Merhaba arkadaşlar... Uzun süredir WarCraft 3 : TFT oynamaktayım ve kendi çapımda bir yerlere gelebildiğimi düşünüyorum. Fakat bu oyundan sıkıldım ve C&C3 e geçmeyi planlıyorum kısa bir süre içinde...
1- Türkiye'de cc3 için warcraft kadar sağlam, sürekli hamachiden pratik yapabileceğimiz oturaklı bir sistem varmı? (turnuvalar vs...)
2- Irk seçimi konusunda tam olarak karar verebilmiş deilim. WarCraft'ı uzun süre oynadığımdan dolayı hızlı ellerim, iyi sayılabilecek bir microya sahibim. Şu an scrin'ler bana uygun gibi geliyor. Ama daha hiç ciddi bir oyuncuya karşı oynamadığım için yanılyor da olabilirim. Her ırkın avantajları-dezavantajlarını yazabilirmisiniz?
Not: WarCraft'ı elflerle oynadığımı belirtmemin, bana yardımcı olacak kişilerin işine yarayabileceğini düşünüyorum...
warcraft baştan beri bana çekici gelmedipği için pek oynamadım. o yüzden o oyunla CnC arasında bir benzetme yapamıcam kusura bakma .
ırk avantajları konusunda , bence bir campaigne leri bitir, sonrasında kendin karar ver. öyle açık ara biri avantajlı demek yanlış olur. kendi kişisel mantığına hangisi en çok uyarsa o avantajlıdır.
hamachi konusunda şanssızız denebilir. kalıcıdakini çalışırken görmedim. bende daha netten oynamadığım için newbie sayılırım, hatta sayılmam ta kendisiyim .
C&C ilk çıktığı günden beri aynı. Barracks ve Factoryleri daha fazla bas daha hızlı daha kalabalık ordu üret. X'e bas adamlarını tanklardan kaçır, 3-5 piyade ile tank indir... Bla bla... Hiç taktik maktik yok. Bayar... Dama satrançın yanında ne kadar strateji ve zeka oyunu ise C&C serisi Warcraft serisinin yanında o kadar strateji. C&C de Warcraft'taki gibi grup murup yok. Oynayanlar orjinal alıp resmi sunucularda oynuyor. Emekli Grandmaster Assasin
ırkların ozlellıklerını sormussun verıyım cvbı:
GDIyundakı en guclu bırımlere sahıp amauretım hızı dıgerlerıne gore yavasv e pahalı. yınede rush y apabılecegın enıyı ırk.
NOD:gdı lara gore oynanması bıras daha zor ve cok taktık gerektırıyor. vur kac taktıklerı ve ufak opersyonlar ıcın ıdeal.ılgınc ozellıkler sahıp bırımlewrıde var.
scrın: onlıne ortamlarda oynanması en zor ırk. cok fazla mıkro yonetım gerektırıyor.teknolojı duzeyı en uste cıkana kadar pek etkılıdeıl. en hızlı kaynakları toplayan ırk. tıberıum tarlalarını daha hızlı buyumesını saglayan aracları var.ÖZELLIKLE hava bırımlerı cok guclu vetum atısları alan etkılı