| Yazar | Konu: Dejavu ı - reborn pvp movie |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2007 02:17 %0 | |
|
Arkadaslar ilk PvP moviemi yaptım Arcane/Fire Specc Arena ve PvE icin kullanıyorum main speccim elemental umarım beğenirsiniz..
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=39891
You FeeL SouL's once tHat's when you DiE, buT SouL's always can FeeL yoU!!!
|
| |
|
|
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2007 12:42 %0 | |
|
biraz ufakmis dosya 506mb cik ... Kotali arkadaslarin pek indirecegini zannetmiyorum. |
| |
 Moderatör |  | 13 Mayıs 2007 13:26 (13/05/2007, 13:30) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [SouL]EraSer
Arkadaslar ilk PvP moviemi yaptım Arcane/Fire Specc Arena ve PvE icin kullanıyorum main speccim elemental umarım beğenirsiniz..
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=39891
La insan youtube fln koyar
Bi ara izlerim. Eminim güzeldir.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2007 14:17 %0 | |
|
Bortu böcük sen biliyon mu ben onu upload edene kadar neler cektim saolsun telekomun imba baglantısıyla 10-11 saatte upload oldu..Bide 5-6 kere denedim filefront falan böle sacma sapan hatalar verdi,filefrontada guildden bi arka söyledim yabancı o upload etti benim icin ben sadece warcraftmovies e upload ettim anca öyle oldu anam ağladı upload etcem diye.
|
| |
 Moderatör |  | 13 Mayıs 2007 17:52 %0 | |
|
hehe izledim şimdi güzel olmuş eline sağlık. Yanlız dediğim gibi o baş kısmını kısa tutsaydın daha ii olurdu sıkıyo insanı 
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 01:05 %0 | |
|
haha dejavu sen buralara takılır mıydın (brahh ben)..n00b mage'inle ne gerek vardı kasmaya movie falan rofl.neyse selam söyle türklere, symbule falan : )
i don't care about his sickly dog... (. Y .) |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 11:41 %0 | |
|
İzle filmi lan direk yorum yapma eminim daha çekmedin filmi dimi nub
Bu arada kayıt tarihinede bi bak Diablocuyduk olm biz bu guild ordan kalma heh.
|
| |
| Oyuncu |  | 14 Mayıs 2007 13:47 %0 | |
|
arkadaşlar world of warcraft nasıl indirliyor bilen varmııı  |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2007 23:10 %0 | |
|
olm nefarian uçarak mı geliyor ? asfalttan gelmesin olm bu ahaha. beni tanicaksın
alıntı: Gönderen: syntax
haha dejavu sen buralara takılır mıydın (brahh ben)..n00b mage'inle ne gerek vardı kasmaya movie falan rofl.neyse selam söyle türklere, symbule falan : )
i don't care about his sickly dog... (. Y .)
Fear is my ally. |
| |
 Moderatör |  | 28 Mayıs 2007 04:11 %0 | |
|
worst movie i have ever seen 
GameX forever
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 30 Mayıs 2007 19:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jaymz-
olm nefarian uçarak mı geliyor ? asfalttan gelmesin olm bu ahaha. beni tanicaksın :)
Fear is my ally.
ÖAUHEUHAUHDUHASUHAS kemal git yıktın beni audhasuhduhauhsda gözlerimden ya$ geldi asjıdajısdjıas YÜZEREK geliyor olm nefarian ajlskdaa ne günlerdi be :D
| |
| Oyuncu |  | 01 Haziran 2007 15:59 %0 | |
|
ahah evet baya gülmüştük, tayfa toplandı yine Society of Sensation kuruldu tekrardan, eski tayfa iş başında yine, gel bekleriz.
ÖAUHEUHAUHDUHASUHAS kemal git yıktın beni audhasuhduhauhsda gözlerimden ya$ geldi asjıdajısdjıas YÜZEREK geliyor olm nefarian ajlskdaa ne günlerdi be
Fear is my ally. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Haziran 2007 00:49 (02/06/2007, 00:53) %0 | |
|
yok abi ya zor kurtardım kendimi wow'dan, sattım zaten accountu falan dönü$üm olmasın diye..gerçi tekrar kurulu$unuz bana "aç yeni bi karakter kas" demiyor değil ama, kendime hakim oluyorum ..eski ortamımızı çok özledim, birbirinizin kıymetini bilin..herkese selamlar
edit:Caveman gibi a$mı$ bir ki$ilik orda olduğu sürece bence sizde fazla takılmayın o server'da, etki alanına girip zarar görebilirsiniz, tek yeter o server'a haahah
| |
| Oyuncu |  | 02 Haziran 2007 21:05 %0 | |
|
Nub mage seni benim sadeçe petimi kestiğin duelleride koyda bende ünlü olim :> bil bakalım ben kimim muhuhu.
venom burdaydı... |
| |
| Oyuncu |  | 02 Haziran 2007 22:12 %0 | |
|
Dua et sen..
Seni tokatladığım sahneleri koymadım 
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Haziran 2007 00:06 (03/06/2007, 00:07) %0 | |
|
aehae ortamlara black nubu da gelmi$..oooo tabii siz yeni sos tayfasıydınız , nasıl requiemi bırakıpta terfi etttiniz beyfendiler eheh
| |
 Moderatör |  | 03 Haziran 2007 11:02 %0 | |
|
Welcome to Lightning's blade tr channel. (Lazy nerde puahauh)
GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 03 Haziran 2007 22:47 %0 | |
|
aehahe tr channel efsanedir, sinis-jaymz-brahh arasında geçen dialoglar okunası cinstendir :P
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 03:40 %0 | |
|
hehe iyi yapmışsın ama artık eskisi kadar hardcore deil. zaten ne yapacan yazın ortasında gel heal at işe yara. ben de artık işim çıktımı wow'u 2.plana atabiliyorum. önceden bunu yapamıyordum. zamanım olunca oynuyorum. bence her şeyi tadında bırakarak yapabilirsin.
hehe sen caveman'i ne yapacan zaten o başka guildde. gel sen gel healer aç
yok abi ya zor kurtardım kendimi wow'dan, sattım zaten accountu falan dönü$üm olmasın diye..gerçi tekrar kurulu$unuz bana "aç yeni bi karakter kas" demiyor değil ama, kendime hakim oluyorum ..eski ortamımızı çok özledim, birbirinizin kıymetini bilin..herkese selamlar
edit:Caveman gibi a$mı$ bir ki$ilik orda olduğu sürece bence sizde fazla takılmayın o server'da, etki alanına girip zarar görebilirsiniz, tek yeter o server'a haahah
Fear is my ally. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 03:41 %0 | |
|
sen her yerden çıkıyon nublock. seni kendi petin döver haberin yok.
alıntı: Gönderen: venom88
Nub mage seni benim sadeçe petimi kestiğin duelleride koyda bende ünlü olim :> bil bakalım ben kimim muhuhu.
venom burdaydı...
Fear is my ally. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2007 12:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: jaymz-
hehe iyi yapmışsın ama artık eskisi kadar hardcore deil. zaten ne yapacan yazın ortasında gel heal at işe yara. ben de artık işim çıktımı wow'u 2.plana atabiliyorum. önceden bunu yapamıyordum. zamanım olunca oynuyorum. bence her şeyi tadında bırakarak yapabilirsin.
hehe sen caveman'i ne yapacan zaten o başka guildde. gel sen gel healer aç :D
Fear is my ally.
aeaeh kandırıosun beni bak, gelebilirim aslında öle ufaktan bi karakter kasmak güzel olabilir, ama dönsem bile kesinlikle hardcore olmaz, gerçi sırf nefi asfaltta görmek için bile gelirim ! :D
| |
| |