Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 10:48 Toplam 122 oyuncu 53 sunucu 668 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Ps2 sorun yardım pls!

-Lethe-
Oyuncu
14 Nisan 2007 16:49 %0
En az 3-4 saat ps2 sorunuyla ilgili forumlarda her yeri gezdim makinemi arıza tespite verdm sorun bulunumadı ltfen yardm edin sorunum şöyledirki

Makinem ince scph 70004 bazı oyunlarda(2-3tane fln) hiç sorun vermezken ki sorun vermemesine rağmen bi 2saat sonra ince baş ağrıtan tiz bi ses gelio makineden bazı oyunlarda ise(genelde bütün oyunlarda) oyun oynanıo fakat bi süre sonra(2dk.-10dk.) makine kendiliinden kapanıor kapanma şeklide o yeşil ışık tamamen sönüor ve sonra kırmızı oluyor böyle bi sorunu hiç bi yerde okuyamadım ve artık kafayı yemiş durumdayım lütfen biri yardım etsin sorun ne olabilir bide orjinal sezon dvd diziler izlerken 2 bölüm izlioyurm sonra makine kapanıyor yukarda anlattığım gbi ama balkonda bekletnce bi 10dk. sonra çalşıoy normal odada bekelrse bi yarım saat sonra çalışıyor kafayı yemiş durumdayım lütfen biri yardıme etsin şimdiden teşeküür ederim

Not: Ps2'm Chipli

^9FoR|^9LeTHe
Albay
Albay
15 Nisan 2007 12:00 %0
emin deilim kardes ama galiba 70004 serisinde bi hata vardı heralde o hatadan dolayı bole yapıyor

kesici
Oyuncu
15 Nisan 2007 22:15 %0
balkonda bekletince daha çabuk düzeliyo demişsin sorun makinenin soğutma sisteminde olabilir ben bu yüzden 70004 (slim) modeline ısınamadım 50004 modelinde (kalın) pervane olduğu için ısınma sorun olmuyo bi tamirciye götür tavsiyem

Sayqho
Oyuncu
25 Nisan 2007 11:01 %0
Makinandaki chipten büyük ihtimalle diger arkadasinda yazdigi gibi, ama makinanda isinma problemide var büyük ihtimalle, fan var demis bi üst mesajdaki arkadas slimler kalinlara göre çok daha kolay isiniyor bu gercek, chipinde sorun olan bir makinam vardi isindigi zaman hiçbir oyunu okumuyordu, biraz soguduktan sonra okuyordu.

Makinanin chipini degistirt sorunun düzelecektir büyük ihtimalle, eger baska bir sorunu yoksa.

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön