Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
21/05/12 19:55 Toplam 34 oyuncu 40 sunucu 724 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Bağlanamayanlar ve oyuna giremeyenler

Traxiev
Oyuncu
05 Haziran 2010 18:14 %0
İyi Günler

Ben Serveri Seçiyorum Ve Bağlan Yazısına Tıkladığımda

Erişim Süresi : Hata!

Diyor Bunun İçin Ne Yapmam Lazım ?

^9dE^3#^2Zaraki
Tuğgeneral
Tuğgeneral
05 Ağustos 2010 00:54 %0
Yaw ben de oyuna giremiyorum !!
daha düne kadar giriyodu ? Bağlan yazısına tıklıyorum bağlantı çubuğu açılıyor orddan da bağlan diyorum bağlantı çubuğu yok louyo . o kadar hata mesajı bilem çıkmıyor ???? YArdım lütfen ! Dier hesapla girebiliyorum.... Bununla olmuyor ..Ban mı yedim yoksa ? Ban yediysem nereden bakabilirim?

pRs||^8ailkem*
Orgeneral
Orgeneral
16 Ağustos 2010 00:29 %0
alıntı:
Gönderen: scoutnight
söylediğiniz manuel avalaunch yükleme metodu da dahil olmak üzere tüm yöntemleri denedim ve hala cod4 sunucularına bağlanmak istediğimde kırmızı ile "Başarısız" yazısını görmekteyim. Sistemim Windows 7 Home premium x64'tür. Cod4 patch sürümü 1.7'dir.

explorer 64 bit ile deniyorsundur explorerin normal olanı ile girer.

pRs||^8ailkem*
Orgeneral
Orgeneral
16 Ağustos 2010 00:35 %0
alıntı:
Gönderen: ^Zaraki-K3npachi
Yaw ben de oyuna giremiyorum !!
daha düne kadar giriyodu ? Bağlan yazısına tıklıyorum bağlantı çubuğu açılıyor orddan da bağlan diyorum bağlantı çubuğu yok louyo . o kadar hata mesajı bilem çıkmıyor ???? YArdım lütfen ! Dier hesapla girebiliyorum.... Bununla olmuyor ..Ban mı yedim yoksa ? Ban yediysem nereden bakabilirim?

aynı sorunu yaşayan benim bildiğim ben dahil 4. kişisin ban yemedin 2 işletim sistemi yüklü pc de biri bir anda girmemezlik sorunu yaptı windows 7 de sorun yok her yolu denedim sanırım bir şekilde baglantı programı kararsız duruma geçiyor ama elle kaldırıp sıfırlayıp elle kursamda değişen bişey olmadı. Büyük olasılık sitenin bir çözüm üretmesi gerekecek ya da mecburen format atıp yeniden sistem kurman gerekecek

PWR|Poseidon
Tümgeneral
Tümgeneral
05 Eylül 2010 21:53 %0
Win7 yükledim ve Cod 2 yükledim Oyuna girmiyordu bile.... Sizden uyumluluk olayını yaptım... Şimdi oyuna giriyor fakat ekran bembeyaz oluyor gökyüzü rengini alıyor... Silahın imleci falan görüküyor... Nasıl halledebilirim...

^2GoW|^5Tequila
Çavuş
Çavuş
14 Ekim 2010 14:20 %0
cod 2 oyuncusuyum patch 1.3 son 2 gundur serverlara baglan diyince sayfa da hata veriyor bunun sebebi ne olablır kafayı yıcem 2 gundur gıremyorum

^^22I~RuN
Albay
Albay
16 Ekim 2010 23:20 %0
CoD 2 herhangi bi server a giriyorum sıraya gir e basıyorum sonra bağlana basıyorum sonra yine bağlana basıyorum hiç bişey olmuyor :/

Thunderbolt*
Teğmen
Teğmen
19 Aralık 2010 19:07 %0
Evet Bende Bi Kaç Gündür Bu site Üzerinden Call Of Duty 4 Oynamaya Calısyrm. Ancak ''Internet Explorer güvenlik ayarlarınızın (Orta) ya da (Düşük)'' Hataları Karsıma Cıkıyo Bu Hatalardan Nası Kurtulablıriz. Tesekkurler.

ekobekodeko
Oyuncu
10 Şubat 2011 17:09 %0
Sayın hocam.
ben ayrıntılı olarak anlatayı mderdimi.
cod 2 oyuncusuyum sunucuya bağlanmak için istediğim sunucuyu seçiyorum activeX denetimini onaylıyorum fakat şu hata geliyor.
yayımcı doğrulayamadığı için, windows bu yazılımı engelledi.
adı: avaLaunch95.cab
yayımcı: Bilinmeyen yayımcı

|12|HenriQue
Çavuş
Çavuş
17 Temmuz 2011 19:43 %0
alıntı:
Gönderen: Tora
 Sunucular sayfamızdan bağlanmak isteyip ""BAŞARISIZ!" hatası alarak ActiveX'i kuramıyorsanız ilgili makaleyi okumak için tıklayınız
Sunucular sayfamızdan herhangi bir oyunu seçip giremiyorsanız öncelikle;
  • Hangi oyun olduğunu,
  • Oyunun hangi sürüm olduğunu,
  • Aldığınız hata mesajını eksiksiz yazınız.
    Teknik Destek ve Bağlantı alanında bu konuyla ilgili konu açmak yasaktır ve açıldığı takdirde gösterimden kaldırılacaktır.
    Bu konu başlığı altında sadece bağlantı programı konusunda yaşadığınız sorunları dile getiriniz. E11-16 vs. hatası, uzaklaştırma, oyun hataları, rütbe konuları ile ilgili bir başlık değildir. Bu sorularınızı Online Destek üzerinden sorunuz.
    Not: Sunucular sayfamızdaki oyunlar dışında herhangi bir oyun, sunucularımızda oynanmamaktadır. Eklenmesini istediğiniz bir oyun varsa Online Destek sistemi üzerinden iletebilirsiniz.
    Forum üzerinden yapılan öneri, tavsiye ve şikayetler değerlendirilmeyecektir.
    Sunucular sayfamızdan oynanabilen oyunları görmek için tıklayınız.
    Ekleme: Dosyalar bölümünden CoD2 Harita Paketi 2, CoD2 1.3 yaması ve CoD4 1.4 yamasını indirmekte sorun yaşayalar için alternatif linkler;
     CoD2 Harita Paketi 2
     CoD2 1.3 Yama
     CoD4 1.4 Yama
     CoD4 1.4 > 1.5 Yama
     CoD4 1.6 Yama + Harita Paketi
  • Punkbuster tarafından atılan oyuncular;
    Punkbuster, sisteminizde gerekli olan servisi açamadığından ötürü Punkbuster sunucularına bağlantı kuramamaktadır ve sizi oyundan atmaktadır.
    Gerekli olan servisi kurabilmek için aşşağıdaki Punkbuster Service (pbsvc.exe) dosyasını indirip çalıştırınız ve servisi tekrar yükleyiniz;
    http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
    Ardından Punkbuster'ın sorunsuz çalışması için aşşağıdaki Punkbuster Setup (pbsetup_32.exe) dosyasını indirerek, C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb veya C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\pb klasörüne taşıyınız;
    http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup_32.exe
    Uygulamayı çalıştırdıktan sonra Add a Game'e tıklayınız ve Call of Duty 2 veya Call of Duty 4 seçerek listeye ekleyiniz. Oyunlar eklendikten sonra Check For Updates'e tıklayarak Punkbuster sürümünü güncelleyebilirsiniz.
    Sorununuz hala devam ederse Console'a girerek /pb_security 0 komutunu girerek enter'a basınız.

• Ben oyuna giriyordum Bağlan Butonuna Bastım ama girmiyor

kanarya_033
    Üsteğmen
    Üsteğmen
    14 Eylül 2011 22:22 %0
    alıntı:
    Gönderen: scoutnight
    söylediğiniz manuel avalaunch yükleme metodu da dahil olmak üzere tüm yöntemleri denedim ve hala cod4 sunucularına bağlanmak istediğimde kırmızı ile "Başarısız" yazısını görmekteyim. Sistemim Windows 7 Home premium x64'tür. Cod4 patch sürümü 1.7'dir.

kannam_
    Oyuncu
    07 Ekim 2011 12:50 %0
    teşekkürler

^3AsiL
    Çavuş
    Çavuş
    17 Mart 12:00 %0
    Ben bağlantı programını indirdim. Bağlana tıklıyorum. Doluyor fakat açmıyor. Hata flnda vermiyor. Sadece sayfayı yukarı atıyor. Yardım Lütfen.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
    YanıtlaAlana Geri Dön