Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 05:54 Toplam 0 oyuncu 56 sunucu 229 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sorucak sorularım var.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Şubat 2007 11:40 %0
Sayın WoW oynamış benden tercürebli olan şahıslar sizlere yöneltmek istediğim soru ve sorularım var.Lütfen yardım ediniz.

-Elite hayvanlar normallere göre dahamı güçlü oluyor?Yakalayınca.?
-Blacksimithlik zormu.Sattığın itemlar giderini karşılıyormu.
-Size Dual-Wield mi iyi yoksa two hand bir yakın dövüşmü daha iyi?
-Raid ne anlama geliyor.
-Raid yapınca talent puanımı kazanıyoruz?
Bunları cevaplayınız pls.Süre 40 dk. : P

Yer:Lüks berber Mağazası"Kırıktarak"
x:Selamın aleyküm ne kadar saç tıraşı.
y:30 YTL efendim. x:Bütün saçlarmı?? y::- |

[GX]Bortu

Moderatör
14 Şubat 2007 12:12 %0
alıntı:
Gönderen: ^^33SpongeBoB
Sayın WoW oynamış benden tercürebli olan şahıslar sizlere yöneltmek istediğim soru ve sorularım var.Lütfen yardım ediniz.
-Elite hayvanlar normallere göre dahamı güçlü oluyor?Yakalayınca.?
-Blacksimithlik zormu.Sattığın itemlar giderini karşılıyormu.
-Size Dual-Wield mi iyi yoksa two hand bir yakın dövüşmü daha iyi?
-Raid ne anlama geliyor.
-Raid yapınca talent puanımı kazanıyoruz?
Bunları cevaplayınız pls.Süre 40 dk. : P
y:30 YTL efendim.x:Bütün saçlarmı??y::- |

1. Eskiden elite-rare mobların farklı özellikleri olabiliyordu şu anda bi farkı yok attack speedleri de 2.0 a sabitlendi zaten.
2. Bs kasmadım ama bildiğim kadarıyla kasması-reçeteleri bulması vs baya zor bi meslek.
3. hangi class için bu onu belirtte önce
4. Raid kısaca 5 kişinin üzerinde olan instance lar için bir nevi 2-3 veya daha fazla partynin birleşmiş hali.
5. Raid yapılınca eğer guildinle end-game instance lara gidilmişse dkp kazanırsın. (dkp bu instancelarda itemları almana yarayan puan)

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Barva
Oyuncu
14 Şubat 2007 12:39 %0
Elite moblar diğer moblardan daha güçlüdür ama deişiklik gösterir... Bası eliteleri tek başına kesebilirsin,bazılarını 5 kişi zor kesersin... (Bahsettiğim moblar dışardaki,yani instancedakiler deil... quest vs gibi....)Armorları Hpleri Attack Powerları normalden daha yüksektir... Rare moblar normal güçte,hatta bazıları daha az güçlüdür...

alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu

1. Eskiden elite-rare mobların farklı özellikleri olabiliyordu şu anda bi farkı yok attack speedleri de 2.0 a sabitlendi zaten.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
14 Şubat 2007 12:46 %0
Dual wield Hunter için.

Barva
Oyuncu
14 Şubat 2007 14:26 %0
alıntı:
Gönderen: ^^33SpongeBoB
Dual wield Hunter için.

Hunter için eyer level 70sen (yada TBC yoksa 60san) duel wield daha iyidir... Sebebi daha fazla agility enchantı bastırabilirsin... Ayrıca disarm olduğunda düşük ihtimal de olsa wing clip kullanabilirsin...
Ama düşük levelda en iyi stat veren silahı kullanırsın... Yani bulduğun en iyi silahı =)

70 Orc Shman Ench/Resto
(Nature Swiftness>Shamanistic Rage)

[GX]Bortu

Moderatör
14 Şubat 2007 18:15 %0
alıntı:
Gönderen: Barva
Elite moblar diğer moblardan daha güçlüdür ama deişiklik gösterir... Bası eliteleri tek başına kesebilirsin,bazılarını 5 kişi zor kesersin... (Bahsettiğim moblar dışardaki,yani instancedakiler deil... quest vs gibi....)Armorları Hpleri Attack Powerları normalden daha yüksektir... Rare moblar normal güçte,hatta bazıları daha az güçlüdür...

arkadaş tame edilince diye bahsetmiş yoksa bizde biliyoruz elite ve rare ne demek...

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

pi_trinity
Oyuncu
14 Şubat 2007 21:25 %0
bangalash hala 1.42 as.

rake 1.85. broken tooth un as 2ye cekildi sadece sanirim.

[GX]Bortu

Moderatör
14 Şubat 2007 22:54 %0
alıntı:
Gönderen: pi_trinity
bangalash hala 1.42 as.

tam bende bilmiyorum bi kaç aydır hunterımla doru düzgün girmedim bile. talentleri dağılmamış hala o derece .
Ama ben hepsi 2.0 a sabitlendi diye duymuştum tam bilen varsa cvplasın iyi olur arkadaş için.

GameX forever

Barva
Oyuncu
15 Şubat 2007 13:01 %0
Ben zaten siz bilmiyosunuz diye yazmadım :) başlığı açan arkadaş yeni... Bide "Yakalayınca" ibaresi (haha) ne diye düşünüyodum ben de... Ordan kaynaklanan bi yanlış anlama olmuş... ;)

alıntı:
Gönderen: [GameX]Bortu

arkadaş tame edilince diye bahsetmiş yoksa bizde biliyoruz elite ve rare ne demek...
GameX forever

70 Orc Shman Ench/Resto

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Şubat 2007 14:46 %0
Yeni sensin ne biçim konuşuyosun.Yeni sana benzer.LVL 27 yim bugüne bugün.
Ben şimdi sorumun cevabını nerde okuyacağım?

Barva
Oyuncu
15 Şubat 2007 14:53 %0
Yanlış anlama,yeni olmak kötü bişeymiş gibi algılamana gerek yok... Ben yeni başladım demiştin yine bir forumda,ben ona istinaden yazdım onu...

70 Orc Shman Ench/Resto

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
15 Şubat 2007 14:58 %0
Yok artık istinaden falan anlamam
nedememiş o öyle yeni falan.lütfen haddimizi bilelim.yeni olabilirim ama 30 g param var.lütfen terbiyemizi takınalım.

hauhauhauha

neyse ben cevabımı alamadım hala: (
Elite ler dahamı iyidir?Ona göre bir elite spider yeri biliyorum tame etçemm

Barva
Oyuncu
15 Şubat 2007 15:05 (16/02/2007, 10:06) %0
Bak bu arkadaş hayvanların isimlerini vermiş.
Bangalash:Stranglethorn Vale'de bi elite questin öldürmeni istediği kaplandır... Beyaz,siyah çizgili ve elite bir kaplandır...

Rake ve Brokentooth'un yerini tam hatırlamıyorum."thottbot"tan bulabilirsin yerlerini... Böyle özel isimli moblar(örnek:Syvanas Huntress,Hyena gibi haritada 1den fazla bulunan moblar haricindekiler)eskiden daha güçlüydü,ama ben de şimdi hepsinin vusuş hızları 2.0 a sabitlendi diye duymuştum...
Bangalash ı tavsiye ederim ama freezing trap koymayı unutma parçalar...

alıntı:
Gönderen: pi_trinity
bangalash hala 1.42 as.

Not:Bilgi olsun diye söylüyorum,zaten biliyo da olabilirsin.Hayvan ne kadar güçlü olursa olsun sen onu tame ettiğinde gücü blizzardın belirlediği pet gücüne gelir,eliteliği fln kalmaz

70 Orc Shman Ench/Resto

Dion
Oyuncu
16 Şubat 2007 21:28 %0
brokentooth badlands ta 3 noktada spawm oluyor .

territories
Oyuncu
16 Şubat 2007 22:11 %0
lvl 27 de tame licegin en iyi hayvan redrige deki domuzlardır arkadaşım charge skill i bazı caster yaratıklara 1 sn stun vermesinden ötürü bazen aşırı fazla işe yarar her türlü otu pohu yediği için beslemesi kolaydır.bide talent leri beast mastery ye verirsen çok rahat lvl kasarsın. birde bilmiyo olabilrisin diye söylüyüm hayvanin loyality arttırdıkça ve cover skill inin beast taming den geliştirdikçe daldığın elemanların pet e tauntlanması çok yüksek ihtimaldir.bide 2 farklı gear ın olsun bi agi+int included (lvl kasmak için) bide agi+stamina included(pvp için). neyse bide hayvanatın happiness i %125 olarak tut sürekli dha fazla dmg verir hade kolay gele

alıntı:
Gönderen: HeLL|SpongeBoB
Yok artık istinaden falan anlamam
nedememiş o öyle yeni falan.lütfen haddimizi bilelim.yeni olabilirim ama 30 g param var.lütfen terbiyemizi takınalım.
hauhauhauha
neyse ben cevabımı alamadım hala: (
Elite ler dahamı iyidir?Ona göre bir elite spider yeri biliyorum tame etçemm
y:30 YTL efendim.x:Bütün saçlarmı??y::- |

PoM-TeRRi@hotmail.com
kendin pişir birlikte yiyelim
Her türlü diablo w3-dota taktiği mevcuttur

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: