Ben yeni kUrmuş olduğumuz cs 1.6 serverina gelicek kaliteli oyuncu arıyorum server adres:cs21.servecounterstrike.com
ip adres:88.242.241.112
herkesi servera bekliyorum iyi OYUNL4R
CLANA KENDINE GUVENEN IYI OYUNCULAR ALINCAKTIR CLAN SİTESİ VE CLAN FORUM ADRESİ MEVCUTTUR SADECE CLANIMIZ YOK SİTEMİZ FORUMUMUZ VE SERVERIMIZDA VAR BUYRUN BASVURU ICIN
ayrıca online olmazsam foruma üye olmak şartı ile
mete_dogan@msn.com ekleyin görüşelim bi mac yapalım teke tek vs yani ona göre söliyim kararımızı ama foruma üye olmayanı kabul etmiycem msn de söliyim çünkü takımızın resmiyet yeri orası diğer
arkadaşlarla öle belirledik hadi saglıcakla kalın
Merhaba arkadaşlar.2002 WCG Türkiye 7.liği ile gönüllere taht kuran "Pt clanı" yoğun istek üzerine kendi serverini ADEKS INTERNET CAFE sponsorlugunda cs4.siberoyuncu.com olarak açmıştır.Serverımıza gelen tüm oyunculara saygı ile hitap edilir hiçbir şekilde aşağılama ve dalga geçme yaşanmaz.Nispeten karşımızda kaliteli oyuncu bulursak biz de zevk alırız.
Serverda Adeks.Pt clanının sayılı üyeleri size oyun zevkini aşılayacaktır, hele hele king im diyorsanız işte size gerçek rakipler :
Adeks.Pt | Neferian <vKv> : Türkiye 7.si clanın commandosu "Pt | vayKEFALvay"
Adeks.Pt | Mute : Türkiye 7.si clanın Sniper ı o her zaman king di ve " Mute " ydi
Adeks.Pt | Sigsauer<hybs> : Türkiye 7.si clanın görev adamı Adesk istatistiklerinin 1.si Adv.hayabusa
Adeks.Pt | SMH : Onun kalitesi tartışılmaz.karşısına cıkmasanız iyi edersiniz Adeks.Pt | tng : Adeksin yeni king i.Aimi tartışılmaz...
Adeks.Pt | criss : takımın vazgeçilmez yedeği.clanın maskotu DD
Alt clanlarımız serverin muhabbetine muhabbet katar.. db. ve Paradox clan üyelerine teşekkür ederiz..
Not : Adeks.Pt clanına alım vardır..sadece kendine güvenen kingler 1 hafta boyunca oynanan maçlarda denenecektir.Tek şart budur...
İstanbulda ki cs oyuncuları...Bizimle yanyana oynamak istiyorsanız ve bizi merak ediyorsanız adresimiz belli..ADEKS INTERNET CAFE...Barbaros caddesi Beşiktaş...(KFC karşısı/durak arkası)..Cafemizde 150 pc ve 3 katlık rahat ortamıyla hepimize yetecek kadar yer var
ADEKS INTERNET KAFE HEPINIZE KEYIFLI OYUNLAR DILER...
irtibat için msn aderismiz : aragorn_trk@hotmail.com (mute)xermon666@yahoo.com (Neferian)