Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 13:49 Toplam 279 oyuncu 47 sunucu 1181 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gman?

zeekk
Oyuncu
01 Temmuz 2007 14:28 (01/07/2007, 14:29) %0
Gordon freeman arkadaş, ben de filmi şöyle izledim:

adam zengin bir bilim adamı adamı, delice fikirleri var. ama bunları kimseye kabul ettiremiyor. bu yüzden işinden oluyor ve dünya üzerinden sürülüyor diyelim (biraz mantıksız oldu ama). vega'ya ulaşabilecek bir makine planlıyor ve bu planı dünya üzerinde kimseye karşı yüzyüze anlatamadığı için radyo sinyalleri ile gönderiyor. (sinyallerde adolf hitler in olimpiyatlar esnasında yaptığı konuşmanın video sinyalleri) ama bu vidyonun içine kendi makinasının planlarını ekliyor. Bilim adamları bunu çözüyor ama planların parçalarını birleştiremiyorlar. Bu kız da o bilim adamını hatırlıyor, kendisiyle konuşmak için onun uçağına biniyor. adam da havalı bir şekilde diyor ki:

evet sen bir dünyalı gibi düşünürsen bunları birleştiremezsin, ama bir vegalı gibi düşünürsen" diyor ve birleştirme yolunu gösteriyor. e o da bir dünyalı olduğuna göre nereden biliyor vegalı gibi düşünmeyi yani kendi projesini amerikan hükümetine yıkıyor ve yaptırıyor. sonuçta makina işe yarıyor...

ama senin okuduğun gibi de olabilir tabi ki! her şey tartışılır olabilir

Sabutai
Oyuncu
07 Temmuz 2007 23:47 %0
e hadi beyler... ses çıkmıo... ben herhalngi bi fikir ortaya koyammadığım için yorum yapmıyorum

erozbey
Oyuncu
15 Temmuz 2007 11:05 %0
g-man93 sen kimsin?

Half Lifer
Oyuncu
15 Temmuz 2007 15:57 %0
alıntı:
Gönderen: zeekk
''evet sen bir dünyalı gibi düşünürsen bunları birleştiremezsin, ama bir vegalı gibi düşünürsen"
ama senin okuduğun gibi de olabilir tabi ki! her şey tartışılır olabilir

aslında konu gereksiz tartışmaya gerek yok. Sadecer şunu söyleyebilirim: Sinyali keşfeden kadın radyo sinyallerinin yayınlandığı tarihle (1945) kendi bulundukları tarih arasındaki farkı ışığın vegaya gidiş geliş süresi olarak hesaplıyolar.Hee yok sen o adamın zekice bi kurgusu diyebilirsin orasıda tartışılır.

dp dp dp man
Üsteğmen
Üsteğmen
15 Temmuz 2007 21:59 %0
ya arkadaşlar biz (weya siz)buraya vega konuşmaya mı yoksa g-man kim konuşmaya mı geldik? he bide g-man kim die soran arkadaşımız içinde g-man godman yazısını buldum

Sabutai
Oyuncu
16 Temmuz 2007 09:35 (16/07/2007, 09:36) %0
alıntı:
Gönderen: onat98
ya arkadaşlar biz (weya siz)buraya vega konuşmaya mı yoksa g-man kim konuşmaya mı geldik? he bide g-man kim die soran arkadaşımız içinde g-man godman yazısını buldum

1)Haklısınn..

2)OHA!!

Beyler bu biçim söylentiler duymuştum ama pek kulak asmamıştım. Sizce gerçekten G-man... Tanrı olabilirmi?

Ki Tanrı olsa vortigoult lar (yanlış yazdığımı biliyorum) G-Man'i nasıl yakalıyabilirler? Yoksa onlarda peygamber da mi?

erozbey
Oyuncu
17 Temmuz 2007 22:06 %0
alıntı:
Nesin sen yaw? Valve' da falan mı çalışıyosun kardeş? Half life fikri senden mi çıktı yoksa? abi sana "helal olsun yediğin yemekler, içtiğin sütler" deyip seni AYAKTA alkışlıyorum. Ama episode 1 öyle mi bitiyo yaw? Sadece patlamadan kurtuluyolar diye oynadım ben. tren falan görmedim de, şimdi de pek takmıyorum zaten. nası olsa sen daha iyi biliyosun.
tekrar ayakta alkışlıyorum...

o valvede çalışmıyor.o benim araştırdığım yazıları yürütüp ben yaptım diye kekliyor...

g-manin bu yaptıkları neki örneğin siz küçük birşey söyliyeyim...örneğin g-man ile vance ailesi arasında bir antlaşma var!!!ilginizi çektimi?

erozbey
Oyuncu
18 Temmuz 2007 14:32 %0
alıntı:
Abi bence gordon dört gözlü doktordan daha fazlası, hani "damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur" diyor ya Atatürk, aynen onun gibi, gordonda başka bişey var bence. Ve ilk oyunda da "H.E.V suit"i normalde onu deneyin kötü etkilerinden korumak için giymişti ama bundan fazlası oldu H.E.V suit daha da güçlendirdi onu. Mesela ilk oyunda "xen" e gittiğimizde orda üzerinde H.E.V suit bulunan ölü insanlar görmüştük, eğer dikkat etmişseniz siz de görmüşsünüzdür. Ama gordon kendi H.E.V si ile tam performans gösterdi (tabi bence). G-Man de bu yüzden onu tercih etti. Mantıklı değil mi?

mantıklı değil g-man sadece combine'nın ilgisini çekecek başka bir yer arıyordu ve orasıda dünyadı.ileridede gordonu kullanabilmek için uyuttu performansıyla...tabi vance ailesi ilede anltlaşmalar flnda var bunun içinde yani arap saçı

erozbey
Oyuncu
19 Temmuz 2007 00:30 %0
arkadaşlar g-man93'un yazdığı yazıda bir çok hata var çünkü bunu bana yazıyı yazan önemli kişi söyledi...

Sabutai
Oyuncu
20 Temmuz 2007 09:21 %0
alıntı:
Gönderen: erozbey
arkadaşlar g-man93'un yazdığı yazıda bir çok hata var çünkü bunu bana yazıyı yazan önemli kişi söyledi...

Aslında bende Barney'in Xen'e gittiğini pek mantıklı bulmamıştımm...

Yine de, erozbey, sen g-man93'ün yazısındaki hataları nasıl buldun?

erozbey
Oyuncu
20 Temmuz 2007 18:02 %0
bana hataları bu yazıyı yazan kişi söyledi dostum yani yazıda bir çok şey yanlış...

dabbe92
Oyuncu
21 Temmuz 2007 00:06 %0
gman bence oranın yöneticisi ve bize yol göçteren kisi yani ölü baska söze gerek yok bende cs1.5te half life1 de 2 episode 1 de cıktı çünkü ta tvnın içinde düsün

erozbey
Oyuncu
22 Temmuz 2007 01:03 %0
valve g-man hakkında ir açıklama yapmadı bir çok söylem var fakat ep4 ün sonunda öyle birşey olacakki g-man ile ilgili gizemler artacak hemde çok...

Sabutai
Oyuncu
22 Temmuz 2007 01:12 %0
ben şimdi topladığım bütüm belgelere önüme dökerek kendi tarafımdın G-man'i yorumluyorum;

G-man,"Hükümet" adında oldukça güçlü bireylerden meydana gelen bir topluluk arasında yer alıyor. "Hükümet"in amacının ne olduğu,üyeleri veya güçleri bilinmiyor. G-man,bu denli güçlerine ramen "Hükümet"te düşük seviyelerde yer alıyor. ("Hükümet"in tamamının gücünü tahmin edin...)
"Hükümet"in anlam verilemeyen eylemlerinden birinde Gordon Freeman kendini kilit kişi olarak buluyor...
Xen,Dünya'ya saldırma kararını gerçekleştirildiği anda,Black Mesa'da yerin o kadar altında olup da hayatta kalabilen tek kişi olması (biraz da şansın yardımıyla) "Hükümet"in dikkatini çeker ve Freeman'ı izlemesi için G-man'i görevlendirir.
Yani G-man sadece bir izleyici. Freeman'ın ölmesine izin verilmediği için "Hükümet"in daha Freeman'la planları olduğunu düşünüyorum...

Nağsilimm??

erozbey
Oyuncu
27 Temmuz 2007 12:26 %0
kısmen doğru

Sabutai
Oyuncu
28 Temmuz 2007 09:03 %0
kısmen?

erozbey
Oyuncu
31 Temmuz 2007 05:00 %0
örneğin şu
"Yani G-man sadece bir izleyici. Freeman'ın ölmesine izin verilmediği için "Hükümet"in daha Freeman'la planları olduğunu düşünüyorum... "

hl2 sonunda g-man uyuttu g-mani ep1 in başında konuşmasını yapıcakken vortigauntlar konuşmasını kesiyor ve gordonu kurtarıyorlar yani normalde gordonu tekrar uyutaacktı g-man ve ayrıca bilmediğniiz pek çok şey var örneğin vortigauntların gordonu kurtarması yüzünden ep2 de bir karakter ölecek...

Sabutai
Oyuncu
01 Ağustos 2007 11:15 %0
yapma yav... kim peki? ve neden?

erozbey
Oyuncu
01 Ağustos 2007 16:19 %0
ayrıca g-man alyxe birçok şeyi analtacak örneğin g-man ile vance ailesi arasında antlaşma olduğunu

Sabutai
Oyuncu
01 Ağustos 2007 19:19 %0
ya çatlatmasana adamı! şunu bi tam anlatsana yav?

erozbey
Oyuncu
02 Ağustos 2007 02:21 %0
yani şöyle diyeyim vance ailesi ile g-man arasında bir antlaşma var antlaşmaya göre eli vance direnişçilerin lideri olacaktı antlaşmaya göre gordonda dünyaya gelip citadeli patlatacak fln sonra uyuyacaktı yine fakat vortigauntlar bizi ep1 de kurtarınca antlaşma bozuluyor farkettiyse ep1 de eli vance bizi gördüğünde çok şaşırıyor inanamıyorum diyor

Sabutai
Oyuncu
02 Ağustos 2007 11:40 %0
e peki kim ölüyor? söylese yaa! kim ölüyor? çatlatma adamı...

erozbey
Oyuncu
02 Ağustos 2007 15:40 %0
orasıda süpriz olsun

corporal53
Oyuncu
03 Ağustos 2007 08:24 %0
alıntı:
Gönderen: Sabutai
e peki kim ölüyor? söylese yaa! kim ölüyor? çatlatma adamı...

2 ay kaldi, sabredin Hem bunu oynayarak gormek daha keyifli olur

erozbey
Oyuncu
03 Ağustos 2007 13:51 %0
katılıyorum

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: