Ya beyler bu serverdaki Defrag modunu nasıl değiştirebiliriz ??? anlamsız bi mod habire ateş ediyom hiç banamısın demiyo bırak adamı vurmayı sıyırmıyo bile şöyle normal normal oynasak olmazmı
oo leoner'de buradaymış nbr bab??
Ya beyler şaka bi yana ben çooook oldu Q3'e girmeyeli askerden geldiğimden beri girmedim ki bu yaklaşık 4 sene oluyor ve haliyle defrag modunun ne işe yaradığınıda bilmiyom bilmemek değil öğretmemek ayıp o yüzden biri bana bu defrag'ın ne olduğunu anlatsın okiş. Death is certain life isn't!!!
alıntı:Gönderen: q|p-O-P-T-Q-[3]
oo leoner'de buradaymış nbr bab??
Ya beyler şaka bi yana ben çooook oldu Q3'e girmeyeli askerden geldiğimden beri girmedim ki bu yaklaşık 4 sene oluyor ve haliyle defrag modunun ne işe yaradığınıda bilmiyom bilmemek değil öğretmemek ayıp o yüzden biri bana bu defrag'ın ne olduğunu anlatsın okiş.
Death is certain life isn't!!!
Sevgi ve saygılarımla q|p-O-P-T-Q-[3] (Optik)
tamam beyler tamam defrag'ın ne olduunu buldum Death is certain life isn't!!!