Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 19:05 Toplam 253 oyuncu 48 sunucu 1123 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Wow hikayesi ile ilgilenenlere, hikayenin sürüklenişi.

jaymz-
Oyuncu
06 Nisan 2007 13:58 %2
hikayesini sevenler için the burning crusade eklentisi ile devam eden konuyu biraz toparlamak istiyorum kendi çapımda.

bilindiği gibi dark portal ikinci kez açılıyor. ilk dark portal'ı açan medivh kapattırmak için baya bir uğraşmıştı ve tekrar açılmaması için bütün ırklara büyük nutuklar atmıştı. belki de medivh'in korktuğu başına geliyor ve dark portal tekrar açılıyor.

illidan stormrage ise tam olarak delirmiştir. ne sevdiceği olan tyrande whisperwind'e kavuşabilmiş ne de sadakatini ve sevgisini kendi ırkı olan elf'lere gösterebilmiştir. kendisini dünyadan soyutlamıştır ve outlands'e kaçmıştır kael thas ve lady vash ile. dark portal'ın tekrar açılması ve bölgelerine girilmesi illidan'ı tam olarak çıldırma raddesine getirmiştir. zaten the burning crusade cinematic intro'yu izleyenler illidan'ın konuşmasını hatırlayacaktır.

illidan : - on bin yıldır hapsettiniz, beni kendi evimden sürgün ettiniz ve şimdi benim bölgeme girmeye cüret ediyorsunuz.hazır değilsiniz.

olaylar aslında illidan'ın etrafında dönüyor gibi gözükse de bundan sonra illidan için bir şey yoktur. illidan black temple'da ki tahtında delirmiş bir şekilde oturuyor ve outlands'i yönetiyor.

caverns of time bilindiği gibi değişik zaman periyotlarına gitmek için kullanılan bir zaman tünelidir. bir nevi zaman makinasıdır. kontrolü bronz ejderhalardadır. ancak infinite dragonflight olarak bilinen şeffaf görünümde ki ejderhalar bu tünelin kontrolünü ele geçirip kendi çıkarları için kullanmak istemektedirler. kimbilir belki dünya'nın en büyük düşmanı ve ateş lejyonu'nun komutanı mannoroth burning legion'ı tekrar kil'jaeden için yönetecektir. hikaye bu noktadan sonra yazılmamıştır. illidan, arthas, kael, vash ve azeroth'un kaderi ilerleyen kısımlarda netlik kazanır diye tahmin ediyorum.

Fear is my ally.

Onskzmrt
Binbaşı
Binbaşı
06 Nisan 2007 19:12 %0
paylaşım için savol.
Az daha anlatsana.

OnsekizMart

jaymz-
Oyuncu
07 Nisan 2007 14:20 %0
isterseniz hikayenin daha öncesine gidebilirim, isterseniz ırklar ve instance'lar hakkında anlatabilirim. merak edilen bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. sormak istediğiniz bir şey varsa belirtin. şu kimdir, bura nere, bunlar niye böyle olmuş....

Fear is my ally.

[GX]Bortu

Moderatör
07 Nisan 2007 16:05 %0
İnşallah reklam sayılmaz. Bir kısım warcraft tarihçesi http://www.wowturk.com/wownew/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=0&Itemid=29

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

n2o
Oyuncu
07 Nisan 2007 22:01 %0
wowwiki ve lunarfalls.com da hersey yazıyor. onlardan bakın, topici acan arkadasımız parmaklarını yormasın

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön