Abilerim ben pointrelease yi indirdikten sonra eski serverlarımın ip sini yazıp bağlanmak istedim ama "server uses protocol version 66" gibisinden bişey söylüyor, öyle kalıyor. Escape tuşuna basıp çıkıyorum mecburen.Ben alıştığım serverlarımı da istiyorum LÜTFEN birisi YARDIM etsin...
yaw pathchlendikçe protokol değişir 1.32 nin protokolü 68 ve 1.32 son patch tam emin degilim ama 1.29 un protokolü 66 ydı onu senin daha iyi bilmen lazım oynuyosna ya yapacağın şey eski patchi yüklemek o serverlarda tekrar oynamak istiyosan quake3 patch 1.29 u çekip yüklemen gerek eğer olmazsa baştan q3 yükle 1.29 u üstüne yükle temiz server yani. gene de 1.32 ile 1.29 dan 1500 kat daha fazla server bulursun söyleyeyim.
Sağol abicim doğru söylüyorsun ama ben sorunu çözdüm.Şu anda PC de 3 tane versiyon var. Protocol 66-68 ve 43 var bi dosyaya daha Q3 yükledim mutlu oldum beah hepsine de girerim şimdi.Hem server lar çoğaldı hem versiyon... kolay gelsin abicim saol iyi günler
Ya bi de cpma, cpmctf lerde bağlanamıyorum.Awaiting gamestate diyo yükleme ekranından %1 de atıyor.Giremedim çok oluyor bana. Bilenlerden cevaplar beklenir...
O zaman bende kesin map yok. Link var mı map yüklemem için verseniz ? ? ? Ben bulamadım, fazla da aramadım.Sitede yeniyim zaten.Cpma falan da ilk kez görüyorum Alışıyoruz...Bi alışayım iyice yenilmez olcam. Oyunda BADBOYTR benim adım eskilerden belki bilirsiniz