Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
22/11/08 19:00 Toplam 248 oyuncu 48 sunucu 1138 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Ut3 yeni teaser

oakz

Moderatör
24 Şubat 2007 14:57 (24/02/2007, 14:58) %0
Gamevideos Ut III için FFA ve CTF'den oluşan 1.46 dakikalık oyun içi videosu yayınladı. Linkler aşağıda

ESReality - Direk link

Levitation

Own3d.at
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

|R&G|(C)MeXt4F4
Üsteğmen
Üsteğmen
24 Şubat 2007 20:14 %0
aga paylaştıgın için saol yaa vallahi ben izledim begendim. Sabırsızlandım nezaman çıkacak şu oyun yavvvv!!!!1

oakz

Moderatör
26 Şubat 2007 01:39 %0
Hem quake'i hem ut'yi zevkle oynayan birisi olarak ikisinin birbirine benzetilmesi öncelikle çok saçma. Özellikle 1.46 dk'lık videodan nası böyle bir yargı çıkıyor o da ayrı bi konu. Ses desen alakası yok, oynanabilirlik desen bambaşka olay. Kaldı ki Quake'in Movement'ı Ut'den çok daha zor. İster kabul edin ister etmeyin gerçek bu.

Ha niye quake oynamıyorum; oyun aşırı derecede Lightning / Rocket L. etrafında dönüyor, haritalar boğuk, damage oranı abuk(Haritalara göre normal sayılabilir aslında, benim hoşuma gitmiyor o kadar) vs daha bir çok şey sayabilirim kendi adıma.

Ama tutupta bana Ut için Quake vari olmuş demeyin. Diyecekseniz de elle tutulur bir yanı olsun. Bunu diyenler ya Ut oynamamış Quake fanları olur, ya Quake oynamamış Ut fanları olur. Kısacası hangisini beğeniyorsanız onu oynayın ama bilmedikleriniz hakkında da yorum yapmayın bu kadar basit.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

mamaraki
Oyuncu
27 Şubat 2007 14:07 %0
quakeye benzemiyor.Hatta ut claccice çok benziyor.Buda iyi olduğunu gösterir.özüne dönmek en iyisi olur.Asıl ut2004 daha çok quakeye benziyodu!
hala endişem variz hangi sistemle çalıştıracaz bu oyunu yawww

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön