spyTURK kardeşim bana bi msn ni vere bilrimsin? acil msn nen lazım bu modları kurmam ıcın ve sana isteklerimi msnden msj olarak yollarım sana ben. acil beklıyorum msjını.
s.a kardeş benim bir sorunum var çok ugraştım çözüm bulamadım netten oyunu indirdim bf2 yi crak yaptım ea üyeyim online oynuyorum yabancı serverlerle sizin paketi gördüm 1.1 indirdim kurdum sonra 1.2 indirdim 16 mb olmadı full indirdim 380 mb kurdu güncelledi vs sonra uero forceyi indirdim kurdum oyun açmıyor açıyor gibi hemen atıyor yamaları crak yapmadan kurdum bu seferde oyun açmadı en son crak yaptım yine aynı hata açıyor gibi anında atıyor ... sinir oldum şimdi sizin türkiye modunu kurdum bu seferde oynamıyor yine yabancı serverlerle oynuyorum inşaALLAH izah edebildim lütfen bir cözüm varsa bana bildirin mail adresim:c.a23@hotmail.com
Arkadaşlar bu Türkiye modunu kurup ta ben çalıştırdım ve oynadım diyen birisi varsa bana msn sini versin lütfen. Ben yamaları sırasıyla kuruyorum fakat oyuna girer girmez masa üstüne atıyor. Ekran kartı veya sistemle kesinlikle bir alakası yok bilgisayarım piyasadaki, en son oyunları kasmadan oynuyor. Hata mesajı dahi vermiyor oyun masaüstüne atarken. Eyer yardımcı olacak biri varsa benim msn mi eklesin. karizma4444@msn.com Saygılar...