Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 21:49 Toplam 249 oyuncu 47 sunucu 958 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Serverlara bağlanamama sorunsalı:(

-DarkmagiC-
Oyuncu
05 Mart 2007 22:19 (05/03/2007, 23:21) %0
slm arkadaslar. tum yonergelere gore dosyaları indirdim kurdum vs. hatta bi ara girebildim servera oyunda oynadım baya ama oyunun ortasında çot diye c d k e y ekranı girdi simdi bi dahada baglanmıyo. c d k e y i bos bıraktım hicbisey yazmadım ama 16 haneli zırvalamayıda yapamadım cunku bende baseq3 klasorunde q3 k e y diye bi dosya yok yardım ederseniz sevinirim. bu 4. bastan kurma falan olacak. tam pb yi gectik simdide bu. nedir anlamadım.

Bilginiz olması acısından; asagıdaki hatalar yazıyor ekranda.
"You might not be able to join the game.
go to the setting menu to turn on autodownload, or get the file elsewhere.
Failed to load dll, looking for qvm.
ERROR=Client/Server Game Mismatch; baseq3-1/defrag -5"
-bi dosyayı bulamadı otomatik indirmeye git yada baska yerden bu dosyayı bul diyo. dll hatalı?
ilginc biraz önce oynuyodum.

Yeni bir hata kodu daha;
"Punkbuster Client warning:
Empty C d K e y Not allowed on this server"

illaki c d k e y mevzusuna dönüyoruz. yardım.

flu.
Oyuncu
05 Mart 2007 23:23 %0
hangi server'a bağlanmaya çalışıyorsun?
hangi modları yükledin?

Q3 menüsünde Setup kısmında CDKEY bölümü var oraya girip kafadan bi CDKEY yazarsan otomatik olarak baseq3 klasörünün içine bi q3key dosyası oluşturacaktır.

yine de problemi çözemezsen bana mesaj at.

-DarkmagiC-
Oyuncu
06 Mart 2007 09:14 (06/03/2007, 09:14) %0
"q3 server bağlantı yardım" topiğinde listelemis olduğun sıralamaya riayet ederek hepsini kurdum. bu aksam tekrar deniyeceğim, olmadı mesaj atarım... sağol..

na1lgun
Oyuncu
06 Mart 2007 17:56 (06/03/2007, 17:56) %0
öyle bir dosya(q3key) yoksa sen oluştur gitsin. quake3\baseq3 içinde olacak, cpma'nın içine bakmamışsındır umarım. eğer oluşturamam diyorsan oyunu çalıştır(osnden değil, exe'sinden). o sana CdKeY soracaktır oraya yazarsın

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: