Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Hem quake'i hem ut'yi zevkle oynayan birisi olarak ikisinin birbirine benzetilmesi öncelikle çok saçma. Özellikle 1.46 dk'lık videodan nası böyle bir yargı çıkıyor o da ayrı bi konu. Ses desen alakası yok, oynanabilirlik desen bambaşka olay. Kaldı ki Quake'in Movement'ı Ut'den çok daha zor. İster kabul edin ister etmeyin gerçek bu.
Ha niye quake oynamıyorum; oyun aşırı derecede Lightning / Rocket L. etrafında dönüyor, haritalar boğuk, damage oranı abuk(Haritalara göre normal sayılabilir aslında, benim hoşuma gitmiyor o kadar) vs daha bir çok şey sayabilirim kendi adıma.
Ama tutupta bana Ut için Quake vari olmuş demeyin. Diyecekseniz de elle tutulur bir yanı olsun. Bunu diyenler ya Ut oynamamış Quake fanları olur, ya Quake oynamamış Ut fanları olur. Kısacası hangisini beğeniyorsanız onu oynayın ama bilmedikleriniz hakkında da yorum yapmayın bu kadar basit.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
quakeye benzemiyor.Hatta ut claccice çok benziyor.Buda iyi olduğunu gösterir.özüne dönmek en iyisi olur.Asıl ut2004 daha çok quakeye benziyodu!
hala endişem variz hangi sistemle çalıştıracaz bu oyunu yawww