Mardin de askerlik vazifemi yerine getirirken aynı kışlada bulunduğumuzu öğrendiğim OSN'nin UT sunucularına arada bir uğrayan isim Spenks ile görüşme ve tanışma fırsatını yakaladım. Uzun bir mesajlaşma trafiğinin ardından arkadaşlar aracılığıyla kendisine ulaştım. Sağolsun kendisi koğuşuma kadar gelip beni ziyaret etti Kendisi ile Ut ve Ut camiası hakkında derinlemesine tahliller içeren bir hoş bir sohbet yaptık.
Keşeke sivilde de diğer ut cilerile görüşebilseydik.
alıntı:Gönderen: Kaneda
Mardin de askerlik vazifemi yerine getirirken aynı kışlada bulunduğumuzu öğrendiğim OSN'nin UT sunucularına arada bir uğrayan isim Spenks ile görüşme ve tanışma fırsatını yakaladım. Uzun bir mesajlaşma trafiğinin ardından arkadaşlar aracılığıyla kendisine ulaştım. Sağolsun kendisi koğuşuma kadar gelip beni ziyaret etti Kendisi ile Ut ve Ut camiası hakkında derinlemesine tahliller içeren bir hoş bir sohbet yaptık.
Ut'yi mardine taşıdık Sivildede umarım amia olarak bir arada olup görüşebiliriz.
alıntı:Gönderen: Kaneda
Çok keyifli olan bu tür hadiselerin sivildede devam etmesini temenni ediyorum.
valla bayaa bi geç tanışmış olduk... senin zaten 10 günün kaldı...gerçi buralarda ut bile yok.. bi cafede depişseydik diyecem ama... ben bi 87 gün daha buradayım... herhalde anca ut2007 çıkar... ut camiasından birileriyle tanışmak güzel bi şey sanki uzun süredir tanışor gibiydik.. ee konu ut olunca sohbet daha bi farklı oluyor.. en kısa zamanda server larda görüşürüz.. see all...