|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Frantic ----> ictf | | Oyuncu |  | 13 Nisan 2007 02:12 (13/04/2007, 02:13) %0 | |
| hehe , başlığı doğru okudunuz . Frantic te artık bir iCTF çi .
hatta karşı takım biras güçsüz kaçınca bay bi ownage yaşatmış . hade hayırlısı
http://www.clanbase.com/news_league.php?nid=245401&lid=2958 | | | |
| | Oyuncu |  | 13 Nisan 2007 10:31 %0 | |
| | hö?frantic kim yaw? | | | | Oyuncu |  | 13 Nisan 2007 18:27 %0 | |
| alıntı: Gönderen: mamaraki
hö?frantic kim yaw?
world class bi 1on1 cı , bilen bilio . | | | | Binbaşı |  | 14 Nisan 2007 19:07 %0 | |
| alıntı: Gönderen: GBC|TheIMMortal
world class bi 1on1 cı , bilen bilio .
scrmz nerde peki?
revenge of the time | | |  Moderatör |  | 17 Nisan 2007 17:39 %0 | |
| Lavak'tan sora en iyi aim'e sahip oyuncu olduğunu düşünüyordum ki insta'da dağıtarak beklentilerimi boşa çıkartmadı.
Bunu görünce uzun süredir yapmıyorum can sıkıntısından bir iki el Insta-Face yapim dedim ama 80+ üzeri pingde oynamak işkence dışında birşey vermedi bana. 15-20 dk oynadıktan sonra biraz rahat ettim fakat Duel'e dönünce normal aimime dönmek için 1 saat boyunca fov / sens değiştirmek zorunda kaldım. Oynayacaklara tavsiyem ya sürekli sabit pingde(düşük yüksek farketmez) oynayın ya da enh. netcode ile oynayın. İkisi arasında gidip gelmek sinir stres dışında birşey yaratmıyor.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 18 Nisan 2007 18:36 %0 | |
| alıntı: Gönderen: `oakz.7
fakat Duel'e dönünce normal aimime dönmek için 1 saat boyunca fov / sens değiştirmek zorunda kaldım.
fov ne önder abi ?
ne işe yarıo? | | |  Moderatör |  | 18 Nisan 2007 18:53 %0 | |
| Field of View
Türkçesi görüş alanın. Yükselttikçe gördüğün alan artar ve oyunu daha hızlı oynuyor hissine kapılırsın, düşürdükçe tam tersi etki yaratır. Konsoldan "fov x" şeklinde değiştirebilirsin veya ayarlarda "Player" sekmesinden ayarlayabilirsin.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
| | | | Oyuncu |  | 20 Nisan 2007 18:45 %0 | |
Field of View
Türkçesi görüş alanın. Yükselttikçe gördüğün alan artar ve oyunu daha hızlı oynuyor hissine kapılırsın, düşürdükçe tam tersi etki yaratır. Konsoldan "fov x" şeklinde değiştirebilirsin veya ayarlarda "Player" sekmesinden ayarlayabilirsin.
çok saol abi teşekkür ederim...
saygılar | | | | Binbaşı |  | 24 Nisan 2007 20:17 %0 | |
| alıntı: Gönderen: Vink0m
çok saol abi teşekkür ederim...
saygılar
yaladım abi çok büyüksün sen 5. elementsin babasın padişahın torunusun
allah yaw yarıldım hah
revenge of the time | | | | Oyuncu |  | 24 Nisan 2007 20:40 %0 | |
| alıntı: Gönderen: id_zakudas
yaladım abi çok büyüksün sen 5. elementsin babasın padişahın torunusun
allah yaw yarıldım hah
revenge of the time
ne war bunda gülecek ?
sana demioz diie kıskançlık yapmana gerek yok...   | | | . | | Oyuncu |  | 26 Nisan 2007 00:29 %0 | |
Oynayacaklara tavsiyem ya sürekli sabit pingde(düşük yüksek farketmez) oynayın ya da enh. netcode ile oynayın. İkisi arasında gidip gelmek sinir stres dışında birşey yaratmıyor.
bütün sıkıntım bu işte.
ama dağıtma meslesine gelince, oynadığı 2. lig . Euro Cup dolayısıyla 2. tabi , normalde 3. oluyo . ordakileri ezmesi pek şaşırtıcı gelmedi . srmz + luxxiz 1. lig elemanlarına takıldılar bi ara, RedeYe hakemlik yapıyodu , feci ezildiler . sonra TAM da öcünü aldılar tabi .
bu aralar inst-cılarıda 1on1 hastalığı sardı . bi çoğu 1on1 kupalarına da katılıyolar ve baya iyiler. özellikle aim konusunda rakiplerini cidden üzüyolar. sıkıntı tek bizde. dışarda düşük pingle oynayabilsek çok şey değişecek. | | | | |
|
|
|
|
|
|