Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:44 Toplam 253 oyuncu 47 sunucu 652 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Starcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bwcl ve wgtcl

dpg.piyade
Oyuncu
10 Mayıs 2007 09:57 %0
bilmeyenler için, BWCL ve WGTCL kore dışında tüm dünyadan klanların katıldığı uluslararası liglerdir. bu liglerde mücadele eden tek türk klanı olan dark-passage olarak, BWCL'nin bu sezonunda grubumuzda birinci olarak üst gruplara çıkmayı hakettik. WGTCL de ise toplam 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi ile şu anda grupta ikinci sıradayız ^^.. ilgilenenler için http://broodwar.ingame.de/bwcl/tabelle.php?sprache=english&ligaid=13 ve http://www.wgtour.com/cl.php?div=48&datab=broodwar ve klan sayfası www.dark-passage.org

nikimbu
Oyuncu
10 Mayıs 2007 10:45 %0
tebrik ederim.
yalnız merak ettim koreliler nerde oynuyor? starcraftla fazla alakam yok ama iloveoov boxer gibi isimleri duymuştum.

dpg.piyade
Oyuncu
10 Mayıs 2007 16:25 %0
korelilerin kendi ligleri var.. kore de starcraft türkiyede futbol 1.ligi, amerikada nba neyse aynen o.. korede üç tane lig var.. msl, mbc ve ogn.. msl takım ligi diğerleri oyuncu ligleri ve ciddi paralar dönüyor ortada... senin bahsettiğin isimler iloveoov ve boxer gerçi tartışmaya çok açık ama boxer'a kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum dünyanın en iyi sc oyuncularıdır ve kore dışındaki hiç kimsenin ikisine karşı en ufak bir şansı bile olacağını sanmıyorum.. neyse koreli profesyonel oyuncular bu bahsettiğim liglerde oynuyolar, bunun dışında lisans alıp pro olma yolunda ilerleyen koreliler de var, onlar içinde korede özel amatör ligleri var, orda oynuyorlar... bu ligdlerde mücadele etmeyen koreli oyuncular yani amatör ya da profesyonel olmayanlar ise ya kendi klanlarında ya da koreli olmayan klanların kadrolarında yer alıyorlar...

daha ayrıntılı bilgi isteyen varsa detaya girebilirim ^^

dpG.JaCksOn
Oyuncu
10 Mayıs 2007 16:52 %0
takim kaptanim olan piyade oldukça iyi açıklamış zaten herşeyi daha sölenicek bişey yok ama tabi sizin sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyarız..liglerimizde iyi gidiyoruz biraz daha ilgi ve destek olursa herşey çok daha iyi olucak gibi

nikimbu
Oyuncu
10 Mayıs 2007 20:06 %0
açıklaman için çok teşekkür ederim. baya eğlenceli görünüyor, lig de bitiyor starcraft liglerini izleriz artık

bana bi kaç site adresi verebilir misiniz? kayıtlı oyunlara, taktik ve stratejilere ulaşabileceğim. gogılda aratınca hep korece caponca siteler geliyo anlamıyorum.

dpg.piyade
Oyuncu
12 Mayıs 2007 10:04 %0
genel olarak starcraft olaylarını takip edegileceğin en iyi sayfa www.gosugamers.net bununla birlikte kore de olup bitenleri daha yakından takip etmek için www.teamliquid.net ziyaret edebilirsin. korede ki maçları canlı seyredebilmek içinde www.sc2.org var. üye olman gerekiyor. sonra maç saatini ve hangi lig olduğunu gosugamers.net ten öğrenip seyredebilirsin.

nikimbu
Oyuncu
12 Mayıs 2007 20:21 %0
saol kardeş.

dpG.JaCksOn
Oyuncu
14 Mayıs 2007 22:31 (14/05/2007, 22:32) %0
piyade ya bu sorun sölesin

nikimbu
Oyuncu
15 Mayıs 2007 08:48 %0
sorarız.

siz nerde oynuyonuz? b.net mi?

dpg.piyade
Oyuncu
15 Mayıs 2007 10:48 %0
evet battle.net te takılıyorus... europe çoğunlukla.. eğer gelirsen bekleriz ... /w piyade yaparsan takılırız ^^

Yehova
Oyuncu
16 Mayıs 2007 15:41 %0
Rise Rise<3<3<3 from begining to never ending

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: