Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 11:17 Toplam 106 oyuncu 48 sunucu 855 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Wirt's leg için yardım

mcgurbuz
Oyuncu
09 Mayıs 2007 17:05 %0
arkadaşlar wirt's leg ne işe yarar?
ve nerede kullanabilrim?

allreadydead

Moderatör
09 Mayıs 2007 18:46 %0
diablo 1 den kankamız wirt adlı şahsın tahta bacağıdır. bitirdiğiniz zorluk seviyesinde gizli bölüm olan cow level'i açmaya yarar (inekler cehennemi. cube'ün içine tome of town portal ile koyup transmute yapınca açılıyor portal).
stony field' da (oha ismini unutmuşum..) taşlara değerek açabilirsiniz. hangi sırayla taşlara değeceğiniz ise black marsh'da tree of bilmemne ye dokununca çıkan tome'u akara'ya okutunca çıkıyor.

dont try to kill me cos i'm allreadydead.
Freelance sacred warrior.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

nikimbu
Oyuncu
10 Mayıs 2007 00:13 %0
wirt bacaksızı zaten topaldı. zamanında az paramı yemedi; elindeki silahı göstermek için bile 50 altın istiyordu. oh olmuş ona. odgen ve pepin in ölümüne üzülmüştüm ama wirte hiç acımadım. zavallı pepin param olmadığında hayrına life doldururdu. hala tristrama her yolum düştüğünde kabrini ziyaret eder dualarımı esirgemem.

+ transmüte olayını rogue ençepmınt ta yapmak gerekiyor.

freud83
Oyuncu
29 Ekim 2007 13:06 %0
sorunu yanıtlayan oldu mu bilmiyorum ama ben yine de söyleyeyim. horadric cube'nin içine wirt's leg+tome of town portal(town portal kitabı yani) koyup transmule yaparsan gizli bi bölme açılıyo. ama bunu ilk başladığın köyde yapman lazım. başka köylerde açılmıyo çünkü. bu arada açılan bölmede tamamen inekler var şaka yapmıyorum.geyik bi bölüm yani eğlencelik.

[GX]Bortu

Moderatör
29 Ekim 2007 16:41 %0
Bilmem acaba yanıtlayan olmuşmu üsttekileri okusana belki öğrenirsin.

GameX forever

aLCuiN
Oyuncu
01 Kasım 2007 17:16 %0
bu ne biçim cevaplar la şaka gibi =D

Yat Aşşa Çal Daşşa..
aLCuiNizm modeli rulaz..
OtherS clan and TC clan user..

_WASP_
Oyuncu
01 Kasım 2007 18:53 (01/11/2007, 18:54) %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu
Bilmem acaba yanıtlayan olmuşmu üsttekileri okusana belki öğrenirsin.
GameX forever

üstad önceki cevaplar "diablo 1 den kankamız wirt " ve "wirt bacaksızı " gibi kelimelerle başlayınca arkadaş burda muhabbet koyu deyip gerisini okumadan cevaplamış sanırım .

MOSAD
Yarbay
Yarbay
06 Kasım 2007 01:03 %0
wirts leg + town portal transmlte edilmiyo. Bunun formülü başkaydı ama hatırlayamıyorum.

[GX]Bortu

Moderatör
06 Kasım 2007 04:12 (06/11/2007, 04:13) %0
wirt's leg + tome of town portal transmute edebilmek için;
1. Bulundugunuz zorluk seviyesinde baal kesmiş olmak (yani bir sonraki zorluk seviyesine geçmeye hak kazanmış veyahut matriarch-patriarch (bolemi yazılıodu la ) olmuş olmak)
2. Act1 de kampın içinde bulunmak

gerekir.

not: Eğer daha önceden secret cow levelı açmış ve içerideki cow kingi öldürüp save&exit demiş iseniz bir daha aynı seviyede bu transmute işlemini gerçekleştiremezsiniz!!

GameX forever

MOSAD
Yarbay
Yarbay
07 Kasım 2007 00:43 %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu
wirt's leg + tome of town portal transmute edebilmek için;
1. Bulundugunuz zorluk seviyesinde baal kesmiş olmak (yani bir sonraki zorluk seviyesine geçmeye hak kazanmış veyahut matriarch-patriarch (bolemi yazılıodu la ) olmuş olmak)
2. Act1 de kampın içinde bulunmak
gerekir.
not: Eğer daha önceden secret cow levelı açmış ve içerideki cow kingi öldürüp save&exit demiş iseniz bir daha aynı seviyede bu transmute işlemini gerçekleştiremezsiniz!!
GameX forever

valla herşey doğru ama transmute olmuyo.

nikimbu
Oyuncu
07 Kasım 2007 01:11 (07/11/2007, 08:07) %0
alıntı:
Gönderen: MOSAD

valla herşey doğru ama transmute olmuyo.

muhtemel nedenleri:

1- tome of town portal deil de town portal kullanmak. (dalgınlık)

2- normal oyunda ballı kesip naytmere geçip açmaya çalışmak. (normalde bitirilip tekrar normal oyun kurulmalı, önce tristramdan leg alınmalı. sonra akaradan tome alınmalı ve hemen oracıkta cube konulup transa geçilmeli.)

3- kingi öldürmüş olmak. (olmuyor dediğine göre bu ihtimal dahilinde deil.)

MOSAD
Yarbay
Yarbay
07 Kasım 2007 12:10 %0
baali kestiğimdenmiş kusura bakmayın ve teşekkür ederim yanıtlar için.

bilvanisli
Oyuncu
21 Ağustos 18:15 %0
arkadaşlar transmute işlemi için kitabın full olması yani içinde 20 tane kağıt olması lazım yoksa olmuyo...

baal | manowar
Oyuncu
21 Ağustos 20:50 %0
Sallama şimdi yok öyle birşey.

alıntı:
Gönderen: bilvanisli
arkadaşlar transmute işlemi için kitabın full olması yani içinde 20 tane kağıt olması lazım yoksa olmuyo...

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

[GX]Bortu

Moderatör
21 Ağustos 21:31 %0
alıntı:

Hurafe bunlar.

GameX forever

baal | ice
Oyuncu
24 Ağustos 23:00 %0
alıntı:

Ben tam 17 tane kağıtla transmute yapanı gördüm , hile açıyorsun oluyor öyle. Allreadydead (olredi) açtı hileyi.

RM|DiscipleS
Tuğgeneral
Tuğgeneral

RiqoR MortiS

26 Ağustos 14:24 %0
wirt's leg the secret cow levelı açmaya yarıyor..
diablo 2'de oyunu bitirdikten sonra rogue encampentda horadric cube içinde bir adet town portal kitabı ve tristam'da bulabileceğimiz bir adet wirt's legi birleştirerek gidebileceğimiz bu gizli levelde olabildiğince bol experience ve magic/rare/unique itemlar bulabilirsiniz...Bu bölüme geçmen için wirt legin olması şart...

you are the ones who must prepared to die...

vdKa
Oyuncu
31 Ağustos 13:52 %0
alıntı:

yoo yoo arkadas hakli boyle yapinca hem daha iyi item cikiyo hemde cow king deri cizmeler ve elinde bi kirbacla geliyo...

baal | manowar
Oyuncu
31 Ağustos 15:19 %0
Konuyu açan arkadaşımız olan "mcgurbuz" e saygılarla...

[B]lood [A]crid [A]nguish [L]astimar
Xebani Webzine & Radyo
www.xebani.com - darK sound of Holy days...

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön