Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 22:39 Toplam 230 oyuncu 48 sunucu 850 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Klan Duyuru
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: En iyi klan kim!

Poyraz.!
Oyuncu
10 Ağustos 22:40 %0
Şu kan uykusu clanını çok merak ediyorum.Hepsi ben çok iyi oynarım cod2 yi benden iyi oynayan yok falan diyorlar.En iyi clan biziz diyorlar.Ama malesef hiçbiserverde bir oyuncusunu bile göremedim daha nasip olmadı Test edicem nasıllarmış

I'm aLbinooO...

^7MimarSinanl1
Yarbay
Yarbay

co9

12 Ağustos 00:05 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|KAN|rocky
en iyi klan şüphesiz kan uykusu

sizin takimi sd de biz oklova ile yeneriz.. kovalarız

^^33|VT|FaTaL!tY
Albay
Albay

VURUCU TEAM

12 Ağustos 22:06 %0
arkadaşlar VT klanı ile TDM maçı yapmak isteyen ve serverı olan babayiğit bir klan varmı

FoR|^6Pink_AngeL
Orgeneral

Orgeneral
12 Ağustos 23:24 %0
http://www.oynasana.com/forum/m271139

burdan öğrenebilirsiniz ...

AngeL's never dies ;)

Funeral*
Albay
Albay
15 Ağustos 17:10 %0
zTlife //

^9|RIP|^1EmRe
Korgeneral
Korgeneral

|Rest.In.Peace|

19 Ağustos 10:32 %0
hl iyi..
rıp iyi..
sol iyi..
rc. iyi..

şuanlık bence en aktif klanlardır oyuncu bakımından saydığım klanlar

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

19 Ağustos 22:43 %0
Beyler böyle olmaz bu topic gelin sd hardda ,domda ,sd de ,tdm de en iyi clan kim diye felan soralım.Hoş sd hardda iyi clan hangisi deseniz çok var yaw

|SS|^5|FreiheiT|
Korgeneral
Korgeneral

WAFFEN-SS

20 Ağustos 13:41 (20/08, 13:43) %0
ay koptum yaw

ALINTI:
Gönderen: EGRCNR-ALEQ
Krallık iddiasında bulunmak için koyduğun referansları görelim bence =)

----------------

2 günlük oyuncusun gelmişin artislik yapiyon burda

FoF/Delikadir95
Tümgeneral
Tümgeneral

FeArLeS of FiGhTiNgS

20 Ağustos 17:56 %0
bence cl iyi klan duyduğuma göre ii oyuncular war onlarda

^9|SoO|^4F.S.M<-
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Soldiers Of Ottoman

21 Ağustos 12:40 %0
1-KAN UYKUSU
2-SS
3-G/C
4-TURKO
5-SoL

The JudaS
Yarbay
Yarbay
21 Ağustos 15:00 (21/08, 15:01) %0
bence sd hc de oynayan clanların hepsı ııyı ama benım gozume carpan clanlar PNT , WM , cL fln

Rüzgar Eken Fırtına Biçer
Another night, another demise

^^00Kanca
Orgeneral
Orgeneral
03 Ekim 12:43 %0
|SoL| ,G/C, |CSR| BU KLANLAR EN İYİ KLANLAR

Derod
Oyuncu
05 Ekim 00:25 (05/10, 00:26) %0
En iyi clan zT diyenler bence yanılıyorlar. Çünkü 05.05.2008 tarihinde saat 23:45'te yapılan 5on5 COD4 maçında Chaos clanı zT'yi 21-14 lük ezici bir skorla yenmiştir, bilgilerinize...

Kaynak:
http://www.zerotoleranxe.org/clanwars/index.php?action=details&id=81

^1SiLwA
Yarbay
Yarbay
05 Ekim 19:13 %0
zT.

^3|CeK|^4Kesici
Cod. Elite Komandos

05 Ekim 20:11 %0
Bence Enii Clan Herkezinki

İrfan Alper

Herbie
FonDip

12 Ekim 00:06 %0
alıntı:
Gönderen: Derod
En iyi clan zT diyenler bence yanılıyorlar. Çünkü 05.05.2008 tarihinde saat 23:45'te yapılan 5on5 COD4 maçında Chaos clanı zT'yi 21-14 lük ezici bir skorla yenmiştir, bilgilerinize...
Kaynak:
http://www.zerotoleranxe.org/clanwars/index.php?action=details&id=81

evet böyle bir maç vardı fakat ben zor şartlar altında bu maçın yapıldığını hatırlıyorum çok fazla ping artışı varmış zt oyuncularında yabancı bir server olduğu için morningwood unkini görmüştüm resimde onu hatırlıyorum 113 müydü neydi galiba

^3Nobran
Teğmen

Teğmen
12 Ekim 04:02 %0
Bence en ii klan LCT

^3Nobran Alayına vs.

T34rS
Oyuncu
14 Ekim 09:49 %0
www.cn-gaming.org

^0|Ts|DeadlyDark
Tuğgeneral
Tuğgeneral

tukısh soldier

16 Ekim 00:57 %0
aslinda wh'cilar toplansinda bi klan kursunlar ben hepsinin adini az cok biliyorum ne kadar itiraz etselerde.
ve göz göre göre wh kullaniyolar millet buna göz yumuyo
örnek olarak bunu klan lider'i yapiyo |For|Ping_Angel mi ne biseyler iste adi önemsiz bu kisi göz göre göre wh kullaniyor millet buna göz yumuyor. Ben wh kullanma diince ban yiyorum ne kadar komik bi yönetim dimi neyse yolunuz acik olsun millet burcu artik yok bby

FoR|^6Pink_AngeL
Orgeneral

Orgeneral
16 Ekim 03:33 %0
alıntı:
Gönderen: |Ts|Burcu
aslinda wh'cilar toplansinda bi klan kursunlar ben hepsinin adini az cok biliyorum ne kadar itiraz etselerde.
ve göz göre göre wh kullaniyolar millet buna göz yumuyo
örnek olarak bunu klan lider'i yapiyo |For|Ping_Angel mi ne biseyler iste adi önemsiz bu kisi göz göre göre wh kullaniyor millet buna göz yumuyor. Ben wh kullanma diince ban yiyorum ne kadar komik bi yönetim dimi neyse yolunuz acik olsun millet burcu artik yok bby

Yahu şu nickimi bi doğru yazamadınız.. Ping değil, pinK... Sevgili arkadaşım, benim WH kullandığımı düşünmen onure edici bi davranış teşekkür ederim.. Ama bu konuda cidden bu kadr şüphen varsa bigün beraber girelim oyuna demomu al, bahsettiğin komik yönetimin seçtiği adminler bi izlesin değerlendirsin.. Nasıl fikir? Sende hile var suçlamaları bu şekilde yapılmaz.. Bunu anlatamadık bi türlü.. Oyunun içinde insanları huzursuz edeceinize , sizin için 3. bölüm olarak ayrılmış Spectators a geçersiniz paşa paşa demo alırsınız... 10-15 adam alınca yada ard arda bikaç kişiyi vurunca birine hemen "WH kullanıor" demek çok yanlış..

Herşeyden ve hepsinden öte, senin de dediğin ve bildiğin gibi yaklaşık 2.5 yıldır oynuorum, beni bilen bilir.. Tamam mı canım kardeşim?

AngeL's never dies ;)

^^66Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

16 Ekim 03:41 (16/10, 04:52) %0
Haksız olduğun bir konu üstüne bu kadar hırsla hala bir şeyler yazıp kanıtlamaya çalışıyor olmanı hayretle karşılıyorum.

SD 12 sürekli olarak adminlerin en çok bulunduğu sunuculardan biridir. Ayrıca bu sunucu OSN'nin oyun kalitesi açısından tartışmasız en seviyeli sunucusudur.

Burada hile yapan, küfür eden ya da kuralları ihlal edici herhangi bir davranış içerisine giren oyuncular, diğer oyuncular tarafından ( ODS üzerinden ) tepkiyi görür. Uzun süredir devam eden bu süreç ve SD 12 oyuncularının duyarlılığı sayesinde bugün bu sunucu az önce söylemiş olduğum ünvanı sonuna kadar hak etmiştir.

Sıklıkla bu sunucuda oynayan biri olarak söyleyebilirim ki, rütben yeni yükselmiş ve SD 12 sunucusunda oynamaya henüz başlamaşsın. Saydığım tüm bu özelliklerinin yanında bu sunucuda diğer sunucularda hayalini bile göremeyeceğin kadar iyi oyuncular da oynamaktadır.

Bugüne kadar alt sunuculardan gelip SD 12 oynayanların hedef seçtikleri bir kaç oyuncuyu karalaması alışıla gelmiş bir durumdur. Bu durum suçtur, ve gereği sunucuda o an bulunan adminler tarafından yerine getirilmiştir.

Bu oto-kontrol sistemi sayesinde de bu tarz iftiraları, küfürü, hileyi vb. her türlü oluşumu SD 12 de çok ender olarak görürüz, gördüğümüzde önüne geçeriz.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 11 12 »
YanıtlaAlana Geri Dön