| Yazar | Konu: Q3 ctf event ! |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 00:11 %0 | |
|
| yendik şişirdik dolma yaptık pişirdik |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 01:30 %0 | |
|
kazanan hede hödö takımı... tebrikler hede hödö!
***seta name "^1flu^3[^4k^0n^4o^0t^3]"*** |
| |
| Üsteğmen |  | 03 Şubat 2007 09:41 %0 | |
|
| dün turnuvada adam alırken server'da olmayan arkadasları 10-15 dakka bekledik(o arkadaşlar yanlış anlamasınlar) ve sonra onlar serverda olmadıgı halde takımları belirlendi ve alındı sonra turnuva mapi açılırken serverdan düştüm map oldugu halde mapi tanımadı ve yeni map yukledim bunların hepsi 5-10dakka sürdü servera girdiğimde maça başlamıstınız sadece 2dakika olmıustu ve almadınız punisle spec olarak bekledik...Anlatmak istediğimi anlamışsınızdır herealde...! |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 10:55 %0 | |
|
Cru haklısın ama zaten dun bekledigimizden cok farklı bi event oldu,kimin ne yaptıgı belli degildi,seni farketmedim specte ama sen uyarsaydın keske,ya punis le beraber girerdiniz dewam edirdik yada res fln atardık oyuna,neyse saglık olsun,belki başka baharlara daha guzel bi event dilegiyle =)
Roketler, Roketler,Roketler. (watChman Perde II. Sahne 2.)
|
| |
| Yüzbaşı |  | 03 Şubat 2007 12:30 %0 | |
|
Zaten başından beLLi oldu eventin b....kunun çIkacağI çünkü bi kere gelmek isteyen veya gelecek insan sayısı çoktu ve server yetersiz kaldı, sonrasında kimsenin birbirini dinlememesi ve en önemlisi 2 cap yapILdIğInda yok abi oLmaz böyle bo$werin ben oynamıyorum bu maç olmaz gibi kelimeler ve bunların benzerleri kelimerin olması çok büyük etken oldu, sonrasında tekrar tekrar tekrar arkasI bitmez bunun.. neyse herkez bi araya geldi ya o önemli (not : amaçIm kimseyi kötülemek deil sadece öneriydi)
Yaptığım Hiçbirşeyden Pişman Değilim, Öfkem Yapamadıklarımda...! |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 12:56 %0 | |
|
daha iyisi olur yaw telasa panige gerek yok
onun için en iyisi bir kaç tane daha duzenlemek yavas yavas oturur.mapleride örenirsek ctf2 mapi kadar eğlenceli olabilir.
Arzular $elale |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 15:10 %0 | |
|
ama sonuca gelirsek
dövdük çok fena  |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 15:16 %0 | |
|
bak aglatirim hepinizi  |
| |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 16:53 %0 | |
|
watch pek yaklaşamadım bayrağımıza
raillerim den mi korktun yoksa  |
| |
| Yarbay |  | 03 Şubat 2007 18:54 %0 | |
|
BöyLe event oLurmu yaw giren çıkan beLLi değiL.Bide çoğu katıLımcıda map yoktu.sonuçta yendik tek orası güzeLdi zaten
<<<.>Fps En Düşük Quaker<.>>> |
| |
. |
| Oyuncu |  | 03 Şubat 2007 20:21 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: FickEn
watch pek yaklaşamadım bayrağımıza
raillerim den mi korktun yoksa
aehueu olm atak mı yaptımda yaklasıcam nereye kosucagımı sasırdım zaten =) def orta atak arasında sapıttım ne yapacagımı resmen =) |
| |
| Yüzbaşı |  | 04 Şubat 2007 21:24 %0 | |
|
tabi haklısın yawa$ yawa$ olucak ama oyuncularında bazı şeyleri artık yapmaları gerekiyor MAP'Leri ÇEKMEK gibi, ve en önemLisi server'In kapasitesi.. oyuna girmeden önce forumda takımların ve kaça kaç oynanacağını ayarlamak (çünkü oyuna girdiğimizde çok sorun yaşandı oyuncu seçmekte sen gel abi o gelsin onu ben alıcaktım gibi) kura ile kişiler seçilip bu birinci takımdır, bu ikinci takımdır gibi takımları ayarlamak tabi kimseninde buna itiraz etmemesi gerekiyor... aslında flu i$ini çok iyi bilirde herşey aceleye geldi..
alıntı: Gönderen: grim_wraith
daha iyisi olur yaw telasa panige gerek yok
onun için en iyisi bir kaç tane daha duzenlemek yavas yavas oturur.mapleride örenirsek ctf2 mapi kadar eğlenceli olabilir.
Arzular $elale
Yaptığım Hiçbirşeyden Pişman Değilim, Öfkem Yapamadıklarımda...! |
| |
| Oyuncu |  | 04 Şubat 2007 23:49 %0 | |
|
bu biraz aceleye geldi evet, bi de ben gereken özeni gösteremedim burdan başta punisher5 olmak üzere bazı arkadaşlardan özür dilerim.
bundan sonraki etkinliklerde böyle bir sorun yaşanmayacak bilgilerinize.
alıntı: Gönderen: Laggin
tabi haklısın yawa$ yawa$ olucak ama oyuncularında bazı şeyleri artık yapmaları gerekiyor MAP'Leri ÇEKMEK gibi, ve en önemLisi server'In kapasitesi.. oyuna girmeden önce forumda takımların ve kaça kaç oynanacağını ayarlamak (çünkü oyuna girdiğimizde çok sorun yaşandı oyuncu seçmekte sen gel abi o gelsin onu ben alıcaktım gibi) kura ile kişiler seçilip bu birinci takımdır, bu ikinci takımdır gibi takımları ayarlamak tabi kimseninde buna itiraz etmemesi gerekiyor... aslında flu i$ini çok iyi bilirde herşey aceleye geldi..
Yaptığım Hiçbirşeyden Pişman Değilim, Öfkem Yapamadıklarımda...!
***seta name "^1flu^3[^4k^0n^4o^0t^3]"*** |
| |
| Oyuncu |  | 05 Şubat 2007 02:17 %0 | |
|
way bea punisher yanımda şu anda helal çekti sana bi topraam. walla bende gelemedim özür neyin dilerim iş güç walla denk gelemedi daha dorusu takip edemedim flu bidaki sefere bana sms at kısa yaz ama  |
| |
| Oyuncu |  | 05 Şubat 2007 16:23 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: LeOnEr
takımlar burdan belirlenmeden girilmez bence ctf ye
leo ya katılıyorum.
mesela leo u kuvvetli takıma vermek lazım ,anca iyi lerin yanında dengeli olur  |
| |
| Oyuncu |  | 05 Şubat 2007 22:05 %0 | |
|
| Bu tür oyun öncesi aktiviteler için irc faln gibi herkesin kolayca girebileceği ne olup ne bitiyor vs. gibisinden haber alabileceği bi iletişime girseniz daha kolay olur bence. Tabi bir kaç kişide herkesin msn icq vs. olup herkesle iletişimde bulunmuyorsa. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Şubat 2007 23:54 %0 | |
|
abi ca turnuvası falanmı yapsak acep |
| |
| |