Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 21:27 Toplam 253 oyuncu 47 sunucu 974 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: (q2) mac yerine warmup kasan insanlar

NRK::lie
Oyuncu
01 Mart 2007 20:23 %2
yarim saat bi saat warmup yaparlar gel mac yapalim dersin ben oynamam der.korkakliktan midir prensipten midir ya da nedendir.ben butun gun calisiyorum aksam olsun biraz q2 oynayayim diye bekliyorum servera geliyorum.boyle seyler zaman kaybi ve sacma geliyor bana.

+

1on1 yapmayan insanlar var hala sirf kotu oynuyor diye.eglenmesini bile bilmiyoruz hala kac yillik oyun oldugu halde quake 2.bu tur seyleri butun oyunculara da baglamak sacma ama geneli boyle.siz neler dusunuyorsunuz bilmiyorum.oyun iste adi ustunde oyun.oynamayacaksan warmupda oynama.cik git gelme yani.zaman hirsizligindan baska bisi diil.

Mv.Froggy
Oyuncu
05 Mart 2007 23:43 %0
herkes senle 1 on 1 yapmak zorunda değil.Benden iyi oynayan biriyle maç yapmak beni geriyo stres yapıyor bu gerçek.. Sorabilirsin insanlara belkide aynı durumu yaşayanlar vardır.

QuakeR
Oyuncu
23 Mart 2007 22:08 %2
Kişilerin kendi tercihidir..
Ben çok iyi hatırlarımki, yıllar yıllar evvel serverlarda gxmod var iken, sadece practice mod açardık, elimizde rail hoplaya zıplaya 200 armorla oynardık..
Sonuçta insanlar buna oyun gözüylede bakıyor, rekabet gözüylede..
Hala birbirlerine "abi nasıl koydum bir görsen.. rail şu kadar acc roket bu kadar.. 20 frag taktım" diye anlatıyor..

Ki bu oyunlar üzerine binlerce dolarlık turnuvalar devam ederken hiçte azımsanacak bir güruh değil bu..

Demem odur ki, kimine göre zaman kaybı olan şey, kimine göre tam anlamıyla dolu dolu geçen bir çalışmadır.

DimebaG
Oyuncu
24 Mart 2007 13:12 %0
aynı şey q3 tede var.bunu aşanlar takır takır 1v1 oynar duruma geldiler ama aşamayanlar hala yerinde sayıyo

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
11 Mayıs 2007 17:08 %0
ben 1 on 1 yaparım quake 2 de....maksat öğrenmek...senelerdir quake 3 old school oynarım evde.online oynamam çünkü yeni modları sevmiyorum....
quake 2 indirdim ama sorunlar var çalıştıramıyorum...yani çalıştırıyorum ama ayar çekemiyorum...tam ekran olmuyor...bunları halledebilirsem sizle oynarım....vurulsamda önemli değil...zati adrenalina gamer e falan girerim arada half life in .0 kere vurup 50 kere öldüğüm olur ama olay zevk alabilyior olmak.
quake 2 deki sorunları halledersem gelirim....

TORTUROPSY - PIGFUCK VOCALS (NO EFFECTS / NO INHALES)+LOW GUTTURAL VOCALS (NO EFFECTS / NO INHALES)

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: