi bile kill yemedi fadeblack war ama farketmıokı takım arkadası nerde öldugunu adamın tam nerde oldugunu catır catır söluo bu arada ilk gidişimiz deil sehır dısına

1-kardeş siz en son hangi köyde katıldınız turnuvaya
2-CPL kuralları nedir ?
3-Hiç bir kafe size kulaklık hatta mouse bile temin etmek zorunda degil.
4-Demişsinki madem hakem vardı niye kimse kill yemedi hakem var diye illa bir turnuvada birileri kill yemek yada diskalifiye edilmek zorundamıdır.Hem resmi turnuvalar haricinde genelde hiç bir özel turnuvada konuşmalar yasaklanmaz haa sizin gittiniz köydeki kafede yasakdıysa bilmem.
Başarılar size

yavuzpolat
Oyuncu
23 Temmuz 2007 12:49 %0
ben senın yasın kadar turnuwaya gırmıslıgıım war profılıme tıkla gör taaa 2004 ten beri ondan öncede 1.5 cafe ıcınde turnuwalara gırıorum bu 1.

2. ci olarak hala hakem war dıosan ben sana hıc bı sey demıorum

3. cpl kurallarını ben senden iyi bılıorum kactane resmı turnuwaya girdin ??? ben ayaga sigara almaya kalktıgımda kill yedıgımı bılırım halada hakem wardı diomusun o kalabalıgın ıcınde ???

yavuzpolat
Oyuncu
23 Temmuz 2007 12:54 (23/07/2007, 12:57) %0
neyse siz bıldıgınızı yapın

yavuzpolat
Oyuncu
23 Temmuz 2007 15:33 %0
hah söle de canımı ye ama hakem we cpl kurallarının gecen turnuwada gecmedıgını kabul edin canımı yiyin hala ıtıraz edıosunuz ya

zngchEn
Oyuncu
23 Temmuz 2007 17:24 %0
Geliyomusunuz bari onu de.. O kadar konuştunuz ??

-hardtveaN-
Oyuncu
23 Temmuz 2007 18:06 %0
alıntı:
Gönderen: marqnue
fifa kokartlı hakemlerimizden silent'ı bu turnuva için atıyorum merak etmeyin herşeyin üstesinden gelir o

veee işte yorum budur bilemicem artık yani

MASSARIA
Oyuncu
23 Temmuz 2007 21:36 %0
olur böyle inişli çıkıslı anlar (silent ... )

3Rc | cassano
Oyuncu
24 Temmuz 2007 03:16 %0
atarsa batarsa 180 başka yok 460 bozmayanlar zoruna gidenin borusuna gitsin + harbi çeksin

Xheartt
Oyuncu
25 Temmuz 2007 00:03 %0
alıntı:
Gönderen: 3Rc | cassano
atarsa batarsa 180 başka yok 460 bozmayanlar zoruna gidenin borusuna gitsin + harbi çeksin

Lan tipinee lan AWJEWJAEJWAEJWAEe

Errayn|mem0
Oyuncu
25 Temmuz 2007 14:08 %0
Güzel bir turnuva olucağına eminim..

Herkese gL & hF

Ranve1n
Oyuncu
26 Temmuz 2007 19:54 %0
GL HF herkese

Errayn|mem0
Oyuncu
27 Temmuz 2007 11:23 %0
alıntı:
Gönderen: yavuzpolat
ben senın yasın kadar turnuwaya gırmıslıgıım war profılıme tıkla gör taaa 2004 ten beri ondan öncede 1.5 cafe ıcınde turnuwalara gırıorum bu 1.
2. ci olarak hala hakem war dıosan ben sana hıc bı sey demıorum
3. cpl kurallarını ben senden iyi bılıorum kactane resmı turnuwaya girdin ??? ben ayaga sigara almaya kalktıgımda kill yedıgımı bılırım halada hakem wardı diomusun o kalabalıgın ıcınde ???

hehe evet baya turnuvaya gitmişsin..

yavuzpolat
Oyuncu
27 Temmuz 2007 16:15 %0
sen neye gırmıssın ben 3 tane resmı turnuwaya girdim ama senın profılınde bı sey goremıorum ben bana cpl hakem suyu buyumu anlatıosun ??

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: