|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Gamex q4 e katılacak var mı? | | Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 22:33 %0 | |
| bu pazar adeks2 de elemesi olan gamex turnuvasının q4 ayağına katılacak var mı? merak ettim.
kullanılacak haritalar versiyon ve kurallar :
" http://www.gamex.com.tr/2007/wgt/q4.htm " bu adreste mevcuttur.
güzel ödüller var gibi geçen sene lan party ye katılmıştım eğlenceli olmuştu | | | |
| | Albay |  | 14 Mayıs 2007 23:01 %0 | |
| Gozuken oki tek katilimci olacak  | | | | Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 23:23 %0 | |
| 3 kişi gidecez aslında biz.
bu arada katılanlar direk finale çıkabiliomuş yani nasıl olsa çıkamıcam finale derdide olmayacak en kötü ihtimalle lan partylerde olacak ordada ödüller dağıtılcak | | | | Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 23:33 %0 | |
| | Ödülleri yazmamışlar,hayatta kendimi kaldırıp o yere bile gelmeye üşenmem açıkçası. Gidip dandik 512mb usb bellek için uğraşmanın anlamı var mı ? | | | | Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 23:50 %0 | |
| walla ödüller iyi olur heralde yani en azından geçen seneyle aynıdır. büyük turnuvada ödül 1. ye bilgisayar 2. ye lcd monitör 3. ye ekran kartı şeklindeydi
lan partylerdede iyi ekran kartları ve anakartlar gibi ödüller verdiler | | | | Oyuncu |  | 15 Mayıs 2007 11:40 %0 | |
| bi hafta uğraştım q4 kurdum ardından v1.3 çektim kurdum sonra q4max077a çektim kurdum harita paketi çektim kurdum. oyuna girdim 2 saat oynadım, çıktım aynı gün uninstall ettim. böyle rezil bir quake serisi daha yapılmamıştı kanaatimce. artistik yapacaz derken oynanabilirliğin içine etmişler resmen. ellerinde babalar gibi q3 motoru varken gidip dandik doom motoru ile yapmak da ne demek oyunu. şimdi birileri diyecek ki "adamlar kendilerini tekrar etmek istemediği için artık q3 motorunu kullanmak istememişler" o zaman doom motorunu da kullanmayın ak. ben doom oynamak istesem gider doom alırım.
ha deselerdi ki "yok arkadaş, bunun ismi q4 değil" "hebelöb 1" o zman derdim ki "waay güzel oyunmuş" "quake'e benziyo ama olsun" ona rağmen bu oynanabilirlik seviyesi ile girip de multi oynamazdım.
adamlar bize bu rezil oyunu resmen empoze etmeye çalışıyo. uluslararası turnuvalarda falan q4 var, fatal, cooler falan q4 oynuyo bakın demekki süper oyun. sonunda biri akıl etti de CPL de oyunculara sordular Q3 mü Q4 mi diye, Q3 seçildi. halbuki Q4 yeniydi daha seçilmesi gerekirdi. pro oyuncular için biçilmiş kaftandır yeni çıkan bir oyunun turnuvada yer alması, diğer oyuncular alışana kadar, pro oyuncular bu kısa zamanda acaip gelişmiş olurlar.
neyse sözün özü, q4'tende q4 turnuvasından da bi cacık olmaz. | | | | Albay |  | 15 Mayıs 2007 12:10 (15/05/2007, 12:10) %0 | |
| | ben bir arkadaşla birlikte katılacağım. | | | | Oyuncu |  | 15 Mayıs 2007 15:16 %0 | |
| sliphatos seni beklerim buyur
bu arada ıowa bahsettiğin cpl durumu daha farklı gelişti. q3 tamamen free olduktan sonra id herhangi bir para talep edemezdi sonuçta bedava oyunun turnuvasını yapmak daha iyi oldu cpl için. cpl sponsor desteğini kaybedince kendisine para veren firmalarla çalışmaya başladı. örnek vermek gerekirse cpl in ilk world tour da kullandığı painkiller ın yapımcı firması büyük miktarda bir meblağ ödemiştir cpl dolayısıyla ilk ay painkillerın satışlarında %250 oranında arttı. turnuvayı düzenleyenler her ne kadar oyuncuları dinliyorlar gibi gözüksede aslında olaylar farklı gelişiyor.
bu arada q4 ilk çıktığında bende pek ısınamadım ama sonuçta q3 ün ilk halini hatırlıorum 30 fps oynuyorduk ve şu anki haline gelmesi uzun zaman aldı ve aynı yapılanma q4 dede gerçekleşeceğini düşündüm ve giderek iyiye gidiyor oyun. sonuçta gamer dediğin turnuvası olan oyunu oynar çünkü amacı bellidir " para kazanmak " ya da benim gibi sırf yarışmayı sevdiği için turnuvalara katılır. örneği ben sırf okuldaki turnuvalara katılmak için bilardo öğrendim | | | | Albay |  | 16 Mayıs 2007 01:08 %0 | |
| Sirf turnuvaya katilmak icin bilardo ogrenmekte gayet guzel bir fikir.Varmi pinpon gibisi Ama Q4 guzel bir oyun sadece diger quakelere gore getirmis oldugu devrimsel bir yenilik yok.Ama guzel ve buyuk bir turnuva olacaga benziyor. | | | | Oyuncu |  | 09 Haziran 2007 18:34 %2 | |
| | evet karedeş haklısın | | | . | | |
|
|
|
|
|
|