Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 20:14 Toplam 301 oyuncu 56 sunucu 1199 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türkiyenin acı ama cok acı gerceklerı yazıklar olsun==tıkla!!

ReaLKraL
Oyuncu
22 Mart 2007 22:09 %0
alıntı:
Gönderen: LoL-Sticker

bekle ve gor ok?

bak işte... zihniyet bu bölmek.... şimdi server açıcaksınız nolacak 2 ye bölünecek ag bak işte... gitti herşey. yine gitti herşey hep bunu yapıyorsunuz anlayamadım tabiiki.

Melancholyz3l
Oyuncu
22 Mart 2007 22:09 (22/03/2007, 22:09) %0
Yazık ben azazeL msnmi ekliorsun we destek mesajı yaz diorsun acıorum sana.

D-NiC3
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 22:09 (22/03/2007, 22:11) %0
Expert herkesin iyiliği için uğraştı .su andaa dw clan serverı olmasa bız nerde ag oynuyacaz dusunun bıraz.cocuk bu sıte ve server ıcın o kadar urasıyor bıraz emeğe saygı gösterın.2. server acıpda ne yapıcaksınız gene ag ıkıye bolunecek ve ıkı serverda kapanacak

Melancholyz3l
Oyuncu
22 Mart 2007 22:11 %0
alıntı:
Gönderen: D-NiC3
Expert herkesin iyiliği için uğraştı .su andaa dw clan serverı olmasa bız nerde ag oynuyacaz dusunun bıraz.cocuk bu sıte ve server ıcın o kadar urasıyor bıraz emeğe saygı gösterın.

Ya bırak onlar ne anLar onlar. eski onlar k1nq .

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 22:11 %0
neler olduunu bilende bilmeyende msjları çakıo oh ne ala a.q.Neyse otçuda olur tinercide olur kınamıorum gücenmiorum söle bakalım sen sütten çıkmış ak kaşık mışın a.q.bilinki o adam neler yaptı ama her yaptığı için birileri şehit oldu oyundan bu kdr kişinin bırakmasına neden olmazdı. Her gecenin Sabahında Kimyasal Kanımda uç gel Kopartalım alemi otçu bokçu derken dikkat et !

Melancholyz3l
Oyuncu
22 Mart 2007 22:14 %0
Eet sütten çıkmı$ akkaşıqım war mı a.q ?0tçu bokçu derken dikkat etçekmişim lol ya acıorum her birinize :S

Darklore
Oyuncu
22 Mart 2007 22:18 (22/03/2007, 22:21) %0
Konuşmayım konuşmayım dedim en sonunda bende patladım sen ne kadar yavşak bi adamsın bak hiç çekinmiyorum. Bi kaç ay öncesini hatırlarsan lol un durumunu mu artık yöneticilik iç güdülerinden dolayımıdır senin sayende lol kapandı eywalla şimdi gelmişsin bu serverle ilgili atıp tutuosun arkadaşım bak ne yapmaya calıstıgın belli deil. Millete url yollarsın beni destekle dersin egonu tatmin etmek için başka yöntemler kullansana. Ha serverden banlandınız mı haketmişsin abi böle cingene bi herifin serverde ne işi var Sen düzensizliği getirdin banlandın sana uyanda banlanıcak bitmiştir aç serverini git orda oyna.!!

LoL-afrik_ali
Oyuncu
22 Mart 2007 22:18 %0
Herşeyi okudumm Sticke yapılan gerçekten çok büyük terbiyesizlik.Eskilere toleranstan bahsediyorsunuz evet tabiki böyle bişi olmaması gerekir ama unutmayın ki bu oyunun buralara gelmesinde eskilerin etkisi çok büyüktür.Expin ztn başta single olmak ve lol elemanlarıyla kişisel sorunu vardı.Hatta bigün banada bnle muhattab olma fln demişti sırf LoLlerle aram iyi die.Ayrıca server olayına bakarsak server açmak forum açmak işi o kdr zor bişi diil sdc para konusunu çözmek gerekior.Her ne kdr adminsen serverda dayı kesilmemek lasım bnmde cs de admin olduum server var ama bigün artizlik yapmadım hele küfür olayına hiç girmedim eğer bi server admini küfür ediorsa serverda o zmn playerların zıvanadan çıkmaları gerekir.Çok büyük yanlış yapmışsın Expert...

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 22:21 %0
anlıyacağınızda yapabilceğinizinde ne son boyutu bu.Herkesi tabirince yargılıorsunuz kimseye doru bi yaklaşımda bulunabilen yok insanları olduğu gibikabullenmekten acizsizsiniz ayrıca ben otçuda deilim bokçuda sadece uyarı yapmak istedim.bisıralar bu ortamın veledidim oralardan bilirler beni ve neler çekrek geldiğimi ilemezsin sen tmm mı ? aynı berber dükyanında çıraklıktan kalfalıga uzanmak gibi bişi. çekmeden bilmeezsin ve çekmeden bu oyunu yaşayamazsın ... hırsa girmelisin intikam olmasınbu her şeyin güzel ama çirkinliklernle öğretenlerden öğrenmedim bu oyunu.. siz intikam yaptınız herkezi şehit yaptını gider ayak a.q

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:24 %0
alıntı:
Gönderen: Darklore
Konuşmayım konuşmayım dedim en sonunda bende patladım sen ne kadar yavşak bi adamsın bak hiç çekinmiyorum. Bi kaç ay öncesini hatırlarsan lol un durumunu mu artık yöneticilik iç güdülerinden dolayımıdır senin sayende lol kapandı eywalla şimdi gelmişsin bu serverle ilgili atıp tutuosun arkadaşım bak ne yapmaya calıstıgın belli deil. Millete url yollarsın beni destekle dersin egonu tatmin etmek için başka yöntemler kullanmasana. Ha serverden banlandınız mı haketmişsin abi böle cingene bi herifin serverde ne işi var Sen düzensizliği getirdin banlandın sana uyanda banlanıcak bitmiştir aç serverini git orda oyna.!!

BEN KIMSEYE YALAKALIK YAPMADIM YAKINLARIMA LINK GONDERDIM DAGILDI GITTI LINK HERKES BIRBIRINE GONDERDI OLAY BU KI BU OLAYIN HERKESIN DUYMASI GEREK DUYSUNLARKI YAPPILAN REZILLIKLERI GORSUNLER ;YAPMADIM AMA HERKESIN DUYACAGINI VE GERCEKLERI OGRENECEGI BILSEM SU AN BILE YAPMAYA BASLARDIM HERKESE SENIN TABIRINLE YALAKALIK YAPMAYA ..yazık sıze ya atıp tutmak ne kadar kolay ıste sadece parmaklarını kullanıp yazmak ıste ,Ben OYuna Bu ıse Kalbımı beynımı ortaya koydugumda sen daha cocuktun ,ben BU ıslerı zıvanadan cıkaran adam mı oldum sımdı HLL HLL ,YAzmıyorum daha fazla cunku sız su AG de su on kısı var ORtalıgı b.k a cevıren sızler oldugunuz ıcın yazmıyorum (nokta)

-[ProbLeM]-
Oyuncu
22 Mart 2007 22:24 %0
Gerçekleri biraz daha yazalım dimi stick tayfası
1 ) Şu an ki DW clan server olmasa ag unutulup gidecekti cod cs oynamaya devam edicektiniz. şuan server açıp ag ye tekrar başlamayı düşünmeyecektiniz
2) Server açmak parayla ama yönetebilmek parayla deil biliyosunuz hepiniz ESKİ siniz. bunadınız artık. başka işleriniz güçleriniz var. 1-2 gün servera giriceksiniz. sonra yine ag yi tek başına yalnız bırakıcaksınız kişisel sorunlarınız nedeniyle. ha nolcak. herşey paraymış ya o paranız çöpe gidecek
biliyosunuz dimi bunları.. biraz düşünün bakiimm

Darklore
Oyuncu
22 Mart 2007 22:27 (22/03/2007, 22:28) %0
Euheh sen daha cocuktun dedi yorum yok eywalla ben cocuktum sen bi oyun için bu kadar götünü yırtıosan. ben cocuk kalayım senin gibi adam olmaktansa haha çirkef ya güldürüyor ama beni. Büyüksün stick aman yazma cok utanıyoruz hahaha

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 22:31 %0
şuan bakıorumda Şu ortamda tartışmayı bile özlemişim

bambaki
Oyuncu
22 Mart 2007 22:31 %0
Sakın beni kötüleme ben senin eserinim.

D-NiC3
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 22:32 %0
beyler yorum yapamıyorum sızee lol clanı acın bır server en fazla 1yada 2 hafta ıcınde nasılsa kapanacak o server cunku cogu kısı dw clan serverında olucak.ozellıklede ben.herkeze yaksanlar

LoL-Sticker
Oyuncu
22 Mart 2007 22:33 %0
http://rapidshare.com/files/22279334/Snapshot0001.JPG http://rapidshare.com/files/22276527/death.rar

BIRI KUFURCU ADMIN BIRI HILEBAZ BEN DIYECEK DAHA FAZLA BISI BULAMIyorum ...)) BIR ADMININ HANGI SORUMLULUKLARA SAHIP OLDUGUNU KUFURU ederken bılmesı lazım kı bı gun karsısına kufur eden bı player cıktıgında ona cvp verebılsın, BAN AT Kendıne BAN

Darklore
Oyuncu
22 Mart 2007 22:37 %0
Stick. Bende biliyorum sorumlulukları ama sen hakediyosun bi laf var eşşeğe altın semerde vursan eşşek gene eşşektir. şimdi sana ben güzellikle laf anlatırsam sen gücenirsin sen insanlıktan anlamadıgın için millet sana böyle davranıyor ii bi araştır millete ççirkeflik etme önce kendini bi yargıla..

D-NiC3
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 22:38 %0
hak etmıstır kı admınde kufur etmıstır.etkiye tepki doğmuştur.kesınlıkle bır sey demıstır ki kufurde etmistır banlamıstır bu serverda su ana kadar haksız hıc bır sey olmamıstır.hak edene hersey yapılır.

Darklore
Oyuncu
22 Mart 2007 22:39 %0
Stick sana bişi diim uzun lafın kısası sınırsız banlandın. exp yapmıştı bu olayı başta hak vermemiştim ama şimdi +sonsuz yanındayım kendine ya başka kapı ara ya git kendi serverini kur orda oyalan artık milletin kafasını şişirmeyıde kes.

Pro-DisiLwiA
Oyuncu
22 Mart 2007 22:39 %0
türkiye böle kendini yese adam olurda nese bakem

KaRaMuRSeLLi.
Oyuncu
22 Mart 2007 22:42 %0
Kısaca deyineyim ;

Cantuğ Ag için çok emek sarfetti , ben hldm sunucusunda oynarken gelip oyun 1. lerini hlden kopartıp ag ye çekmeye çalıştı buna çok kez şahit oldum bu yüzden kendisinide taktir ediyorum.

Dw-Death denilen şahıs hilecidir bunu en başından beri biliyorum.

Bu Ag camiası devamlı yıkılıp yeniden inşa edilmeye çalışıyor böylece bütün oyunculara yazık oluyor 2. bir server açılmasına karşı değilim isteyen istediği yerde oynayabilir ama tek bir serverda daha zevkli dakikalar geçirilir kanısındayım , kimse kimsenin kalbinide kırmasın herşeyden önemlisi arkadaşlıklardır.

Karaktersiz insanlarda mevcut bu insanları içimizden kendimiz temizlemeliyiz 2 yüzlü davranarak kimse bi yere varamaz.

^6eK-^7ForeigN
Üsteğmen
Üsteğmen
22 Mart 2007 22:43 %0
LoL-Sticker sizin yapdıgınızında cocuklukdan farkı yok... Cantug un yaşı kücük olabilir ama rakip tanımıyor nerdeyse kendisine, Ayrıca Cantugun öyle 57 e 1 gibi bir scorla yenılıcegınıde sanmıyorum, Ayrıca ortada .... cocuklugu yapdıgından banlanmısdır dıe bir ss var , bu adam durduk yere spec modda senı öyle bir nedenden banlamaz bu işin icinde bir bit yeniği var,Hep siz haklısınız zaten , Bizimde şurada hatamız vardı demıyor hic biriniz ,
6 senelik clanınız var vebunu bir ban yüzünden kapatıyorsunuz,zaten her 3 kelımenızden birisi biz eski clanız lafı geciyor, eski olmak samimiyet ve ortam açısından bazı ayrıjalıklar gerektirebilir ama o sunucuda hergun takılmanıza rağmen bu adam senı bir anda yapmadgın bir şey yuzunden banlamaz! Bir ban yuzunden kapandıysa clanınız o clandan zaten kimseye hayır gelmez.
Yapdıgınız şey cantugu veya death ı karalamakmı ? yoksa ag yi diger oyunculara yanlış tanıtmakmı ? Hic bir bedel odemeden en iyi clanlarla ve oyuncularla oynuyorsunuz, oynarken iyi güzel bir ban yiyince hemen ortalıgı alt üst ediyorsunuz, Her insanı tutup kolundan o server'a getirmıyorlar, sonucda oda bir insan lise okuyor , ileride öss var daha hayat toz pembe onun ıcın ama o yaşda yinede herşeyi iyi yapdıgına ınanıyorum, hea begenmıyorsan gıcık oluyorsan bılmem ne yanı bir antipati duyuyorsanız cantuga karşı, ya servera hıc gırmıyıceksınız yada durun durun en iyisi siz bir ag serverı acın bakalım siz nasıl yonetiyorsunuz aynı degerlendırmeyı bız sızın forumlarınızdayapalım yada durun bızde oynasana forumlarında böyle atışalım,

Bende hl yansanayi serverlarda oynuyordum : ) cfg'siz [32] nıcklı oyuncu var belkı tanırsınız, 20 kısılık serverda 1 vs 1 gibi kapısıyorduk : ) cantug geldı gordu oyunumu , fraglerım zaten her mep sonunda belli oluyordu, benıde ag'ye davet ettiki bu ne büyük bir şerefti benım açımdan, bir anda kendımı en kral half life'cıların arasında buldum , dıer serverdakı kadar başarı gosteremezdım cunku ılk defa böyle bır modda oynuyordum ve orenmemde biraz zaman alıcakdı bunny falan yapamyordum, nese ben uzatmıyayım zaten herkes destan kadar yazmış , LoL clanından başka şikayet edenyok , şimdi herkes kendı işine veya oyununa baksın agmerkezi buyumeye devam etsın sizde inaktif olarak takılın clanca , böylece tatsızlıklarda olmamış olur,

DarkcleveR
Oyuncu
22 Mart 2007 22:46 %0
Öncelikle selamlar.Ben AG sunucularının yöneticisi Death,

Şimdi sticker nickli arkadaşımızı sanane zamanından beri tanıyorum.Kendisi gayet otoritesel sorunları olan birisi olduğu için doğal olarak kendi elde edemediği başarıları kıskanan bir arkadaş zaten bunu da MSN'den millete, bizim oyuncularımıza kendilerine destek olsunlar diye yalvarmalarından bahsediyorum.
Gerçekten çok traji-komik bir durum.Tabi bu da bir stratejidir neyin stratejisi ? Kendi açacağınız olan sunucuya adam çekebileceğinizi zannettiniz fakat YANILIYORSUNUZ.NEDEN Mİ?
İşte size nedenler:

1) Bu güne kadar buradaki oyunculara abi-kardeş şeklinde yaklaştık. Hiçbir zaman birisinin hakkını diğerine yedirtmedik!
2) Türkiye'de hayata geçmemiş bir movie organizasyonunu hayata geçirmek için çalışıyoruz ve sizin gibi bölücüler yine olaya müdahale etmek istiyorlar.AMA BAŞARAMAYACAKSINIZ.HER ZAMAN AYAKTA DURACAĞIZ!
3) Türkiye'de steam AG oyuncularını toplayarak Half-Life Nations Cup'a soktuk.Bu Türkiye AG için büyük bir başarıdır!

Evet gelelim hakkımda yazılan hile suçlamalarına:

Sanırsam ekipmanımdan biraz bahsetmem gerekicek ki sizin hayatınızda bu ekipmanı gördüğünüzden şüpheliyim(Rüyanızda bile)

Intel Core 2 Duo E6600
ASUS P5B
2 GB DDR2 800
HIS ATI Radeon X1650XT Turbo Edition
Creative X-Fi Elite Pro
Logitech G5
19" LG FLATRON ez
Philips 7+1 Home Theater speaker system - 1000w
Pro-Mark (Profesyönel Müzisyen Stüdyo Kayıt Kulaklığı)
-
Sanırsam hayatınızda "sensitivity increase" ve "G5" terimlerinden bayağı bir uzaksınız ki buda cahiliyetinizin göstergesidir .Suçlamadan önce biraz düşünseniz iyi olur.

Sizler ezilmekten inanılmaz hırs duyan , ezildiğinde deliren insanlarsınız ve bunun bir oyun olduğunun hala farkına varamamışsınız.Bunu kabul edin ki Cantuğ(DW*Expert !) bu oyundaki EN İYİ oyuncudur.Bunu herkes kabul ederken sizin kabul etmemeyişinizi tamamen KOMPLEKSLERİNİZE bağlıyorum.Ha bu arada server açacağınızı duydum.Açabilirsiniz hodri meydan Herkes biliyor ki siz 2 server açarsanız ben 22 tane açarım paranın sorun olmadığını herkes biliyor benim açımdan

Ha dipnot: LoL-sticker, LoL-jim, KyoKusanagi ve bütün yandaşları banlanacaktır.Buyrun kendi serverınızı açın birbirinizi bulamadığınızda inler ve cinlerle oynayabilirsiniz.
Saygılar

Death
AGMerkezi Yönetim Kurulu

LoL-ven
Oyuncu
22 Mart 2007 22:46 %0
Ben burada yapılan emeklerı gözardı etmıyorum veya kım ıyı oynuyor kım kotu oyunculuk degerlendırmesınde bulunmuyorum farkındaysanız ! !
Ben yapılan SAYGISIZLIGI,İĞRENÇLİĞİ belirtmek istiyorum olaya bu yönden bakınız...
ozaman bize hak veregınıze ınanıyorum...

zen1Th-
Oyuncu
22 Mart 2007 22:49 %0
Oğlum süpersiniz ya (: ne diyeceğimi şaşırdım ''sabah sabah seda sayan'' dan farkınız yok helal be bir deli taş atıyor bin akıllı takip ediyor cantuğ hayatının konuşmasını yapmış zikitir ay pardon sticker tribünlere oynuyor akrasından kankim darq gene damarı yapıştırıyor aynen böle gençler devam full force hadi göreyim sizi

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: