| Yazar | Konu: Add-on hakkında yardım lütfen |
| Oyuncu |  | 26 Mart 2007 10:56 %0 | |
|
Arkadaşlar wow a yeni başladım milletin ağzında bir add-on geyiği varki sorma...summonlar sırasında warlocklar konuşuyor filanda filanda bunları nasıl kuracağız wow'a add-on ları kullanmak için hangi dosyaya ihtiyaç var biri yardımcı olursa sevinirim
a.k.a THorN
overtuned by.. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 26 Mart 2007 11:31 %0 | |
|
www.curse-gaming.com burda aradığın her addon u bulabilirsin ve sadece bu siteden indirmeni tavsiye ederim.Addon oyunun oynanışını kolaylaştıran yardımcı programcılklardır diyebiliriz,çok fazla çeşidi mevcut classlara göre genel amaçlı map ler koordinatlar vs. vs.
yeni başlayan birisi isen sana ilk tavsişye metamap eklemen olacak bu addon sayesinde koordinatları görebilirsin görev yaparken yer aramaktan kurtulursun.Bunun dışında titan panelde tavsiye edebilirim.
Addon ları nasıl kuracağına gelirsek siteden indireceksin zipli olarak inecek zaten zip dosyasını wow klasörü içinde interface klasörüne çıkartman yeterli,daha sonra oyuna gir karakter ekranında sol altta addons diye bir buton bulunuyor onu tıkla ve yüklediğin addonu oradan işaretleyerek etkinleştir.şimdi oyuna girik addon unu kullana bilirsin  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 2007 13:38 %0 | |
|
add-on u ne için aradığını söylersen daha çok detay alabilirsin
yüklemesi oldukça basit
wow klasörünün içinde interface diye bi klasor var onun içindede addons diye bi klasör var
oraya atacaksın oldu bitti
sonra
kullanıcı adı
ve şifrenin sorulduğu ekranın sol alt köşesinde
addons diye bi seçenek var oraya girip istediğin addon u enable yada disabel edeceksin |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 2007 22:37 %0 | |
|
Teşekkürler arkadaşlar istediğim yardım da buydu zaten peki önerebileceğiniz güzel add onlar varmı? class warlock necrosis ve 8ballyüklü bende şu anda
a.k.a THorN
overtuned by.. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Mart 2007 23:37 %0 | |
|
atlas- instance haritaları
atlasloot- instancelardaki bosslardan dusebilecek itemlar
titan bar- kullanışlı bi interface. koordinat fln var ustunde.
group calander-guild in varsa onceden planlanmış instance raid ayarlamaya yarar
mobinfo2-yaratiklarin canini loot oranlarini dusurdugu itemlari m******* yerini fln kaydeder
e daha ne olsn |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mart 2007 20:57 %0 | |
|
benim olmadan edemedigim tek addon: bagnon & banknon
bunlar bankanı (ve bankandaki çantaları) ve bütün normal çantalarını tek bir çanta halinde gösteriyor. bunun sagladıgı kolaylıgı sen de kafanda canlandır.
http://www.cosmosui.org/distros.php?s=01b8b75e08dfaa04b23378745cb51dec
bu cosmos, ui ni gelistirmek amaclı bir sistemdir. burdaki DL seceneklerinden "cosmos complete" yi indir. .zip formatında yüklenmesi bittikten sonra icindekileri WoW > Interface > Addons klasorune at. oyuna gir, esc ye bas ve en üstte "khaos configure" yazacak. ordan da her addonun ne ise yaradıgını bulup, addonları kapatıp acabilirsin. yannıs, bir addonu kapattıgında hemen kapanmaz, şu komutu girmen lazım: "/console reloadui" |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2007 10:23 (28/04/2007, 10:28) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: adren*
www.curse-gaming.com burda aradığın her addon u bulabilirsin ve sadece bu siteden indirmeni tavsiye ederim.Addon oyunun oynanışını kolaylaştıran yardımcı programcılklardır diyebiliriz,çok fazla çeşidi mevcut classlara göre genel amaçlı map ler koordinatlar vs. vs.
yeni başlayan birisi isen sana ilk tavsişye metamap eklemen olacak bu addon sayesinde koordinatları görebilirsin görev yaparken yer aramaktan kurtulursun.Bunun dışında titan panelde tavsiye edebilirim.
Addon ları nasıl kuracağına gelirsek siteden indireceksin zipli olarak inecek zaten zip dosyasını wow klasörü içinde interface klasörüne çıkartman yeterli,daha sonra oyuna gir karakter ekranında sol altta addons diye bir buton bulunuyor onu tıkla ve yüklediğin addonu oradan işaretleyerek etkinleştir.şimdi oyuna girik addon unu kullana bilirsin
iiide ben sitede nerden yükliğeceğimi bulamadım yardım ederseniz sevinirim... |
| |
| Binbaşı |  | 28 Nisan 2007 10:44 %0 | |
|
| geçenlerde tüm addonlarım hata verir oldu.Hepsini kaldırmak zorunda kaldım bu nedendir? |
| |
| Oyuncu |  | 29 Nisan 2007 18:38 %0 | |
|
| add-on ları karıştaran var mı? olmayan bana karıştırmamak için ne önerir?. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 2007 01:26 %0 | |
|
| ya arkadaşlar world of warcraft karizmawowun yaptığı bir server varmış onu nasıl indirebileceğimi söylermisiniz |
| |
. |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 2007 03:10 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: world of warcraf
add-on ları karıştaran var mı? olmayan bana karıştırmamak için ne önerir?.
bazi buyuk yamalar geldiginde add onlar in guncellenmeri gerekir... yeni surumlerini curse gaming de bulabilirsin.. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 2007 18:13 %0 | |
|
yeni patchle uyumsuz olabilirler eger yeni patch ciktiysa...
alıntı: Gönderen: ^^33SpongeBoB
geçenlerde tüm addonlarım hata verir oldu.Hepsini kaldırmak zorunda kaldım bu nedendir?
w1shful - s1nful | |
| |
| |