Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 09:50 Toplam 63 oyuncu 47 sunucu 462 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Eski ns günlerine geri dönüş!

Vsync
Without Any Frontiers

14 Mart 2007 01:04 (14/03/2007, 01:07) %0
Arkadaşlar serverımız tamamen güncellenmiş bir şekile tekrar karşınızda.Yabancı serverlardan takip ettiiğim kadarıyla hala NS oynayan türkler mevcut.Bu insanlar 10-20 arası yani bir serverı dolduracak ve eskisi gibi NS oynayabileceiğimiz kadar yeterli.Hepiniz bekliyoruz.

Şu etapta serverın her saat dolu olması hayalden öteye geçemiyor.Bu sebeple başta cuma cumartesi olmak üzere hergün saat 21.00 da server da buluşalım ben sizi bekleyeceğim.

Khanjar
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Tysre
Oyuncu
14 Mart 2007 21:50 %0
Geçen girip baktım gercekten iyi oldu hem son sürüm olmasi hem aldıgım pingler ayrıca Combat map leride eklenmis extralevel veya bot da olsa beklerken sıkılmayız

Kolay gelsin

Neme - Natural Selection
Nemesis - Elan Realms

Archville90
Oyuncu
16 Mart 2007 16:10 %0
olur valla çok özledim yaf nsyi steamden felan bi anlaşsak bişiler yapsak ya
Archie

Vsync
Without Any Frontiers

17 Mart 2007 00:20 %0
bot ve extra level çok kolay ve yabancı serverlara göre çok daha iyi ping .. server kullanılırsa bir çok plug-in eklenebilir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

murq
Oyuncu
22 Mart 2007 16:01 %0
canlandirmak icin biseyler yapmali mesala steam id lerinizi yazin ordan friendsten haberlesip girsek vs vs bilemiyorum

Some are born White, Some are born Black
But the chaos chooses no color

Terminat0r
Oyuncu
22 Mart 2007 16:19 %0
alıntı:
Gönderen: Vsync
Arkadaşlar serverımız tamamen güncellenmiş bir şekile tekrar karşınızda.

Bak sen şu zamana kadar neredeydi Beta 2 varken Beta 1'di çok mu zordu yeni dedicated server kurup buraya bunu yazmak bırakın ya hiç bi şeyle ilgilendiginiz yok sizin.

newby
Oyuncu
22 Mart 2007 21:33 %0
alıntı:
Gönderen: Vsync
Arkadaşlar serverımız tamamen güncellenmiş bir şekile tekrar karşınızda.Yabancı serverlardan takip ettiiğim kadarıyla hala NS oynayan türkler mevcut.Bu insanlar 10-20 arası yani bir serverı dolduracak ve eskisi gibi NS oynayabileceiğimiz kadar yeterli.Hepiniz bekliyoruz.
Şu etapta serverın her saat dolu olması hayalden öteye geçemiyor.Bu sebeple başta cuma cumartesi olmak üzere hergün saat 21.00 da server da buluşalım ben sizi bekleyeceğim.
Khanjar

ee Bekliom Bekliom gelen yok

murq
Oyuncu
23 Mart 2007 17:39 %0
valla ben girdim kimse yoktu isterseniz yarin yani cumartesi 24/03/2007 saat 21:00 da bulusalim hatta ben o saatte serverda olcagim hadi bakalim kac kisi gelcek

newby
Oyuncu
24 Mart 2007 00:29 %2
tamam cumartesi 9 da ^^

murq
Oyuncu
24 Mart 2007 18:04 %0
hasss benim bu aksam gelmem yalan oldu uzak bi diyara gitmek uzere 30dk icinde evden ucmus olcam benim yerime eylenin bol bol bi dahaki sefere artik

Vsync
Without Any Frontiers

25 Mart 2007 00:38 %0
çünkü sen yalan bir adamsın =)

murq
Oyuncu
25 Mart 2007 00:59 %0
neyse yunanistanada caktik heah zaten o saatte mac vardi kimse gelmezdi bi dahakine artik..

d_g_tall
Oyuncu
25 Mart 2007 08:05 %0
bende basladim yuklemeye insallah gelebilecem bidaaki c.tesi

Vsync
Without Any Frontiers

25 Mart 2007 16:22 %0
dg tall be yılların adamı nerelerdesın ya bi yala oldu bi daha gören olmadı murq gibi olmada esas bu twp lerin hepsi doptur.

d_g_tall
Oyuncu
25 Mart 2007 17:17 %0
olm allah cezanisi verMEsin Khanjar bnde sabah mesaji attiktan sonra eski forumlara bakiodum ...
http://www.oynasana.com/forum/m219240/1

Cok adisiniz olm siz alayiniz dopsunuz bakma !

Bide zamaninda satmisin beni de onuda unutmus degilim. Kanit yukarda!

Not: Bu arada ben buralardayim hep cod2 oynuyom ama seni goremedim oralarda hic.

Vsync
Without Any Frontiers

30 Mart 2007 21:19 (30/03/2007, 21:22) %0
abi ben cod de birinci olduktan sonra bıraktım eheh cod 2 begenmedm 1 oynadıysan bilirsin belki vlnt yada lag klanını

bu arada başlık ta süpermiş eheh doplar ya dediğim gibi bi curuyu görüom arada ananas bide 2189 işte başka kimse kalmadı.

Demonsa
Oyuncu
01 Nisan 2007 13:59 (05/04/2007, 16:15) %0
Steam acc bazı server lardan banlanmış oynasana srvr ına girebilir miyim ki

Nothing2Lose
Oyuncu
02 Nisan 2007 19:08 %0
Ben de yüklim bari eski dostlarla az da olsa eğlencesine bir kaç map oynamak zevkli olur. özledim hepinizi

newby
Oyuncu
02 Nisan 2007 21:21 %0
hane nerde kimse gelmiyo 30 dk dir bekliom 1 allahin kulu gelir server a nirde^^

murq
Oyuncu
04 Nisan 2007 17:04 %0
cuma 21:00 de .. hepinizi seviyorum

Vsync
Without Any Frontiers

05 Nisan 2007 06:11 %0
reel türk ve murq msn verin bi şekilde gireriz beraber servera 2 dop muhabbeti çevirelim en azından ya

murq
Oyuncu
05 Nisan 2007 15:14 %0
pm

murq
Oyuncu
09 Nisan 2007 00:08 %0
hass ben gelmeyi unuttum olm msn verdik ekleyip cagirsana. izbe

Nothing2Lose
Oyuncu
13 Nisan 2007 13:29 %0
İlla bu serverda oynamamız gerekmiyor. Hangi yabancı serverlarda takılıyorsak onların isimlerini, ip adreslerini ve nicklerimizi yazsak daha güzel olur. Arada bir karşılaşırız en azından..

Vsync
Without Any Frontiers

13 Nisan 2007 19:09 %0
dogru diyosunda hep beraber bizbize oynamakla aynı tadı vermiyor.Bunu 8 arkadaşla yabancı server da düzenli olarak oynayan biri olarak söyluyorum emin olun çok daha farklı.Eskisi gibi olmuyor ama bizbize olsak hakkaten saatlerce oynayabılırım.

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: