| Yazar | Konu: Sniperci köşeye sıkışırsa ne yapar |
| Yarbay |  | 19 Nisan 2007 16:33 (19/04/2007, 16:33) %2 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^0ToKuMaN
Birinin İntihar Eder Diye Bi Lafını Duydum? Sniper'lar Salak Degildir Zekası Yüksek Olanları Yaparlar Zaten... Çok Güzel Fake Yapar Kaçarsa Kaçar Kaçamazsa Kalan Sağlar Benimdir..
eet adam boşa sıkıştırmaz seni köşeye muhakkak ki sen oraya girerken ateş etmiş olacaktır ve ve sende nefes tutma süresini sayacaksın 5 6 saniye değişiyor tabi bu sürede eline pistol alki hızlı gidesin ve oradan çıkıp kaça bilirsin nefes bitince ateş edebilir ama vurma şansı %10 u geçmez o an seni vuramamsı sana zaman kazandırır artık kurtuldun gerisi sana kalmış
ama adamın elinde scoped bi cihaz değilde normal varsa kol yada ayağını ufak ufak göster heyecanlanıp ateş edecektir yaralanırsın belki bile ama o da sana 2sn kazandirir pistolle kaçarsın diğer mermiyi sürünceye kadar ama bunun kartulma şansı devede kulak gibi bişi :daed:
ama yukarıda yazılı olanları ben ve oyunun usta tüfekçileri yemez haberiniz olsun :
Only Rifle... |
| |
|
|
| Yüzbaşı |  | 19 Nisan 2007 17:59 %0 | |
|
cod2 ye göre bahsetcem reel le alakalı deil:
adam senin oraya kaçtını görünce hemen nişan alıp nefesini tutar nefesini 6 veya 7 sn sonra mecbur bırakmış olur nişan deli gibi sağa sola oynar bende o arada nişani çoktan almış olcam nefesimi tutcam azcık yan yapıp adama çakıcam bu kadar basit |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2007 18:48 %0 | |
|
Madem iyisin
1) neden koseye s1k1s1yon
2)fake ne ya:S |
| |
| Binbaşı |  | 19 Nisan 2007 20:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^3GeBeReJaCkSoN
adam senin oraya kaçtını görünce hemen nişan alıp nefesini tutar nefesini 6 veya 7 sn sonra mecbur bırakmış olur nişan deli gibi sağa sola oynar bende o arada nişani çoktan almış olcam nefesimi tutcam azcık yan yapıp adama çakıcam bu kadar basit
hmm,çok kolay gibi di mi?
ama adam aç gibi 5-6 sn nefes tutacagına böyle tutup tutup bıraksa sanki o saga sola hayvani kayma olmuyo ehuehue,o zaman nolcak? |
| |
| Tümgeneral |  | 19 Nisan 2007 21:44 %0 | |
|
sniper hilesi yapanlarda var onlarda nefesini tutmasa bile namlu oynamıyor |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2007 21:53 %0 | |
|
yyuhaua ben gerçek sniper sandım oyunda sıkışırsam ki çok başıma geldi yatarım yere hiç çıkmam ya o beni kesen adam ölür yada dayanamayıp yanıma gelir...  |
| |
| Oyuncu |  | 19 Nisan 2007 22:08 %0 | |
|
| Direk dalarim.Bikerisene 8/6 sinini almiştim. |
| |
Albay
Pars

|  | 29 Mayıs 2007 21:04 %0 | |
|
ilk feak gösterir ölmezse çıkıp çatışmaya girer mermiler bitince dip gösteriri |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2007 21:46 %0 | |
|
Tek Yapıcağı Şey Bir Erkek Gibi Çeker Tabancasını ver allah verr
alıntı: Gönderen: acitmiyicam
dar bir yere sıkışırsa ve orada yana dogru biraz kaydıgı anda başka bir sniperci tarafından vurulacagını bilirse ne yapar.?
|
| |
| Orgeneral |  | 02 Haziran 2007 12:43 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: acitmiyicam
sniper hilesi yapanlarda var onlarda nefesini tutmasa bile namlu oynamıyor
HİLEYE GEREK YOKKİ BEN BAZEN NEFES TUTMADAN RAHAT VURUOM. ----NEFES TUTMADAN KUCUK HAREKETLERLE OYNATCAKSIN TÜFEĞİ YANİ HAREKETLİ TUTARSAN NEFES TUTMUŞA YAKIN BİR SABİTLİK YAKALAYABİLİRSİN YİNEDE COK KESKİN OLMUOR |
| |
. |
| Orgeneral |  | 02 Haziran 2007 12:45 %0 | |
|
| ERKEKLİĞİN 10 DA 9 U KACMAKTIR DERSEN SPECTATOR OLUP 2 SANIYEDE KURTULURSUN ADAMDA YA ANLAYAMAZ YADA WH VAR DER |
| |
| Tuğgeneral |  | 02 Haziran 2007 12:47 %0 | |
|
tabi senin 10/9 un kacmak.Kendi adına konuş.
alıntı: Gönderen: [SAD]deli dumrul
ERKEKLİĞİN 10 DA 9 U KACMAKTIR DERSEN SPECTATOR OLUP 2 SANIYEDE KURTULURSUN ADAMDA YA ANLAYAMAZ YADA WH VAR DER
|
| |
Binbaşı
FrenzY TeaM.

|  | 02 Haziran 2007 17:09 %0 | |
|
kill yazar muhahahahahheehheahhaehe   |
| |
Teğmen
Xtrm Coolr

|  | 02 Haziran 2007 18:18 %0 | |
|
Karşısındaki adama çok iyiyse DİP atar ya da TOPUK..
ANTİ wh |
| |
| Yarbay |  | 02 Haziran 2007 23:07 %0 | |
|
alıcan pistolu tabana kuvvet kosacan kosarken yat yere kendi cevrende dön zıpla sapıt seni vuramaısn ve yeterince sacmlarsan adam giülmeye baslıyıp seni vurmaz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! |
| |
| Üsteğmen |  | 02 Haziran 2007 23:33 %0 | |
|
NAPCAK ABİ OTURACAK KELİMEİ ŞAHADET GETİRCEK SONRADA ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN OLDUM DİYCEK 
cod2 talim yeridir . |
| |
| Tuğgeneral |  | 03 Haziran 2007 03:56 (03/06/2007, 03:57) %0 | |
|
helal walla süper fikir nasi düşünemedik bunu ^^ spec oluruz adamın yerini görürüz sonra arkasından dolanır vururz adam bizde wh var sanar ama pb atmadıktan sonra sorun yok,klan maçlarında yapayım ben bunu
alıntı: Gönderen: [SAD]deli dumrul
ERKEKLİĞİN 10 DA 9 U KACMAKTIR DERSEN SPECTATOR OLUP 2 SANIYEDE KURTULURSUN ADAMDA YA ANLAYAMAZ YADA WH VAR DER
|
| |
| Orgeneral |  | 05 Haziran 2007 20:32 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: BeWBeWC!BeWBeW
tabi senin 10/9 un kacmak.Kendi adına konuş.
elbetteki kendi adıma konusuyorum. Bir varsayım sorusuna , varsayım üzerinden hareketle cevap veriyoruz hepsi bu |
| |
| Oyuncu |  | 05 Haziran 2007 21:34 %0 | |
|
all rifledeyse adamin üstüne yürüyecek.. sd veya tdm de ise bi yerlerin arkasına saklanacak mesela adam elinde thompson gelio bi tankın arkasına gir. biraz oyala sonra karsina çik. vurmayi biliosan vurursun ) |
| |
| Binbaşı |  | 05 Haziran 2007 22:02 %0 | |
|
adamın hangı saniyeler arasında nefesini tuttugunu nerden bılıceksın
alıntı: Gönderen: ^3GeBeReJaCkSoN
adam senin oraya kaçtını görünce hemen nişan alıp nefesini tutar nefesini 6 veya 7 sn sonra mecbur bırakmış olur nişan deli gibi sağa sola oynar bende o arada nişani çoktan almış olcam nefesimi tutcam azcık yan yapıp adama çakıcam bu kadar basit
|
| |
| Teğmen |  | 05 Haziran 2007 22:13 %0 | |
|
abartmayın beyaw. nefes almadan hiçmi adam almadınız sniperim die geçinenler. arkadaşın biri anlatmış nefesin aksi yöne tüfeği kontrol ettinmi zaten nefes kadar etkili oluyor. bide üstüne tetiğe basarken nefes tutmaya bastınmı buda silahın sapmasını azaltır. o yüzden bencede ilk iş fake deneyecek ve
ardından varsa snipere bomba sallayacak yazısıda hızlıysa yardım isteyecek ama o bomba kafasına düşmesse yüksek ihtimalle kurtulur. fake ne dienlerde acaba gerçektenmi soruyor? |
| |
| Teğmen |  | 05 Haziran 2007 22:14 %0 | |
|
| bide süre saymaya gerenk yok ilk fakeinizde adam zaten ıska atış yaptıysa size düşen yağlamak olacaktır. ama o yönede bakının acaba adam yer deiştiriyomu eğer yer deişiyorsa işler tersine döner çünkü bu sefer hazır bekleyen siz olacaksınız. |
| |
| Albay |  | 06 Haziran 2007 11:11 %0 | |
|
| zaten dar bi alan diyorsun en iyisi git adamın üstüne dip at ne uğraşıyorsun |
| |
| Oyuncu |  | 06 Haziran 2007 11:13 %0 | |
|
pistolu alır kafandan indirmeye çalışırım alman pistolu cok dandik ama en iyi rus pistol vuruyo
BENİM BİR ORDUM VARDIR. ONLARA TÜRK ADINI VERDİM, DOĞUYA YERLEŞTİRDİM. ALEME DÜZEN VE ADALET SAĞLAMAYA MEMUR KILDIM |
| |
| Tümgeneral |  | 06 Haziran 2007 13:56 %0 | |
|
bence en ii si biraz ileriye bomba atıp bomba patladıgı gibi tabanları yaglamak dikkat dagıtır tabi bomban varsa |
| |
| |