uzulebilirler ama artık herkese kanıtlandı maphack yaptıkları. Hepinize teshir olsunlar diye yolluyorum link i kimse gucenmesin.
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=226306 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan
BEN BİŞEY ANLAMADIM biraz açıklarsan cok iyi olacak ben fanatik bi genarals oyuncusuyum sen şimdi bu online oyunda bi hile filanmı var diosun ben bi yorum getiremedim
SAYGILAR.
alıntı:Gönderen: -ScaR_FaCe^
uzulebilirler ama artık herkese kanıtlandı maphack yaptıkları. Hepinize teshir olsunlar diye yolluyorum link i kimse gucenmesin.
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=226306 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
1*3rd rank clan
BENİM BİR ORDUM VARDIR. ONLARA TÜRK ADINI VERDİM, DOĞUYA YERLEŞTİRDİM. ALEME DÜZEN VE ADALET SAĞLAMAYA MEMUR KILDIM
Maphack oyunda kullanılan bir hile, haritanın acik olması ve karsi tarafın ne yaptıgını görmene yarıyo. Ve buradaki bazı arkadaslar bahsettigim kisilerin cok iyi oynadigini söylüyordu, ben de o yüzden o linki yazdım. O yazdığım site bir oyun sitesi ve hile yapanları yakalamak icin de bir bolum var. Ben de o arkadaslarla oynadigim replay i yolladım ve kanıtlandı hile yaptıkları. Olay budur kısaca, zaten bu arkadaslar online oynuyorlar eger hamachiden oynuyosan aslında onlarla oynaman zor. Yine de onların cok iyi oynadıgını iddia eden arkadasların görmesi için yolladım link i. Saygılar. 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
1*3rd rank clan
Hiçbiri Scarface den daha iyi oyuncu değil.O arkadaşların bir kısmıyla oynadım.Adamlar zaten inkar etmiyorlardı ki.Hatta sen niye map hack yapmıyorsun diyorlardı.
Tesekkur ederim RaRe, ama aslinda önemli olan kimin daha iyi olduğundan ziyade kimin dürüst olduğu. Bir oyunu sadece kazanabilmek için hileye başvurulması hoş değil. Hiç olmazsa burdaki diğer arkadaşlar da görmüş oldu kimin hile hurda yaptığını. Saygılar. 1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
1*3rd rank clan