Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 14:07 Toplam 286 oyuncu 47 sunucu 1228 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » World of Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Arenalar

adren*
Oyuncu
13 Şubat 2007 09:55 %0
Arkadaşlar arena puanları ile alınan itemlei gördükten sonra arena işini kafaya takmış durumdayım,ancak arenalar hakkınca çok az bilgim var.

Takımlar nasıl oluşturuluyor?,lvl 70 olmadan girilemiyormu?,vb. vb.

bilgisi olanar paylaşırlarsa sevinirim.(Birde aranızda arena yapan varmı bazı kişiler daha arenaların acılmadığını söylüyorlar neye dayanarak bilmiyrum.)

Herkeze teşekkürler saygılar...

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Şubat 2007 10:31 %0
Arathi basin
Warsong gulch (yanlış yazmış olabilirim)
Ben buralarda oynuyorum sürekli.Honor point alıyorsun.Madalya falanda veriyolar.Oynadıkça artıyor.Iron Force'da Hunter trainerin olduğu yerde unuttum ismini.
SW de ise Stormwind Keep'inm içinde olucak.

alıntı:
Gönderen: adren*
Arkadaşlar arena puanları ile alınan itemlei gördükten sonra arena işini kafaya takmış durumdayım,ancak arenalar hakkınca çok az bilgim var.
Takımlar nasıl oluşturuluyor?,lvl 70 olmadan girilemiyormu?,vb. vb.
bilgisi olanar paylaşırlarsa sevinirim.(Birde aranızda arena yapan varmı bazı kişiler daha arenaların acılmadığını söylüyorlar neye dayanarak bilmiyrum.)
Herkeze teşekkürler saygılar...

Galeon
Oyuncu
13 Şubat 2007 13:10 %0
Arena'lar normal battleground'lardan(arathi basin, warsong gulch, Alterac Valley) farklı. 2v2, 3v3 ya da 5v5 şeklinde oynanıyor ve yeni tasarlanmış arenalarda oynanıyor. Arenalar açık durumda yanlız ladder sistemi ben en son girdiğimde kapalıydı. Ladder sisteminde sabit bir takım oluşturup onunla beraber arena puanı alaraktan ödüllere ulaşılabiliniyor bildiğim kadarıyla. Onun haricinde arenalarda rakip illa horde ya da alliance olacak diye bir kısıt yok. Takımını oluşturan herkez birbiriyle savaşabiliyor(alliance v alliance ya da horde v horde gibi). Bunlar şu ana kadar bildiklerim ben 70 olmadan girmeyi pek planlamıyorum ancak 70 olmadan da girilebiliyor. Hatam ya da eksiğim varsa bilenler düzeltsinler..

I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

B1ack_ICE
Oyuncu
13 Şubat 2007 14:16 %0
normal deneme amaçlı olarak girilebiliyor. ama normal npc den dırek savasa gırıp arenada kapısı arena poınt almaya nezman başlayacağız bılmıyorum. ama bır an once olsa ıyı olur. grandmarshall(FM 6 parçalık ıtemelerı kastetmıyorum) ıtemlerınden bıle cok daha ıyı

[GX]Bortu

Moderatör
13 Şubat 2007 14:30 %0
itemları geç netherdrake var

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Onskzmrt
Yüzbaşı
Yüzbaşı
13 Şubat 2007 16:05 %0
Ben toplamaya başladım lvl 26 yım.400 falan honor pointim var.Arenaya hiç girmedim.Sürekli arathi basin da oynuyorum.Çok zevkli oluyor.Birde sanırım lvl 15 isen 10 ila 19 lvlleri arasında oynuyorsun 25 isen 20 ila 29 lvller arasında oynuyosun.Ben böyle biliyorum.Bunun için hangi ondalık sayıda isen mesela 19 veya 29.... gibi en yüksek rakamında buralara girmek en mantıklısı olur.Gerçi ben hunter olduğum için yine iş görüyorum.

Yer:Lüks berber Mağazası"Kırıktarak"
x:Selamın aleyküm ne kadar saç tıraşı.
y:30 YTL efendim. x:Bütün saçlarmı?? y::- |

adren*
Oyuncu
13 Şubat 2007 17:13 %0
alıntı:
Gönderen: Galeon
Arena'lar normal battleground'lardan(arathi basin, warsong gulch, Alterac Valley) farklı. 2v2, 3v3 ya da 5v5 şeklinde oynanıyor ve yeni tasarlanmış arenalarda oynanıyor. Arenalar açık durumda yanlız ladder sistemi ben en son girdiğimde kapalıydı. Ladder sisteminde sabit bir takım oluşturup onunla beraber arena puanı alaraktan ödüllere ulaşılabiliniyor bildiğim kadarıyla. Onun haricinde arenalarda rakip illa horde ya da alliance olacak diye bir kısıt yok. Takımını oluşturan herkez birbiriyle savaşabiliyor(alliance v alliance ya da horde v horde gibi). Bunlar şu ana kadar bildiklerim ben 70 olmadan girmeyi pek planlamıyorum ancak 70 olmadan da girilebiliyor. Hatam ya da eksiğim varsa bilenler düzeltsinler..
I release thee, Go!!
My servant you'll be for all time...

Bilgiler için teşekkürler.Şu an lvl 67 yim aslında şimdiden başlamak lazım takım oluşturup.Gladiator's painsaw ve crossbowu almadan içim rahat etmicek bortunun dediği gibi bide natherdrake var.Yanlız tahminimce honor kasmak kadar kolay olmıyacak bu iş,itemler için istenilen pointler 3750 mesela 2 silah için 7500 point,drakeye bakmadım kaç point bide o var ama alana kadar sanırım imanımız gevriyecek

[GX]Bortu

Moderatör
13 Şubat 2007 17:39 %0
netherdrake almak için arena sezonunu en yüksek rankde yani gladiator olarak bitirmen gerekiyor

Bu arada npc ye tıkla söyliyor ben daha yeni alt charı kasarken tanariste arena mastera tıkladım 2 gün sonra sezonun açılacagını söyledi.

GameX forever

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

darktrpr

14 Şubat 2007 11:02 %0
Lvl 70 olmadan Arena takımı kuramazsınız. Lvl 70 olana kadar ise skirmish modunda ladder'da bağımsız olarak arena oyunları oynayabilirsiniz.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: