Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 23:00 Toplam 209 oyuncu 48 sunucu 822 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Wow ödeme konusu çoook acil yardım lütfen!

_SpEeDy_
Oyuncu
12 Haziran 2007 14:57 (12/06/2007, 14:58) %0
selam arkadaşlar,
hesabımdan her ay otomatik para çektiği için hesabımı geçici süre kapattırayım dedim ve close account seçeneğinden gerekli işlemleri yaptım.fakat sonra açtırmak istedim ve tekrar girdiğimde şöyle bir uyarı yazıyordu...

You have used up your prepaid time for this account.Please purchase
more to continue playing...
ve siteye account management e girdiğimde k.adı ve şifremi yok gibi gösteriyor :S

arkadaşlar ne yapmam gerekiyor? lvl 30 druidim vardı devam etmek istiyorum lütfen yardım eder misiniz?

şimdiden teşekkürler....

Galeon
Oyuncu
13 Haziran 2007 09:19 %0
Accountu "close" değil "freeze" yapmak gerekirdi sanırım. Tam emin değilim ama eski accountunu tamamen silmiş olabilirsin. Baya uzun zamandır accountumu freeze etmediğim için bilemiyorum şu an.

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

[GX]Bortu

Moderatör
13 Haziran 2007 12:55 %0
Tekrar kart numarasını vs gir açılması lazım.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

_SpEeDy_
Oyuncu
13 Haziran 2007 12:55 (13/06/2007, 12:57) %0
alıntı:
Gönderen: Galeon
Accountu "close" değil "freeze" yapmak gerekirdi sanırım. Tam emin değilim ama eski accountunu tamamen silmiş olabilirsin. Baya uzun zamandır accountumu freeze etmediğim için bilemiyorum şu an.
I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

çok teşekkür ettim galeon sorunu hallettim.nasıl bir işse oyuna girip manage account dedikten sonra girdiğimde kabul etti fakat siteye girip denediğimde olmadı.uzun süre k.adımı ve şifremi ana sayfada denedim.siteye girdiğimde k.adımı büyük harfle yazmamı istiyormuş.yine de çok teşekkür ettim....

KeNdİnE YaPıLmAsInI İsTeMeDiĞiN ŞeYi BaŞkAsInA YaPmA!!!!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön