zaten ne kadar eski oyuncu varsa hava atmak için 2001 de biz şampiyonduk diyor. 2001 de biz de iyi bi takımdık ama adımızı duyurma fırsatımız olmadı. Ben de bilmeyenlere 2001 de şampiyonduk diye kabarıyorum. maç yaptığımız hiç bir takıma yenilmedik. Kill leri asil iki oyuncumuzla yeniyorduk az daha
o kadar emek vermişiz demesek ayıp
Esas bu böyle olmayacak biz eski oyuncular birbirini özlüyor,
huzurevimi açsak ne yapsak bilmiyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar
herkez yaşlandi oncden artik bi tek cudi :d daha yeni askere gitti okadar
LEVEL DERGİSİNİN YAPTİĞİ TURNUVADA 1. ONC CLANİ
Life İs Just a Dream on The Way to death
alıntı:Gönderen: *verygood
herkez yaşlandi oncden artik bi tek cudi :d daha yeni askere gitti okadar
LEVEL DERGİSİNİN YAPTİĞİ TURNUVADA 1. ONC CLANİ
Life İs Just a Dream on The Way to death
evet bu arkadaşa katılyıorum ONC yi butun eski oyuncular bilir catlı ahmet baba flan tabi onlar ozm bile yaşlı insanlardı ozamanlar bu oyunu yaşı küçük insanlar oynamıyordu genellikle beya yaşlı başlı insanlar vardı zamanın en iyi clanlarından biridir onc eskideki gibi saygı sevgi ve oyuna balkış açısı kalmadı herkes ben diyor başlka bişey demiyor gerçi bu konular burda 100 kere tartışılmıştır ama yinede vurgulamak istedim cs camiasında baya bi kayıp verdik 1.5 ten 1.6 ya geçiş sırasında bunu bilen insanlar çok iyi anlar beni ama gerçekten guzel gunlerdi herşeye ragmen ne cdc si vnc si vndttsi onc si geldi geçti ne amentiyalar ne thelawmanler ne catlılar ahmet babalar bL ler vardı nede özellikle soylemek isterim jesus kaan vardı bu isimleri eskiler daha iyi bilir .. neyse fazla uzatmak istemiyorum
Ahmet Catlı 'yı bende hatırlıyorum.CSMerkezi vardı, bir aralar ama 1.6 'ya geçiş döneminde ki bu sıralar osn 'de kapalıydı, onlarda bu piyasadan çekildiklerini açıklamışlardı.Hatta logoları bir panda idi.