/cg_enemymodel ile düşmanlarının modelini
/cg_enemyheadmodel ile düşmanlarının kafasının modelini seçersin
/model ile kendi modelini
/headmodel ile de kendi kafa modelini seçersin
ha dersen ki ben kendi modelimi yapıcam sarge'ın bacağını bones'ın kafası yerine koyacam o zaman yeni pak dosyası oluşturman lazım. pak dosyalarının içindeki resimler tga uzantılı, bu dosyaları açacak bir program bul kendine(fireworks falan) sonra internetten q3 için ekstra bi model dosyası indir. baseq3/pak0.pk3 dosyasından modellerin olduğu yeri bul ve bones'ın dosyalarını çıkart bi yere dosyalarının arasından hangisinin bacak olduğunu bul ve adını kafa adıyla değiştirip indirdiğin örnek pak dosyasının içine eski kafa dosyasının üzerine yaz. ben denemedim ama olacaktır heralde
kullandığım enemymodel: keel'in(pm haliyle) vücudunun görüntüsü ile sarge'ın seslerinin birleşmiş hali. keel'ın orjinal seslerini duyamadığım için yaptım.
alıntı:Gönderen: DimebaG
ayrıca benim bildiğim böyle bir değişiklikte pb kicki koyar
doğru "non-standart model" Q3'ü baştan kurmanıza sebep verecek değişiklikler içerebilir. Tabi dosyaları ve satırları tek tek elle silmeyi başarabilirseniz orasını bilemem. ***seta name "^1flu^3[^4k^0n^4o^0t^3]"***
alıntı:Gönderen: nailgg
/cg_enemymodel ile düşmanlarının modelini
/cg_enemyheadmodel ile düşmanlarının kafasının modelini seçersin
/model ile kendi modelini
/headmodel ile de kendi kafa modelini seçersin
ha dersen ki ben kendi modelimi yapıcam sarge'ın bacağını bones'ın kafası yerine koyacam o zaman yeni pak dosyası oluşturman lazım. pak dosyalarının içindeki resimler tga uzantılı, bu dosyaları açacak bir program bul kendine(fireworks falan) sonra internetten q3 için ekstra bi model dosyası indir. baseq3/pak0.pk3 dosyasından modellerin olduğu yeri bul ve bones'ın dosyalarını çıkart bi yere dosyalarının arasından hangisinin bacak olduğunu bul ve adını kafa adıyla değiştirip indirdiğin örnek pak dosyasının içine eski kafa dosyasının üzerine yaz. ben denemedim ama olacaktır heralde
kullandığım enemymodel: keel'in(pm haliyle) vücudunun görüntüsü ile sarge'ın seslerinin birleşmiş hali. keel'ın orjinal seslerini duyamadığım için yaptım.
/cg_enemymodel
/cg_enemyheadmodel
Komutları konsola /cg_enemysarge diye girdiğimde bilinmeyen komut uyarısı veriyor. Yapamadım yani. Nerde hata yaptım?
eheh evet öyle yazacan.
ayrıca ben enemymodel olarak söylediğim modeli kullanıyorum ve pb ile de dost geçiniyoruz ama kendi modelin olarak kullanırsan pb işte o zaman atar sanırım.