Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 14:16 Toplam 226 oyuncu 47 sunucu 1290 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Bağlanamayanlar ve oyuna giremeyenler

^1figooo
Albay
Albay
23 Mayıs 21:50 %0
10060 hatası nedir ? bilgisi olan varmı bu konu hakkında?

yabi41
Oyuncu
03 Haziran 18:27 %0
kardeş tamam bende başarısız çıktı 1. adım 2.adımı izledim 3. adım da total comander indir dio onuda indirdim açtım fakat orda 1 2 3 var 2 tane daha şey var orda naapcazzz:@ @:

Tora

03 Haziran 20:25 %0
Onun da açıklaması var. Sizden hangi rakamı istiyorsa ona tıklayacaksınız. Bedava sürümlerde böyle.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Skypanther
Oyuncu
07 Haziran 14:55 (07/06, 15:04) %0
ya bende serverlara giremiorum cod4 içindeki main dosyasındaki iwd dosyalarında hata var dior ve bu iwd ler patch dosyaları galba nasıl düzeltebilirim?

Tora

07 Haziran 20:22 %0
alıntı:
Gönderen: Skypanther
ya bende serverlara giremiorum cod4 içindeki main dosyasındaki iwd dosyalarında hata var dior ve bu iwd ler patch dosyaları galba nasıl düzeltebilirim?

Malesef konumuzla alakalı bir sorun değil.
Bu tür iwd sorunları için google'da arama yapabilirsiniz ya da forumlarımızda açılmış yüzlerce iwd sorunu başlıklarını arayabilirsiniz.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mumun139
Oyuncu
08 Haziran 17:55 %0
oyuna gırmıyotum yamalarım tam daha dun gırıyodu fakat bu gun kapatılması gerek yazısı cıkıyo

Tora

08 Haziran 18:35 %0
alıntı:
Gönderen: mumun139
oyuna gırmıyotum yamalarım tam daha dun gırıyodu fakat bu gun kapatılması gerek yazısı cıkıyo

Hata mesajını tam olarak yazınız.

Gbanes374
Oyuncu
27 Haziran 19:02 %0
Selamlar.
İlk defa CALL OF DUTY 4 oynamak için arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize girdim. Gerekli 1.6 yamasını yükledim. Sıraya giriyorum, bağlan düğmesine basıyorum, oyun açılıyor, "Awaited Connection" yazıyor ve daha sonra "You have been BANNED from this server by Server Admin" hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekli acaba?

m.t-FoX
Binbaşı
Binbaşı
28 Haziran 22:08 %0
cd keyin dunya capinda pb ban yemis cd keyini degistirerek girebilirsin

alıntı:
Gönderen: Gbanes374
Selamlar.
İlk defa CALL OF DUTY 4 oynamak için arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize girdim. Gerekli 1.6 yamasını yükledim. Sıraya giriyorum, bağlan düğmesine basıyorum, oyun açılıyor, "Awaited Connection" yazıyor ve daha sonra "You have been BANNED from this server by Server Admin" hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekli acaba?

m.t-FoX
Binbaşı
Binbaşı
28 Haziran 22:09 %0
arkadaslar ben de simid sunuuclar sayfasina giriyorum fakat sayfa acilior reklamlar fln hersey war ama sunucular gozukmuo sayfa yuklemeside dolmus oldugu halde :S

^1CBP|^9Ex0rC!sT
Albay
Albay
13 Temmuz 00:44 %0
alıntı:
Gönderen: For_An_Angel
merhaba!
Daha önceden Vista 32 BIT ten iexplorerla bağlanırken Vista SP 1.0 ı kurduktan sonra iexplorer dan bağlanmaya çalıştığımda şu hata geliyor:
CoD2 MP 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
- FS_Startup -
Current language: english
Current search path:
C:\Users\CASPER\Desktop/main
C:\Users\CASPER\Desktop/raw
C:\Users\CASPER\Desktop/raw_shared
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw
C:\Users\CASPER\Desktop/devraw_shared
File Handles:
-
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
neden en güncel sistemden bağlanamıyorum????
*< For An Angel >*
-The Future Trance -

Merhaba..
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım verdiğiniz cevapları okudum ancak hiçbir şey anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz ne yapmam gerektiğini?
Saygılar...

^1figooo
Albay
Albay
22 Temmuz 19:06 %0
mrblar şimdide baglan dedikten sonra oyuna yine baglanmiyor ve connecting sayısı artıyor sonsuza kadar sizce sorun nedir ?

Tora

22 Temmuz 23:40 %0
alıntı:
Gönderen: ^1figooo
mrblar şimdide baglan dedikten sonra oyuna yine baglanmiyor ve connecting sayısı artıyor sonsuza kadar sizce sorun nedir ?

Güvenlik programınız engelliyor

^1CBP|^9Ex0rC!sT
Albay
Albay
06 Ağustos 07:54 %0
Merhaba..
Yukardaki sorunumu çözmek için 2 yol denedim. İlk olarak IE8 i yükledim fakat bu sefer "BAĞLAN" a tıklayamaz oldum. İkinci olarak da Firefox yükledim ancak ne şans ki ActiveX Firefox' ta çalışmıyormuş. Daha başka ne yapabilirim bi yardım edin lütfen.

^1|SpH|^9Bur@k
Albay
Albay

Tımarlı Sipahiler

06 Ağustos 11:23 %0
ben fazla dolu gözükmeyen serverlara girince atılıyorum hata filan vermio direk cod2 ekranı verio bağlanamıorum ama diğer serverlara bağlanabiliorum

hochimin_55
Üsteğmen
Üsteğmen
06 Ağustos 18:07 %0
toro emegine saglık herkeze elinden geldigince yardım etmişsin

öncelikle counter source siteden oynayabilmek için orjinalmi olması lazım oyunumun? steam diye bi programı valvenin sayfasından indirdim kurdum önceden steam istiyordu şimdi istemiyor steam üzerinden instal game secenegini kullanıp kurunuz kurduktan sonra steal menüsü üzerinden 1 kez calıştırın ne demek bunu cözemedim

instal game secenegi program files icindeki steam dosyalarındamı yoksa masa gamespyarcade gibi bi program sanırım bu steam girdim ama genede instal game secenegini bulamadım
yardımcı olursanız cok sevinirim iyi günler hocam

Tora

07 Ağustos 04:14 %0
Oyunu orjinal olarak satın alarak Steam'e eklemeniz gerekiyor. Ardından belirttiğiniz şeyleri yapmanıza gerek yok.
Bağlan'a tıklayın ve oynayın.

ua_oguz
Albay
Albay
31 Ağustos 15:58 %0
bende bilgisayarıma format atınca call of duty silndi tekrar yükledim.Sonra osn den 1.3 patch yamasını indirdim. çalıştıra basınca "The detected version of call of duty 2 or more up-to-date than this patch.This patch will not be applied" diye hata veriyor ne yapmalıyım

Tora

31 Ağustos 16:05 %0
alıntı:
Gönderen: ua_oguz
bende bilgisayarıma format atınca call of duty silndi tekrar yükledim.Sonra osn den 1.3 patch yamasını indirdim. çalıştıra basınca "The detected version of call of duty 2 or more up-to-date than this patch.This patch will not be applied" diye hata veriyor ne yapmalıyım

Sorununuz bu başlık içeriği ile alakalı değildir.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: