Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:43 Toplam 254 oyuncu 47 sunucu 652 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Unreal Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ut2007 degil ut iii

oakz

Moderatör
25 Ocak 2007 18:49 %0
Computer and Videogames'in açıklamasına göre Unreal Tournament 2007 isim değişikliğine giderek Unreal Tournament III olarak çıkacakmış. Serinin 4. oyunu olmasına rağmen 3. oyun olarak tanıtılması 2003'ün ne kadar tutulduğunu gözler önüne seriyor :)
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

MR.PRESPECTOR
Oyuncu
25 Ocak 2007 19:07 (25/01/2007, 19:10) %0
ben soylemıstım zaten bu adamlar ut 2007 yı bu gıdısle hıc cıkaramayacaklar dıye.herneyse adı ut 2008 de olabılırdı.belkıde ut ut2003 ve ut2004 yaptıklarını unuttular unreal unreal2 yaptıklarını hatırladılar bu ucuncusu olması lazım dıye bu ısmı takıyorlar.bı bakarsın oyun sıngle cıkmıs. normaldır yanı.

oakz

Moderatör
25 Ocak 2007 19:28 %0
Yok güzel olmus bana kalırsa, en azından fifa'yı hatırlatmıyor:D
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

zincarla
Oyuncu
25 Ocak 2007 20:54 %0
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=156231

3 olması iyi olmuş aslında, oyunun ismini solerken bile konu kaçıyo kardeşim arkadaş ortamında dikkatler dağılıyor fln

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
26 Ocak 2007 08:24 %0
evet mantıklı unreal3 motoru bayaa bi isim yaptı şimdi ikisini birleştirip voltranı oluşturacaklar

adren*
Oyuncu
26 Ocak 2007 10:47 %0
Bakın burdan söylüyorum Half Life 3 sizin oyundan önce cıkar ehuahsdsdasd

More control... More action... More adrenaline
Himura Kenshin FUN

gld
Oyuncu
26 Ocak 2007 10:56 %0
"when it's done" oldu olm oyun al sana duke nukem gibi

oakz

Moderatör
26 Ocak 2007 11:08 %0
alıntı:
Gönderen: adren*
Bakın burdan söylüyorum Half Life 3 sizin oyundan önce cıkar :D ehuahsdsdasd
More control... More action... More adrenaline
Himura Kenshin FUN

Siz ag modunun cıkmasını beklersiniz üzerine, o yüzden ut3 basar her türlü hehehe:D

RicCo^
Binbaşı
Binbaşı
26 Ocak 2007 11:17 %0
ya bence oyunu bitirdilerde i....lik olsun die çıkartmıyorlar. oynayıp oynayıp video ve ssleri yayınlıyorlar "hahaha bakın biz nası oynuyoruz" diyerekten

gld
Oyuncu
26 Ocak 2007 11:22 %0
aslında oyun çıktı sizin haberiniz yok. adı huxley ( tmm, tmm. sadece unreal engine 3 kullaniyor )

mamaraki
Oyuncu
26 Ocak 2007 16:19 %0
iyi olmuş yaw.ilk ut a benzemesi için o 200x li takıyı atmışlar bence.Bu arada yeni vidyolar resimler falan çıktı noluyo yaw.Demosu nisana çıkmaz sanırım.Nese yaz tatiline demoyu yetiştirsinler yaater!

id_zakudas
Binbaşı
Binbaşı
28 Ocak 2007 12:52 %0
alıntı:
Gönderen: RicCo^
ya bence oyunu bitirdilerde i....lik olsun die çıkartmıyorlar. oynayıp oynayıp video ve ssleri yayınlıyorlar "hahaha bakın biz nası oynuyoruz" diyerekten

olabilir abi bende bundan şüpeleniyom demek yanlız deilmişim

revenge of the time

ESSES...
Oyuncu
21 Şubat 2007 16:06 %0
tahminen ne kadar yer kaplar utIII.

DESPERADO...

oakz

Moderatör
21 Şubat 2007 16:09 %0
Bir yerlerde 30Gb gibi bir rakam gözüme çarpmıştı direk sayfayı kapadım:D

ESSES...
Oyuncu
22 Şubat 2007 10:52 %0
alıntı:
Gönderen: `oakz.
Bir yerlerde 30Gb gibi bir rakam gözüme çarpmıştı direk sayfayı kapadım

oha oha

sadece map lari CD/DVD den çalışmasını sağlasak; (bütün maplar CD/DVD veya her hanhgi bir media da durur, lazım olunca hafızasına alıp o şekilde ayarlanabilirmi acaba?) HDDnin şişmemesi açısından.
see yaa..

DESPERADO...

HighSpeedSteeL
Oyuncu
22 Şubat 2007 11:45 %0
Motor degil oynanabilirlik istiyoruz hız istiyoruz su dodge den kurtulsa dj koysalar canavar gibi jumpla hizlanma olsa super olur biraz cpm ye benzetseler off ne oynanir ozaman

Kaneda
Oyuncu
24 Şubat 2007 11:21 %0
Bence isim beş beş olumuş. (beş beş bir askerlik terimi dört dörtlük yerine kullanılıyor)

Spenks
Oyuncu
24 Şubat 2007 13:15 %0
alıntı:
Gönderen: Kaneda
Bence isim beş beş olumuş. (beş beş bir askerlik terimi dört dörtlük yerine kullanılıyor)

valla en gıcık olduğum laf diyebilirim ki şu an askerlik yaptığım yerde (Mardin) çoook kullanılıyor.

oakz

Moderatör
24 Şubat 2007 13:17 %0
alıntı:
Gönderen: Spenks

valla en gıcık olduğum laf diyebilirim ki şu an askerlik yaptığım yerde (Mardin) çoook kullanılıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam Kaneda'da Mardin'de. Tanışın Lan game yaparsınız:D

oakz

Moderatör
26 Şubat 2007 01:45 (26/02/2007, 01:47) %0
alıntı:
Gönderen: HighSpeedSteeL
Motor degil oynanabilirlik istiyoruz hız istiyoruz su dodge den kurtulsa dj koysalar canavar gibi jumpla hizlanma olsa super olur biraz cpm ye benzetseler off ne oynanir ozaman

Sana q5 lazım

Bak sen deyince aklıma geldi, zamanında Ut için bi mutator yapılmıştı, strafe jump falan dahil edilmişti. Fena da olmamıştı aslında bulabilirsem koyarım buraya link. Ama en iisi ut2c

Kaneda
Oyuncu
04 Mart 2007 10:40 %0
Spenks mardinde hangi kışladasın birader tugay içinde görüselim

ESSES...
Oyuncu
05 Mart 2007 16:26 %0
yok artık yaniii..

DESPERADO...

MR.PRESPECTOR
Oyuncu
21 Nisan 2007 01:04 %0
bende cızrede askerlık yaptım mardın ıl jandarmada altı ay kadar kaldım ama sız bıraz gec gıtmısınız 13 sene kadar falan.

Vink0m
Oyuncu
21 Nisan 2007 15:39 %0
alıntı:
Gönderen: MR.PRESPECTOR
bende cızrede askerlık yaptım mardın ıl jandarmada altı ay kadar kaldım ama sız bıraz gec gıtmısınız 13 sene kadar falan.

babam şırnak ta çalışmıştı...
oraları ii bilio sayılır ...
belki sizide görmüştür orda

Vink0m
Oyuncu
23 Nisan 2007 11:30 (23/04/2007, 11:31) %0
arkadaşlar 23Nisan yani bu gün benim doğum günüm :)

hadi kutlayın bi zahmet :p

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: