Arkadaşlar WoW - The Burning Crusade ikinci party gümrükten çıkıp Aral'ın depolarına gelmiş durumda. İlk party'yi kaçıranlara duyurulur. Bu haftasonu İstanbul'da satış noktalarında olacakmış. I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...
Resmi sitelerinden direk indirmeyi düşünüyorum.Aynı zamanda fiyatı daha uygun.Sanırım 40 dolara indirirken kitapçılar 75 YTL ye satıyorlar.Tabi birde arayınca bulamıyorsun oda ayrı konu.
Birkaç gün önce Tepe Nautilus Megavizyon'da bir adet TBC gördüm. Üzerinde 75YTL etiketiyle öylece duruyordu. "It was no mere nightmare, Guybrush! Search your feelings! You know it to be true!"
alıntı:Gönderen: ablak
Resmi sitelerinden direk indirmeyi düşünüyorum.Aynı zamanda fiyatı daha uygun.Sanırım 40 dolara indirirken kitapçılar 75 YTL ye satıyorlar.Tabi birde arayınca bulamıyorsun oda ayrı konu.
www.sendit.com 'da 17.89 Sterlin yani 48YTL + 1.50 Sterlin yani 4YTL gönderim ücreti ile Türkiye'deki fiyatından 23YTL daha ucuza alabilirsiniz. Şu ana kadar yaptığım 2 alışverişte de 4 gün içerisinde elime ulaştı. Diğer Türk üyelerin yorumlarına bakılırsa onlar da 5-6 gün içerisinde teslim alıyorlar.
Kota sorunu olan Wow'cular için bu daha ideal olacaktır.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.