Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:42 Toplam 256 oyuncu 47 sunucu 653 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Bizimle çalışmak ister misiniz?

Touch&Go

06 Mayıs 2007 03:56 %0
Türkiye'nin en büyük oyun festivalinde bizimle birlikte çalışmak ister misiniz?

24-27 Mayıs tarihlerinde Compex fuarı kapsamında düzenlenecek Intel GameX için geri sayım başladı. 4 gün boyunca oyun dünyasının duayenleriyle birlikte çalışıp bu büyük festivalin bir parçası olabilirsiniz. Etkinlikte sırasında kendinizi; turnuva yönetimi, maç hakemliği ve oyuncularla ilişkiler bazında geliştirebilir, aktiviteler sırasında eğlencenin bir parçası olabilir ve üstüne para kazanabilirsiniz. Birçok aktivitenin de olacağı bu büyük oyun festivalinin bir parçası olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken aşağıdaki bilgileri online desteğin ilgili bölümüne yollamak.

Eğer siz de oyun dünyasından kopamıyorsanız ve eğlenirken iş disiplini içinde bir şeyler başarmak isterseniz hemen başvurun.

Minimum başvuru yaşı 18'dir. Başvurularınızda Oynasana.com hesabınızdaki kişisel bilgiler esas alınacağı için isim, soyadı, T.C. kimlik numarası, resim, telefon numarası gibi bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunuz. Online desteğin Intel GameX bölümüne yapacağınız başvurunuzda; eğitim durumunuzu, elektronik sporlar / oyun turnuvalarına olan ilginizi belirtmeniz başvurunuzun değerlendirme aşamasında daha fazla dikkat çekmesini sağlayacaktır. (Daha önceden hazırladıysanız cv'nizi başvurunuza eklemeyi unutmayın.)

İyi eğlenceler,

Touch&Go

06 Mayıs 2007 04:26 %0
Örnek başvuru:

alıntı:
4 günde de müsaitim. Başvurumu değerlendirmeye alabilirseniz sevinirim.

Eğitim durumu: Nişantaşı Işık Lisesi Mezunu, Marmara Üniversitesi Fizik Öğretmenliği
8 yıldır internet kullanıyorum, 6 yıldır internetten oyun oynuyorum 2 yıldır PoW cs takımındayım, geçen yıl wcg elemelerine katıldım. Turnuva ve pro-gaming ile ilgili www.gotfrag.com ve www.esreality.com sitelerini takip ediyorum.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: